• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

bak sen böyle diyince hatırladım bende bayramda memlekette hem şeftali hem turşu yedim peş peşe anneannem çok ısrar etti şeftali bahçeden turşuyu kendi kurmuş kıramadm napim hahaha yoksa yiceğimden değil yani eşim seni artık tanıyamıyrm dedi :KK70:

Tabi canım yoksa normalde yemeyiz zaten :) Ama qerçekten bazen öle şeyler yiyesin qelıokı normalde verseler belki düşüncesi bile mideni bulandırır ama öle olmuo yani şimdi çok tatlı qelio :) Eşimde bana dio sen önceden böle midesiz deildin dio sensin o diorum :KK70:
kızlar hormonlardan onlar hep hormonlardan.....

ooo ben ev baklavası yeriiimm tulumba yeriimmm ekmek kadayıfı yeriiimm kemalpasa yeriiiiiiiim cevizli bburma baklava yeriiiiiiim burma kadayıf cevizli yeriiiiim yerim yeriiiiiiiiim çikolatayıdaa selale cikolata yerim ımhımhh

aynen kuzum bende öyle bu kızlar bana inanmıyor ama sen inanırsın dimi :)) yaa yemekten kalkıp acıkan bir insan oldum laf aramızda dün gece yatmadan evde poaça vardı ondan yedm aç aç uyuyamadım :KK70: @begri E Ekyzdn03 @denissineb
anlarım canım anlarım bi ben anlarım seni vallahi :KK48::KK48::KK48: değişik bi hallerdeyiz bende sabah kahvaltı yaptım geldim mesai arkadaşım bana kurabiye getirmiş anında 7-8 tane gömdüm sonra durdum noluyo bana dedim :KK70:

kızlar hormonlardan onlar hep hormonlardan.....
Ne qeliosa başımıza hormonlardan zaten :) Yiyorum yiyorum diıorum kızım yiyo istiyorum istiyorum dıorum benim suçum yok kızım istio içerde diodur annemde sırtını dayadı bana diye :) :KK48:

off ya ınsanın canını zorla tatlı cektırıyorsunuz amaaaaa

Slm canlar ben bugun kontorolumuz vardı doktora gittim hersey cok iyi kızım kocaman olmuş :) masalh önümüzdeki ay igneyi kesecek doktor piregestorana devam ama dedi allhin izniyle bişey olmuycak mucizemi ze dedi :) 3 lutest yaptırmadim 5 ayin içinde bebegim sorun var dese allh korusun aldramiycama göre o benim bebegim canlanmis kocamn olmuş kafamı bulandrtmycam dedim ok dedi oda 21 haftada ayrıntılı ultrasona girecez allh kısmet ederse bizdende haberler iyi bin sukur canlarım ☺☺☺❤❤❤

Slm canlar ben bugun kontorolumuz vardı doktora gittim hersey cok iyi kızım kocaman olmuş :) masalh önümüzdeki ay igneyi kesecek doktor piregestorana devam ama dedi allhin izniyle bişey olmuycak mucizemi ze dedi :) 3 lutest yaptırmadim 5 ayin içinde bebegim sorun var dese allh korusun aldramiycama göre o benim bebegim canlanmis kocamn olmuş kafamı bulandrtmycam dedim ok dedi oda 21 haftada ayrıntılı ultrasona girecez allh kısmet ederse bizdende haberler iyi bin sukur canlarım ☺☺☺❤❤❤
ayyy çok sevindim....bence bebişin sana sıkı sıkı tutunuyo......bence de iyi yapmışsın 3 lüyü yaptırmamakla.....küçük hanım büyüsün bakalım içerde annesi....

denizmisra denizmisra masallah masallah dıyelım ozaman ınsallah daha guzel haberlerınızıde duyarız canım

kızlar ya 2 dk uyuyım dedım sekreter basıma ususdu yok kargocu gelmıs kalk sımdı ıcerı gırer dedım benı kaldırana kadar kapıyı kapa gırmede herseyı ben mı soyluyucem sana dedım 2 dk sonra bır daha bılmem nerden arıyorlar dedım o benı aramaz odeme ıcın aramısdır ablama bagla hıı dıyor arkadas 6 ayı gecdı kız hala bırseylerı ogrenemedı bıraz dınlenıyım dedım uykumu hıc ettı yanı he sankı bılerek yapıo ya

Maşallah prensese bişey olmaz Allahın izniyle inşallah gözünüz aydın :)

Eklentiler

• 12109018_1471624129835103_5237957046944848716_n.jpg
    12109018_1471624129835103_5237957046944848716_n.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 47
Çoook sevindim abla inşallah daha da güzel haberlerinizi duyarız :KK200::nazar::nazar:

Back