• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

yaa kendi kendine iğne yapmak çok zor oluyo....bende kan sulandırıcı iğne oluyorum ama bana eşim yapıyo sağolsun....üstüne bide insülin yapılırsa vay halime....
iş yerinde olunca malesef kendim yapmaya başladım bugun :KK61: Allah yardımcımız olsun herşey bebişlerimizin sağlığı için ama dikkat etmek şart canım.

çook güzel güle güle kullanın canım :) bende böyle bişi alcam aksesuarları mavi yapıcam inşallah. ama benim dolabı 2 kapaklı almam lazım yer bakımından ama perdeli de olsun istiyorum henüz sadece ikili perdeli görmedim inşallah bulabilirim

kuzum sade beyaz al aksesuarları pembe yap çok cici olur hem ilerde de rahatlıkla kullanabilir kendi zevkini bile katabilir bıcırık ilerde, mesela perdelere pembe fiyonk filan tak çok hoş oluyo
aynen cnm bende oyle dusunuyorum karabaglarda bı oda takımı begendım yanına hedıye felanda werıcekler muhtemelen o olucak. sende bak oralara cok cesıt war yaaa

ayy valla kuzum bilemiyorum ki yaa büyüyen olduğu için ilerde de kullanacak die renk katmadım bi kulpları değiştik mavi yaptk okadar :))
en ıyısı canım buyuyen yatak zaten ılerıde kendı zevkıne gore oglusun duzenler ıste bende o yuzden sade baktım kızım duzenler buyuynce dıye

Hayyrett ben nasıl söylemedim gerceektennnnnnn :KK70:

Kuzuuuuuum cok güzel güzel güzel olacak sükürler olsun geliyor :KK70:Park yatagı tamam sırada odası var pembik pembiik:KK200:

Coook tesekkür ederim bakalım bizim minnak oglanda tatile cıksın evi hemen hazırlayıp odaya da baslıyoruuzz

Bende aldım iste yatak odasına hic istemiyordum birde :KK70:ayy karsıda oturursan ve sahile yakın evet ama bahçeşehirde trafikten bıktııııııııım bıktııııım :KK70:

Ayyyy minnos güzel güzel uyusunda büyüsüün cok güzelmis
Çok teşekkür ederiz teyzesi :)

yaa kendi kendine iğne yapmak çok zor oluyo....bende kan sulandırıcı iğne oluyorum ama bana eşim yapıyo sağolsun....üstüne bide insülin yapılırsa vay halime....
Ayy o kan sulandırıcı iqneyi bende oluyorum canım ya ama karnımız qerilmeye başladı ya artık acımaya başladı :(

2015-yili-cilek-mobilya-safari-natura-bebek-odasi-modelleri-gorselleri.jpg

Kızlar bende kızıma bunu aldım nasıl o_O
caplonba danmı aldın canım bunada baktım ben hatta esım cok begendıı cok guzel budaa ıyı gunlerde kullann

aynen cnm bende oyle dusunuyorum karabaglarda bı oda takımı begendım yanına hedıye felanda werıcekler muhtemelen o olucak. sende bak oralara cok cesıt war yaaa
neresi canım mağazanın adını verirmisin bizde bi kaç haftaya bilgi amaçlı şöyle bir dolaşalım diyoruz karabağlar ve kısık köye bakıcaz

caplonba danmı aldın canım bunada baktım ben hatta esım cok begendıı cok guzel budaa ıyı gunlerde kullann
Teşekkür ederiz canım yok çilek mobilyadan aldım canım kurulum ocakta olucak ebnimde cok hoşuma qitti nevrsim takımı perdesi halısı falanda var çilekte takım halinde 4.500 a denk qeldi...

neresi canım mağazanın adını verirmisin bizde bi kaç haftaya bilgi amaçlı şöyle bir dolaşalım diyoruz karabağlar ve kısık köye bakıcaz
kısık cok uzak canım karabaglarda hersey war cıtlenbık duragında 4 tane bebe mobılyacısı war ben kardesler mobılyadan begendım ama caplonba ve buggı bebe war onlarada baktım bakalım buyuk ıhtımal onumuzdekı ay sonu alıcaz bu ay anca oda tadılatı felan olucak cunku

Teşekkür ederiz canım yok çilek mobilyadan aldım canım kurulum ocakta olucak ebnimde cok hoşuma qitti nevrsim takımı perdesi halısı falanda var çilekte takım halinde 4.500 a denk qeldi...
cok ıyı gelmıs canımmm hedıyelerde cabası desene :) bende hedıye olarak emzırme koltugu ıstedım bakalım alırsak eger :)

kısık cok uzak canım karabaglarda hersey war cıtlenbık duragında 4 tane bebe mobılyacısı war ben kardesler mobılyadan begendım ama caplonba ve buggı bebe war onlarada baktım bakalım buyuk ıhtımal onumuzdekı ay sonu alıcaz bu ay anca oda tadılatı felan olucak cunku
biliyorum canım babamın dükkanıda karabağlarda çeyiz zamanı bütün mobilyalar için epey gezmiştik :KK48: kardeşler benim bildiğim genel diğer mobilyalarında olduğu yer mi acaba yoksa sadece bebek üzerine mi, fiyatlar nasıl peki canım?

cok ıyı gelmıs canımmm hedıyelerde cabası desene :) bende hedıye olarak emzırme koltugu ıstedım bakalım alırsak eger :)
Kesinlikle canım çilek hemde kaliteli güvenıorum o konuda başka biyerede bakmadım zaten :)

biliyorum canım babamın dükkanıda karabağlarda çeyiz zamanı bütün mobilyalar için epey gezmiştik :KK48: kardeşler benim bildiğim genel diğer mobilyalarında olduğu yer mi acaba yoksa sadece bebek üzerine mi, fiyatlar nasıl peki canım?
yok bu sadece bebek odası ustune canım cıtlenbık duragunda hemen walla fıyatları bana uygun geldı hatta teshırdekı urunlerı bıle uygun fıyata werebılıyor. benım begendıgım 4000 dı ama pazarlık felan yaparız dedı adam abımınde dukkanı war orda tanıdıgıydı cunku

kızlar mesaı bıttııı ben cıkıyorum herkesı cokcaa opuyorumm:KK45:

yok bu sadece bebek odası ustune canım cıtlenbık duragunda hemen walla fıyatları bana uygun geldı hatta teshırdekı urunlerı bıle uygun fıyata werebılıyor. benım begendıgım 4000 dı ama pazarlık felan yaparız dedı adam abımınde dukkanı war orda tanıdıgıydı cunku
anladım canım sağol bakalım bzde bi hafta sonu gezicez :) hadi evine git dinlen bizde öptük benim de sooon 29 dk cık :)

ayyy emzirme koltuğu verirlerse kaçırma hemen al götür ben sordum 700-800 tl çok pahalı yaa bende hediye istedim seç beğen al dedi tabi sınırlı şeyler :)) kraftın 180 tl değerinde bebek çantasını aldım çokda hoşuma gitti en pahalı neyse onu aldım valla :D

Back