- 7 Mayıs 2015
- 1.900
- 886
- 123
- 35
bızımde 2 ay felan oldu masallah yaz kızın odası nasıl acaba bızıde bılgılendır annesıııııHihihihi benim kocikle bayadır yok öyle birsey 1.5 ay falan olmustur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bızımde 2 ay felan oldu masallah yaz kızın odası nasıl acaba bızıde bılgılendır annesıııııHihihihi benim kocikle bayadır yok öyle birsey 1.5 ay falan olmustur
ayyy gözünaydın....annenin yanında olması harika bişey....hele de istanbula gelmesi mis mis....ben tam bi İSTANBUL AŞIĞIYIMDA.....evet resim yolla bakalımmmmm.....bizede fikir vermiş olursun....
bızımde 2 ay felan oldu masallah yaz kızın odası nasıl acaba bızıde bılgılendır annesııııı
bizim 2 yıla kadar ücretsiz izin hakkımız var da bilmiyorum şartlar el verirse ayrılırım belki..Benimde aynen böle canımda bide 6 ay ücretsiz izin varmış heralde..
hmm özelde olunca onların insiyatifine bağlı oluyo ücretsiz izin galiba..ben ayrılabilirim 2 yıla kadar bakacak kimse bulamazsam güvenilir yapacak birşey yok..benim özel sektör ama kurumsal olduğu için benimde izinlerim bu şekil yalnız çok az benim bakacak kimse yok ücretsiz izin isteyecem bakalım inşallah verirler vermezlerse hadi bana güle güle
cnm gidip gelmene izin vermezler mi..ben gidiyorum genelde hastaneye de hep mesai saatlerinde giderim..1-2 saat idare ediyorlar yani mecburen.kızlar sımdı saglık ocagını aradım carsamba asıya cagırdılarrrr dıyorumkı ben calısıyorum rapor werıcekmısınız o gun ıcın bılmıyorum gelınce aıle hekımınız le konusun dıyor ayyy delırıcıgımmmmmm
oh ohh ne güzel hadi iyisin yine gözün aydın :)Bennnn geldiimmm tünaydın kızlar :)
Ahh sorma canım hastaneden cıktıktan sonra annem geldi, bende hasta halimle sıkıntıdan tüm haftasonu gezdim ee dinlenemedim bu sabah hiic uyanmak istemedim. Her yerim agrıyordu :) birde annem burada ona ev bakıyoruz netten İstanbul a geri dönüyoooorr
aaa neden şekerim yoksa sen +6 mıKapatalım çenelerimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cok sırınnnnn ama bunlarrrahh sorma o olmadan hic birsey olmuyor 5 aydır yoktu iş için simdi hasta oldum köpek evden gidecek vs vs kıyamadı dayanamadı dönüyorr yineee ayy kuzum bende istanbuldan kacmak istiyorum dogma büyüme burada olmama ragmen İstanbul sadece gelip gezilip geri dönülecek bir yer
Resim telefonda yüklicem hemen ama bu odası degil yatak odasında benim yanımda olması icin park yatak
Yaz ın odasını daha almadıktaa yatak odasında yanımda olsun bebeklik zamanında diye park yatak koyduk ama odası söyle olacak cok benzeri
kontrol olsa oyle yapardım canımda ası bu yanı ya agrım olursa ya atesım cıkarsa o yuzden o gun calısmamak ıstıyorum zatencnm gidip gelmene izin vermezler mi..ben gidiyorum genelde hastaneye de hep mesai saatlerinde giderim..1-2 saat idare ediyorlar yani mecburen.
hmm anladım canım..ben gidip gelirim diye düşünmüştüm aşıya ama..koldan mı yaparlar aşıyı bu arada hiç bilmiyom dakontrol olsa oyle yapardım canımda ası bu yanı ya agrım olursa ya atesım cıkarsa o yuzden o gun calısmamak ıstıyorum zaten
oh ohh ne güzel hadi iyisin yine gözün aydın :)
aaa neden şekerim yoksa sen +6 mı
cok sırınnnnn ama bunlarrr
sen artık hissediyorsun demi hareketlerini.hemşire bana hissettikten sonra yapılıyor dedi de aşı için.kontrol olsa oyle yapardım canımda ası bu yanı ya agrım olursa ya atesım cıkarsa o yuzden o gun calısmamak ıstıyorum zaten
kontrol olsa oyle yapardım canımda ası bu yanı ya agrım olursa ya atesım cıkarsa o yuzden o gun calısmamak ıstıyorum zaten
vayyy hain vayyy hiç söyelmiyodu verdin demek ha duydunuz mu begri @denissineb ElisitaCook tesekkür ederim canım benim cok sükür yanımda
Hahaha hastayken 2 kilosunu vermisimdir belki nabeeeeeeerrr
Kısmet olursa böyle olacak beşik aynısnı bulamadım ama komodin koltuk falan buldum ikeadan besiginide ikeadan düsünüyorum
ewet canım koldan hatırlasana ılkokulda nasıl oluyorduk kolun acıyorhmm anladım canım..ben gidip gelirim diye düşünmüştüm aşıya ama..koldan mı yaparlar aşıyı bu arada hiç bilmiyom da
ewet hıssedıyorum kı dr umda 20. haftadan soınra ol demıstı ama ben yarın tekrar arıyıp sorucagımsen artık hissediyorsun demi hareketlerini.hemşire bana hissettikten sonra yapılıyor dedi de aşı için.
bende korkuyorum ama yaptırmak bebek ıcın ıyıymısBenim dr yaptırma dedi bende korkuyordum zaten iyi oldu bende ne korkagım herseyden korkuyorummm
Bennnn geldiimmm tünaydın kızlar :)
Ahh sorma canım hastaneden cıktıktan sonra annem geldi, bende hasta halimle sıkıntıdan tüm haftasonu gezdim ee dinlenemedim bu sabah hiic uyanmak istemedim. Her yerim agrıyordu :) birde annem burada ona ev bakıyoruz netten İstanbul a geri dönüyoooorr
hoşgeldiiiinn hadi gözün aydın süper olaak senin için valla. yaz hanımın beşiğide alınmış ohh güle güle kullansın canımAaaaa kızlar Yazoşun yatak odası beşiği hazır artık Kurduk yatak odasına sıraa odasında tabiki önce ev tadilatı koltuklar boya vs vs vs vs
çok güzelmiş, güle güle uyusun da büyüsün yaz bebekahh sorma o olmadan hic birsey olmuyor 5 aydır yoktu iş için simdi hasta oldum köpek evden gidecek vs vs kıyamadı dayanamadı dönüyorr yineee ayy kuzum bende istanbuldan kacmak istiyorum dogma büyüme burada olmama ragmen İstanbul sadece gelip gezilip geri dönülecek bir yer
Resim telefonda yüklicem hemen ama bu odası degil yatak odasında benim yanımda olması icin park yatak
Yaz ın odasını daha almadıktaa yatak odasında yanımda olsun bebeklik zamanında diye park yatak koyduk ama odası söyle olacak cok benzeri