• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ben seyı farkettım aksam yemegınde et gıbı seyler yersem gece uyanmıyorum ama sebze yemegı falan yersem mumkun degıl yemek sayıklayarak uyanıyorum gece gece :):)
hahah :KK70: bende gece 11 de 2 tabak mantı gömdüğümü bilirim :KK70::KK70:

Slm canlar ben bugun kontorolumuz vardı doktora gittim hersey cok iyi kızım kocaman olmuş :) masalh önümüzdeki ay igneyi kesecek doktor piregestorana devam ama dedi allhin izniyle bişey olmuycak mucizemi ze dedi :) 3 lutest yaptırmadim 5 ayin içinde bebegim sorun var dese allh korusun aldramiycama göre o benim bebegim canlanmis kocamn olmuş kafamı bulandrtmycam dedim ok dedi oda 21 haftada ayrıntılı ultrasona girecez allh kısmet ederse bizdende haberler iyi bin sukur canlarım ☺☺☺❤❤❤
super ablacım cok sevındım guzel haberlere:):) yatmaya devam mı yoksa ızın cıktımı azıcık harekete

hahahhah küpüne bile düşebilirim ters işliyor kız son anda kızınız oldu diyip kucağıma vermesin :KK70:
ha haaa ne sok olur ama :D:D:D: valla benım doktor dedı ultrasonda ısaretledı pıpıyı dogumda karısıklık olursa bununla ıade edebılırsın kanıtı burada dedı :D:D:D:

ay çok sevindim ablacım Allahım daim etsin :KK200::nazar:

vaauuv ne ince bir düşünce süper olmuş :)

Hahahha arada bir geliyor isste sonra 1215545651 sene yok oluyor aniden bir daha sonra beklerken ölümüm gelir heralde :KK70::p

Uyyy yerim ay ben bunu çok tatlı bal bunlar bal :-)

Abliiiiiiiiiss :KK15:

sen yavas ye ne yıyon hayırdır :):)

Rüyalarımda yiyom :KK70::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

çok tatlı güle güle kullanın kızınla :)

ayy çok hoş olmuş ya maşallah eşin de düşünceliymiş:)

Cok sagol canım benim cok tesekkürler

ha haaa ne sok olur ama :KK70::KK70::KK70:: valla benım doktor dedı ultrasonda ısaretledı pıpıyı dogumda karısıklık olursa bununla ıade edebılırsın kanıtı burada dedı :KK70::KK70::KK70::
aynen işaretleyip pipi yazdı bizimkide :KK70::KK70: bakın erkeklerimin pipisi diye dolandım ortada iki gün telefona fotosunu bile çektim atim isterseniz minnak poposu bile görünüyo öyle bir serdiki ortaya biri popişinin ayrımı ben burdayım diyo :KK70::KK70:
mantı bıde nerden buldun da yedın sen onu gece o saatte :):)
şey bizim burda şarkuteri var ezelden beri tandığımız orası gece geç saatlere kadar açık teyzelerin yaptığı ev mantısı satıyolar eşim bi koşu alıp geldi kardeşim pişirdi bana da yemek düştü :KK70:
Hahahha arada bir geliyor isste sonra 1215545651 sene yok oluyor aniden bir daha sonra beklerken ölümüm gelir heralde :KK70::p

Rüyalarımda yiyom :KK70::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

tövbee düzgün konuş daha istiyon adam 1255566314 sene sonra da olsa yapıyo işte :KK70:

adam yılın inceliğini yapmıs sen yınede bılmem kac yılda dıye laf sok yoook anacım yoook bıze yaranılmaz :p:D:D dünyayı önümüze serseler şuraya sersen daha ıyıydı derız :D:D:D

super ablacım cok sevındım guzel haberlere:):) yatmaya devam mı yoksa ızın cıktımı azıcık harekete
Çok tesekur edrim canim benim yorma kendını dedi canım hafif ev işleri yok yatmiycam artık 20 dakalık yürüyüşe basliycam hatta kilo aldım ya 6 kilo almışım yata yata şiştim :KK70::KK70:

Çok tesekur edrim canim benim yorma kendını dedi canım hafif ev işleri yok yatmiycam artık 20 dakalık yürüyüşe basliycam hatta kilo aldım ya 6 kilo almışım yata yata şiştim :KK70::KK70:
sen yata yata o kadar aldın ablam soylemesı ayıp bız geze geze aldık o kadar kıloyu :D:D::D tas gıbısın merak etme sen:)

tövbee düzgün konuş daha istiyon adam 1255566314 sene sonra da olsa yapıyo işte :KK70:

heee bunada yarabbi sükür :KK70::KK70::KK70:

adam yılın inceliğini yapmıs sen yınede bılmem kac yılda dıye laf sok yoook anacım yoook bıze yaranılmaz :p:KK70::KK70: dünyayı önümüze serseler şuraya sersen daha ıyıydı derız :KK70::KK70::KK70:

:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59: hele bir sersinlerdeee onuda o zaman düsünürüüüüüüüz:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:

ay yogunluktan yazamadım maşallah baklavalar hhelvalar mantılarrr noluyo ayollll helva istedi bak canımmm o_O

Back