- 7 Mayıs 2015
- 1.900
- 886
- 123
- 35
acıktıgında salatalık yada meyve ye canım hemen yemek yemeValla nasıl becerdiniz o kilo almamayı canım ben 2 saate bir acıkıyorum yani :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acıktıgında salatalık yada meyve ye canım hemen yemek yemeValla nasıl becerdiniz o kilo almamayı canım ben 2 saate bir acıkıyorum yani :)
son aylarda bebek arabası odası beşiği ohoo yetişmez yani bende illa birşeyler almak için çıkmıyorum denk gelirse beğendiğim bişey olursa alıyorum canımbılmıyorumkı olmadı oyle yapıcam canım bızımkıne kalırsa son aylara bırakcak dedıgın gıbı
enee ne güzel bak sana işaret çakıyo artık, sessiz ortamlarda konuş bak tepkide verince insan salak gibi oluyo sevinçten:)) tamam tamam bugün rahatım zaten yaa bende 1 tane siyah aldım bu haftada kot bakacam zaten sıkışınca bunalım geliyor bugünde oğluşum harekete geçti hahahaa ayyy süper artık hissetmeye başladım bir kaç kez oldu bugün daha bi net
aaaa bak bunu bilmiyodum mutlu olduum kesin mi peki canım? bende kamuda çalışıyorum daayyy sıkma bebişi annesiii.....
aslında kamu da 24.haftadan sonra hamilelere serbest kıyafet giyme olanağı var...senin iş yerinde de vardır belki bi araştırsana...
ay Allah korusun valla, benim de çok acaip ama aradaki 1 ayda filan halletmem gerekecek sanırım şimdi erken dedi doktorum e sonra da çok ağırlaşıcaksın dedi işte o arada almam lazım o göbişle sanmıyorum çok dolaşayımvalla kuzu yavas yavas başlamak lazım ufakları halletmeli bi an önce ben hep erken doğumdan korkuyorum o yuzden başladım yani birkaç kere rüyamda allahım korusun 6 aylık doğum yapıyordum beni baya etkiledi hem ağırlaşınca gezemeyiz sanki tombul kuş olcaz zor olur
son bir haftadır bende öyleyim canım iştah namına birşey yok ilk 3,5 ay hiçbirşey yiyemedim zaten ne yesem çıkardım nasıl zayıflamıştım o günler geri gelecek diye korkuyorummacıkma bende de var da yemek yiyemiyorum acıkınca hemen midem bulanıyo haliyle iştah falan da olmuyo..Zorla tıkıyorum ağzıma birşeyler.
Tamamdır bundan sonra kilo arkadaşım sensin kuşum
yaaa uyumak uyumak hanım kuaforde suslenıyorenee ne güzel bak sana işaret çakıyo artık, sessiz ortamlarda konuş bak tepkide verince insan salak gibi oluyo sevinçten
aaaa bak bunu bilmiyodum mutlu olduum kesin mi peki canım? bende kamuda çalışıyorum da
ay Allah korusun valla, benim de çok acaip ama aradaki 1 ayda filan halletmem gerekecek sanırım şimdi erken dedi doktorum e sonra da çok ağırlaşıcaksın dedi işte o arada almam lazım o göbişle sanmıyorum çok dolaşayım
ohh yaa şu an E Ekyzdn03 nin yerinde olup uyumak isterdiiiimm
sen kac almıstın kuzum ben suan 5 kılo almıs durumdayım:) gobegım cıktı ama bebek gıbı degıl tamamen kılo almısım gıbıTamamdır bundan sonra kilo arkadaşım sensin kuşum
ben başından beridir hep isterse 100 kilo olayım düşüncesindeyim canım ama şeker olayından biraz dikkat etmem gerekiyor yinede ne kadar kilo alırsam alıyım üzülmücem doğumdan sonra veririz inşallahhhhO kilolar başa dert kuzum :)
haydaa genelde uyurdu bu saatte o zaman keşke bizde süslenebilseydiiiikyaaa uyumak uyumak hanım kuaforde suslenıyor
keske valla canım son zamanlarda hele ıyıce pacoza bagladım ben:)haydaa genelde uyurdu bu saatte o zaman keşke bizde süslenebilseydiiiik
kızlar bir de benim diş etlerim aşağıya doğru indi ve üst dişlerimi sıkıştırdığından mı bilmiyorum kanıyo durduk yere böyle olan var mı
sormaaaa bende artık sadece bebişlerime giderken süslendiğimi fark ettim hattakeske valla canım son zamanlarda hele ıyıce pacoza bagladım ben:)
sorma kuzum ya bende en son ne zaman aşı olduğumu hatırlamıyorum bile haftaya çarambaya kadar benim de gitmem lazım ama cesaret edemiyorum henüzkızlar sımdı ben yarın asıya gıtcem yaa cok korkuyorum yaaa cok acıyormu acabaaa
hmm deneyim bende canım sağol ağzımda şu an kan tadı oluyo bazen sinir bozucubenımde kanıyor canım paradontax ve agız bakım suyu ıyı geldı
ah ah bende malesefkeske valla canım son zamanlarda hele ıyıce pacoza bagladım ben:)
ay ben napımmm canımm günde 4kere iğne yapıyorum kendime 6 kerede parmaktan kan alıyorumkızlar sımdı ben yarın asıya gıtcem yaa cok korkuyorum yaaa cok acıyormu acabaaa
enee ne güzel bak sana işaret çakıyo artık, sessiz ortamlarda konuş bak tepkide verince insan salak gibi oluyo sevinçten
aaaa bak bunu bilmiyodum mutlu olduum kesin mi peki canım? bende kamuda çalışıyorum da
valla benim bildiğim öyle....kurumlararası farklılık yoksa eğer...hangi kurumdasın...
ay Allah korusun valla, benim de çok acaip ama aradaki 1 ayda filan halletmem gerekecek sanırım şimdi erken dedi doktorum e sonra da çok ağırlaşıcaksın dedi işte o arada almam lazım o göbişle sanmıyorum çok dolaşayım
ohh yaa şu an E Ekyzdn03 nin yerinde olup uyumak isterdiiiimm
birisi paçoz mu dedi....ben hele bu ara hiç bakmıyorum....ne makyaj ne süs püs hiç bişey....keske valla canım son zamanlarda hele ıyıce pacoza bagladım ben:)
benim canım çok kötü içleri boşaldı gibi diş etlerim şişti kanıyor durduk yere napcaskızlar bir de benim diş etlerim aşağıya doğru indi ve üst dişlerimi sıkıştırdığından mı bilmiyorum kanıyo durduk yere böyle olan var mı
niye o kadar çok bakıyosun şekerine...ben sabah akşam bakıyodum sadece...belki de doz ayarlamak için mi acaba...ay ben napımmm canımm günde 4kere iğne yapıyorum kendime 6 kerede parmaktan kan alıyorum