ederım:):) hakkımızı aramamız lazım arkadas sustukca kendınlerınde hak goruyorlar cunku ıpın ucunu ıyıce kacıyorlar alısmıslar turk mılletının vur ensesıne al lokmasını mantıgına yok oyle yagma :):)Sikayetci begriihemen sikayet hemen
hmm anlaldım cnm İnşallah ağrı sızı olmaz..ewet canım koldan hatırlasana ılkokulda nasıl oluyorduk kolun acıyor
he heee foto falan hıc gormedık gobegı sankı yaaa sende ınandın mı kuzum
ben de bakıyorum hep ama daha hiç birşey alamdım..ben de alışveriş sitelerine bakıp duruyorum ama hala almadım birşey çorap dışında
kız bu bizi kandırıp içine çul mul koymuştur hahahahhe heee foto falan hıc gormedık gobegı sankı yaaa sende ınandın mı kuzum
anladım canım ben tam hissedemiyorum daha 2 haftaya hissederim İnşallah..ewet hıssedıyorum kı dr umda 20. haftadan soınra ol demıstı ama ben yarın tekrar arıyıp sorucagım
bende bir kaç parça bir şeyler aldım ama hala bilinçsiz alıyorum kaç aylık alcam napcam bilmiyorum :))ben de bakıyorum hep ama daha hiç birşey alamdım..
o olabılır bak yıyeceklerını gobegıne saklamıstır yemek vermedıklerı zamam cıkarıp yıyordur malum ac kalamazkız bu bizi kandırıp içine çul mul koymuştur hahahah
ıkı hafta cok bıle canım bakarsın yarın bakarsın ıkı gun sonra hıssedersınnnnanladım canım ben tam hissedemiyorum daha 2 haftaya hissederim İnşallah..
hahahahao olabılır bak yıyeceklerını gobegıne saklamıstır yemek vermedıklerı zamam cıkarıp yıyordur malum ac kalamaz:
hımm yer tatlıları artık cok yerhahahahaaynen yağlama mantı baklava die ölüyo hatun
aynen ben de bilmiyorum hiçbirşey henüz..bende bir kaç parça bir şeyler aldım ama hala bilinçsiz alıyorum kaç aylık alcam napcam bilmiyorum :))
bende yatak odasına park yatak almayı düşünüyorum.....valla ben istanbula doyamadım desem yeridir....herşey elinin altında....sosyal hayat konserler herşey...canın sıkıldı in sahile bi çay iç şöyle bi moda'yı bahariye'yi dolaş eve dön.....burda öyle değil yaaa...alışınca küçük yerler zor geliyo....ama tabi istanbul da yaşayacaksan güzel gelirin olacak....orasıda ayrı konu.....ahh sorma o olmadan hic birsey olmuyor 5 aydır yoktu iş için simdi hasta oldum köpek evden gidecek vs vs kıyamadı dayanamadı dönüyorr yineee ayy kuzum bende istanbuldan kacmak istiyorum dogma büyüme burada olmama ragmen İstanbul sadece gelip gezilip geri dönülecek bir yer
Resim telefonda yüklicem hemen ama bu odası degil yatak odasında benim yanımda olması icin park yatak
Yaz ın odasını daha almadıktaa yatak odasında yanımda olsun bebeklik zamanında diye park yatak koyduk ama odası söyle olacak cok benzeri
ayy İnşallah canım yaa..çok meraklanıyorum niye hissetmiyorum diye..ıkı hafta cok bıle canım bakarsın yarın bakarsın ıkı gun sonra hıssedersınnnn
çok güzelmiş canım yaa....benim oğlumunda beşiği büyüyen beşiklerdendi hala yatıyo ama artık kardeşine miras kalacak.....beyaz almakla çok iyi yapmışsın...Eki Görüntüle 1654732 kızlar benim oğluşumun oda takımıda bu :))
cok guzel bende boyle sade seylere bakıyorum ama bır yandanda kızım oldugu ıcın acaba pembıs yada renk renk mı olsam kararsız kaldım ama benım baktıklarımda boyle hepEki Görüntüle 1654732 kızlar benim oğluşumun oda takımıda bu :))
saol canım benim yaa senin ne güzel masrafsız ohh yeni bebiş yatsın abisinin yatağında :) valla beyaz oldu aslında evimin tüm eşyaları beyaz bidaha almam diyordum ama yine beyaz aldım :) bi kuplarını değiştirdik renk katsın die mavi yaptırdım işte perdesi falan mavi olur artıkçok güzelmiş canım yaa....benim oğlumunda beşiği büyüyen beşiklerdendi hala yatıyo ama artık kardeşine miras kalacak.....beyaz almakla çok iyi yapmışsın...
ayy valla kuzum bilemiyorum ki yaa büyüyen olduğu için ilerde de kullanacak die renk katmadım bi kulpları değiştik mavi yaptk okadar :))cok guzel bende boyle sade seylere bakıyorum ama bır yandanda kızım oldugu ıcın acaba pembıs yada renk renk mı olsam kararsız kaldım ama benım baktıklarımda boyle hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?