• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

canım ben bu duruma hazırlıklıyım çok çektim ilk hamileliğimde.....ama çok sıkı bi diyet yapmak lazım.... senin daha öncede varmış galiba hafif yükseklik.....benim açlık kan şekerim 70 ile 80 arasında....bence sonrası için de dikkat etmelisin....
diyet fayda etmedi normal açlığım 120 üzeriydi şimdi 140-150. diyetisyenim çok alakalı programıda değiştirdik ama çare olmadı :KK61: 20. haftadam sonra daha da yukselir diyor doğum drum plesanta şeker salgılıyormuş çünkü. çok geçmiş olsun canım umarım bu gebeliğinde çıkmaz

Azaldi cok sukur...ama sanki aliskanlik oldu kusaxam gibi bir his geliyor..vitaminlere basladik kan ilacinaaa..2 gunde 1.aliyorum bazen..:KK52:
anladım canım..geçer inşallah bende de sabahları devam ediyo bazen geçiyo bazen aynı..

2015-yili-cilek-mobilya-safari-natura-bebek-odasi-modelleri-gorselleri.jpg

Kızlar bende kızıma bunu aldım nasıl o_O
çok tatlı ya...ne güzel, hayırlı olsun güle güle kullansın prenses :)

diyet fayda etmedi normal açlığım 120 üzeriydi şimdi 140-150. diyetisyenim çok alakalı programıda değiştirdik ama çare olmadı :KK61: 20. haftadam sonra daha da yukselir diyor doğum drum plesanta şeker salgılıyormuş çünkü. çok geçmiş olsun canım umarım bu gebeliğinde çıkmaz
inşallah canım bu sefer çıkmaz....hımmm senin biraz yüksekmiş...nasıl bi diyet yapıyodun...ben hiç tatlı ekmek pasta börek çörek simit poğaça yemedim...meye suyu aklına ne gelirse karbonhidrat hiç yemedim desem yeridir....sadece tadımlık bi lokma alıyodumm....hele bide hamileyken çok zor oluyodu...arkadaşlarım yazık sana diyolardı....

Eki Görüntüle 1654732 kızlar benim oğluşumun oda takımıda bu :))
çook güzel güle güle kullanın canım :) bende böyle bişi alcam aksesuarları mavi yapıcam inşallah. ama benim dolabı 2 kapaklı almam lazım yer bakımından ama perdeli de olsun istiyorum henüz sadece ikili perdeli görmedim inşallah bulabilirim
cok guzel bende boyle sade seylere bakıyorum ama bır yandanda kızım oldugu ıcın acaba pembıs yada renk renk mı olsam kararsız kaldım ama benım baktıklarımda boyle hep
kuzum sade beyaz al aksesuarları pembe yap çok cici olur hem ilerde de rahatlıkla kullanabilir kendi zevkini bile katabilir bıcırık ilerde, mesela perdelere pembe fiyonk filan tak çok hoş oluyo

inşallah canım bu sefer çıkmaz....hımmm senin biraz yüksekmiş...nasıl bi diyet yapıyodun...ben hiç tatlı ekmek pasta börek çörek simit poğaça yemedim...meye suyu aklına ne gelirse karbonhidrat hiç yemedim desem yeridir....sadece tadımlık bi lokma alıyodumm....hele bide hamileyken çok zor oluyodu...arkadaşlarım yazık sana diyolardı....
tatlı olarak sadece meyve tüketiyorum canım. beyaz ekmek patates makarna pirinç kesinlikle yok. her öğün yarım dilim tam buğday ekmeği. meyve suyu içmiyorum taze sıkılmış anca. en önemlisi çikolata yiyemiyorum. :( onun dışında yemekler zeytinyağlı oluyor. Genelde çorbalarla besleniyorum açıkçası :( ettende tiksindim çünkü:KK61:

tatlı olarak sadece meyve tüketiyorum canım. beyaz ekmek patates makarna pirinç kesinlikle yok. her öğün yarım dilim tam buğday ekmeği. meyve suyu içmiyorum taze sıkılmış anca. en önemlisi çikolata yiyemiyorum. :KK43: onun dışında yemekler zeytinyağlı oluyor. Genelde çorbalarla besleniyorum açıkçası :KK43: ettende tiksindim çünkü:KK61:
insülinle normale çevirirsin inşallah....

