- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım ondan acıyo eşinin bi suçu yok yani..O yuzden mi aciyo kaç gündür...bendw esime kızıyorum artık acitiyosun diye.....
Canım 4.500'a denk qeldi çinde halısı nevresim takımı falanda var...canım kaça aldın çilekte vardı bu mobilya bende çok beğendim :)
Günaydın kuzucumm inşallahgünaydınnn güzel anneler..Hepimiz güzel bir gün geçirelim İnşallah..
canım ya senin karnın çıktı mı, bana gören belli olmuyo hiç hamileliğin diyo ama bana göre çıktı yani..Günaydın kuzucumm inşallah
aslında başlamak lazım biryerlerden..yoksa borcu nasıl ödücez zaman geçtikçe ihtiyaç daha çok artacak.Daha ne alcamı bile bilmiyorum kaldı 5 ay :)Canım 4.500'a denk qeldi çinde halısı nevresim takımı falanda var...
Belli oluyo tabi ama okadar aşırı deil zaten 6.aydan sonra çıkıomuş canım onu takma kafana...canım ya senin karnın çıktı mı, bana gören belli olmuyo hiç hamileliğin diyo ama bana göre çıktı yani..
Kesinlikle benim derdimde o zaten canım....aslında başlamak lazım biryerlerden..yoksa borcu nasıl ödücez zaman geçtikçe ihtiyaç daha çok artacak.Daha ne alcamı bile bilmiyorum kaldı 5 ay :)
ne bilim ya hemşire bile dedi sağlık ocağına gittiğimde hiç belli olmuyo diye..yani ben dar da giymiyorum geniş şeyler giymeye dikkat ediyorum o yüzden dışarda pek belli değil..evin içinde belli oluyo tabi ama sadece azcık göbek çıkmış gibi:)Belli oluyo tabi ama okadar aşırı deil zaten 6.aydan sonra çıkıomuş canım onu takma kafana...
bakalım cnm..bu ay çok borcumuz var da önümüzdeki aydan itibaren annem alsın birşeyler, burası küçük olduğu için alışveriş yapacak pek bir yer yok bebek için..Kesinlikle benim derdimde o zaten canım....
bizde henüz bi kaç zıbın dışında bişi almadık canım, riskli bir gebelik olduğundan doktoruma dedim ne zaman alışveriş yapim daha erken 24.haftayı bi geçelim öyle bakarsın dedi beklicez bakalım sadece fiyat araştırmaları filan yapıcaz şimdilikgünaydın guzel annelerrrr
ayy herkesler almış odayı ödemeye bile başlamışşşş biz geç mi kalıyoruz aralıkta peşin olarak alalım demiştik.
peşin alcaksanız sıkıntı yok canım..bende henüz hiçbir şey almadım..günaydın guzel annelerrrr
ayy herkesler almış odayı ödemeye bile başlamışşşş biz geç mi kalıyoruz aralıkta peşin olarak alalım demiştik.
Sende biraz beli eden şeyler giy kuzum hem görünce sende rahatlarsın bol giyiyosun ya ondan öle duruodur..ne bilim ya hemşire bile dedi sağlık ocağına gittiğimde hiç belli olmuyo diye..yani ben dar da giymiyorum geniş şeyler giymeye dikkat ediyorum o yüzden dışarda pek belli değil..evin içinde belli oluyo tabi ama sadece azcık göbek çıkmış gibi:)
:)) canım merak etme banada öyle diyorlar ama bana göre çıktı yani belli artık hatta dün şirketten bir arkadaş sana hala bu pant.ların oluyomu dedi bende evet hedefim 6.ay dedim hahhah bilse sabah ne zorluklarla kapattımcanım ya senin karnın çıktı mı, bana gören belli olmuyo hiç hamileliğin diyo ama bana göre çıktı yani..
Canım ya artık öle zorlukla olanları qiyme bence bebişler büyüdü sıkıştırması bizim bilmediqimiz neler oluyodur içerde yazık...:)) canım merak etme banada öyle diyorlar ama bana göre çıktı yani belli artık hatta dün şirketten bir arkadaş sana hala bu pant.ların oluyomu dedi bende evet hedefim 6.ay dedim hahhah bilse sabah ne zorluklarla kapattım
öyle de utanıyorum ama sanki öyle hemen göstermeye çalışır gibiSende biraz beli eden şeyler giy kuzum hem görünce sende rahatlarsın bol giyiyosun ya ondan öle duruodur..
:) canım yine de zorlama kendini..ben de giyiyorum ama düğmesini kapatmıyorum üzeri uzun olunca sıkıntı olmuyor..:)) canım merak etme banada öyle diyorlar ama bana göre çıktı yani belli artık hatta dün şirketten bir arkadaş sana hala bu pant.ların oluyomu dedi bende evet hedefim 6.ay dedim hahhah bilse sabah ne zorluklarla kapattım