2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Gunaaaydin, su an yataktan bildiriyorum. Sicacik disarida hava buzz hic cikasim yok calisan annelere ithafeeen :))))))))))))

bak yaaa ask olsun kusum bu bıze yapılır mı ama oglusumla ben zor cıktık yatakdan zaten gec kalmısım valla az daha yatardım yer varsa yanas gelıom kay oteye

alayım bari:) ilk eşyası o olcak o zaman :)

Ben bugun aşımı oldum kızlar hiç acımadı ama şimdi çok ağrıyor kaç güne geçer bilen varmı

kızlar şimdi size bir açıklama yapcam bu begri ve E Ekyzdn03 varya haniiiiii bunlar hep yemek konuşarak insanları gaza getiriyor can çektiriyor bide yok ben 5 kg yok ben 6 kg aldım diyolar dün akşam bizzat şahit oldum sizinlede paylaşmak istedim ki bacılarım gaza gelmeyin bunlarda ne toto ne göbekkkkk eser yok abooo ben şok yakından incelemkten gözlerim bozuldu ama yok dümdüzler benimle dalga geçenler benim göbeği görünce sustular BİLGİNİZ OLSUN @denissineb göbek kankimde şahit

Ben bugun aşımı oldum kızlar hiç acımadı ama şimdi çok ağrıyor kaç güne geçer bilen varmı
geçmiş olsun canım:) hiç bilmiyorum canım ben ama geçer çok sürmez herhalde..2 haftam var daha benim..

ha haaa aynen pıslık dıyorum o kadar yanı tukuren smile arıyorum sımdı
hahaha burdan kk ya sesleniyoruz bize yeni smileler lazım
geçmiş olsun canım bende 9 da oldum aşımı bugün, hemen mi girdi ağrı benim şu an bişi yok daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…