• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Slm canlar ben bugun kontorolumuz vardı doktora gittim hersey cok iyi kızım kocaman olmuş :) masalh önümüzdeki ay igneyi kesecek doktor piregestorana devam ama dedi allhin izniyle bişey olmuycak mucizemi ze dedi :) 3 lutest yaptırmadim 5 ayin içinde bebegim sorun var dese allh korusun aldramiycama göre o benim bebegim canlanmis kocamn olmuş kafamı bulandrtmycam dedim ok dedi oda 21 haftada ayrıntılı ultrasona girecez allh kısmet ederse bizdende haberler iyi bin sukur canlarım ☺☺☺❤❤❤

Masaaaaallah abliiss masalllaaaahh dedim sana aynenn devaaaammm

güle güle kullanın canım....bende böyle bişey istiyorum yatak odasına bakalım napcaz...

sagol canım benim 2- 3 yasına kadarda yatabiliyorlarmıs ya, odasında besigi olacak ama hani hastalanırsa allah korusun ates falan cıkarsa alırım yanıma yatar diye düsündüm gözümün önünde olur o yüzden park yatak tercih ettim yatak odasında

canım gule gule yatsın yaz cımcıme bende e bebekde buldum bır tane onu alıcam yatak odası ıcın

Sagol kusum bende e bebekte minik besiklerede baktım ama park yatak olsun ileride biraz büyüdügünde allah korusun cocuk bu sonucta hastalanır birsey olur odasında içim rahat etmez yanıma alırım diye büyük birsey olsun dedim odası süslü püslü olacak

Baakın benim çikilop kocik hastaneden cıktıgım sabah moral olsun diye ne yaptırmıs :KK70::KK68::KK68:

Eklentiler

• 12046753_1471624269835089_2721313494495514073_n.jpg
    12046753_1471624269835089_2721313494495514073_n.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 61
Slm canlar ben bugun kontorolumuz vardı doktora gittim hersey cok iyi kızım kocaman olmuş :) masalh önümüzdeki ay igneyi kesecek doktor piregestorana devam ama dedi allhin izniyle bişey olmuycak mucizemi ze dedi :) 3 lutest yaptırmadim 5 ayin içinde bebegim sorun var dese allh korusun aldramiycama göre o benim bebegim canlanmis kocamn olmuş kafamı bulandrtmycam dedim ok dedi oda 21 haftada ayrıntılı ultrasona girecez allh kısmet ederse bizdende haberler iyi bin sukur canlarım ☺☺☺❤❤❤
ay çok sevindim ablacım Allahım daim etsin :KK200::nazar:
Baakın benim çikilop kocik hastaneden cıktıgım sabah moral olsun diye ne yaptırmıs :KK70::KK68::KK68:
vaauuv ne ince bir düşünce süper olmuş :)

ay maşallah ablacım çok sevindim..hep böyle güzel haberlerle gelelim İnşallah..

ooo ben ev baklavası yeriiimm tulumba yeriimmm ekmek kadayıfı yeriiimm kemalpasa yeriiiiiiiim cevizli bburma baklava yeriiiiiiim burma kadayıf cevizli yeriiiiim yerim yeriiiiiiiiim çikolatayıdaa selale cikolata yerim ımhımhh
sen yavas ye ne yıyon hayırdır :):)

anlarım canım anlarım bi ben anlarım seni vallahi :KK48::KK48::KK48: değişik bi hallerdeyiz bende sabah kahvaltı yaptım geldim mesai arkadaşım bana kurabiye getirmiş anında 7-8 tane gömdüm sonra durdum noluyo bana dedim :KK70:
ben seyı farkettım aksam yemegınde et gıbı seyler yersem gece uyanmıyorum ama sebze yemegı falan yersem mumkun degıl yemek sayıklayarak uyanıyorum gece gece :):)

Back