vayyy hain vayyy hiç söyelmiyodu verdin demek ha duydunuz mu @begri @denissineb @Elisita

Hayyrett ben nasıl söylemedim gerceektennnnnnn :KK70:

hoşgeldiiiinn :KK15: hadi gözün aydın süper olaak senin için valla. yaz hanımın beşiğide alınmış ohh güle güle kullansın canım :KK200:

Kuzuuuuuum cok güzel güzel güzel olacak sükürler olsun geliyor :KK70:Park yatagı tamam sırada odası var pembik pembiik:KK200:

çok güzelmiş, güle güle uyusun da büyüsün yaz bebek :KK46::nazar:

Coook tesekkür ederim bakalım bizim minnak oglanda tatile cıksın evi hemen hazırlayıp odaya da baslıyoruuzz

bende yatak odasına park yatak almayı düşünüyorum.....valla ben istanbula doyamadım desem yeridir....herşey elinin altında....sosyal hayat konserler herşey...canın sıkıldı in sahile bi çay iç şöyle bi moda'yı bahariye'yi dolaş eve dön.....burda öyle değil yaaa...alışınca küçük yerler zor geliyo....ama tabi istanbul da yaşayacaksan güzel gelirin olacak....orasıda ayrı konu.....

Bende aldım iste yatak odasına hic istemiyordum birde :KK70:ayy karsıda oturursan ve sahile yakın evet ama bahçeşehirde trafikten bıktııııııııım bıktııııım :KK70:

2015-yili-cilek-mobilya-safari-natura-bebek-odasi-modelleri-gorselleri.jpg

Kızlar bende kızıma bunu aldım nasıl o_O

Ayyyy minnos güzel güzel uyusunda büyüsüün cok güzelmis

tatlı olarak sadece meyve tüketiyorum canım. beyaz ekmek patates makarna pirinç kesinlikle yok. her öğün yarım dilim tam buğday ekmeği. meyve suyu içmiyorum taze sıkılmış anca. en önemlisi çikolata yiyemiyorum. :KK43: onun dışında yemekler zeytinyağlı oluyor. Genelde çorbalarla besleniyorum açıkçası :KK43: ettende tiksindim çünkü:KK61:

Banada bu kadar tatlı yersen hamilelik sekerin cıkar dediler :KK11: can bu cekiyo isteeee :63::kk77: simdiden dr buna benzer liste verdi

Hayyrett ben nasıl söylemedim gerceektennnnnnn :KK70:

Kuzuuuuuum cok güzel güzel güzel olacak sükürler olsun geliyor :KK70:Park yatagı tamam sırada odası var pembik pembiik:KK200:

Coook tesekkür ederim bakalım bizim minnak oglanda tatile cıksın evi hemen hazırlayıp odaya da baslıyoruuzz

Bende aldım iste yatak odasına hic istemiyordum birde :KK70:ayy karsıda oturursan ve sahile yakın evet ama bahçeşehirde trafikten bıktııııııııım bıktııııım :KK70:

Ayyyy minnos güzel güzel uyusunda büyüsüün cok güzelmis
ben kadıköy göztepe de oturuyodum...10 dk da sahil ohhh mis....gezmeye avrupa yakasına giderdik haftasonları......oğluşu alırdım havada güzelse eğer annemle beraber ver elini eminönü balık ekmek turşu suyu......

Banada bu kadar tatlı yersen hamilelik sekerin cıkar dediler :KK11: can bu cekiyo isteeee :63::kk77: simdiden dr buna benzer liste verdi
ilk zamanlar kaşık kaşık nutella yiyen ben şimdi koklayamıyorum bile. :stop: canım bence listeye uymalısın 2 günlük insülin olayı bile bezdirdi beni için gidiyo kendi kendine iğne yaparken :(

kızlar benim mesai bitti......kendinize ve minnaklarınıza iyi bakın...yarın kısmetse görüşmek üzere......byee.....

ilk zamanlar kaşık kaşık nutella yiyen ben şimdi koklayamıyorum bile. :stop: canım bence listeye uymalısın 2 günlük insülin olayı bile bezdirdi beni için gidiyo kendi kendine iğne yaparken :KK43:
yaa kendi kendine iğne yapmak çok zor oluyo....bende kan sulandırıcı iğne oluyorum ama bana eşim yapıyo sağolsun....üstüne bide insülin yapılırsa vay halime....

Back