2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ben de alışveriş sitelerine bakıp duruyorum ama hala almadım birşey çorap dışında

Eklentiler

• image.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 29
  • image.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 27
bende yatak odasına park yatak almayı düşünüyorum.....valla ben istanbula doyamadım desem yeridir....herşey elinin altında....sosyal hayat konserler herşey...canın sıkıldı in sahile bi çay iç şöyle bi moda'yı bahariye'yi dolaş eve dön.....burda öyle değil yaaa...alışınca küçük yerler zor geliyo....ama tabi istanbul da yaşayacaksan güzel gelirin olacak....orasıda ayrı konu.....

çok güzelmiş canım yaa....benim oğlumunda beşiği büyüyen beşiklerdendi hala yatıyo ama artık kardeşine miras kalacak.....beyaz almakla çok iyi yapmışsın...
saol canım benim yaa senin ne güzel masrafsız ohh yeni bebiş yatsın abisinin yatağında :) valla beyaz oldu aslında evimin tüm eşyaları beyaz bidaha almam diyordum ama yine beyaz aldım :) bi kuplarını değiştirdik renk katsın die mavi yaptırdım işte perdesi falan mavi olur artık

cok guzel bende boyle sade seylere bakıyorum ama bır yandanda kızım oldugu ıcın acaba pembıs yada renk renk mı olsam kararsız kaldım ama benım baktıklarımda boyle hep
ayy valla kuzum bilemiyorum ki yaa büyüyen olduğu için ilerde de kullanacak die renk katmadım bi kulpları değiştik mavi yaptk okadar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…