• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ayyy gözünaydın....annenin yanında olması harika bişey....hele de istanbula gelmesi mis mis....ben tam bi İSTANBUL AŞIĞIYIMDA.....evet resim yolla bakalımmmmm.....bizede fikir vermiş olursun....

ahh sorma o olmadan hic birsey olmuyor 5 aydır yoktu iş için simdi hasta oldum köpek evden gidecek vs vs kıyamadı dayanamadı dönüyorr yineee ayy kuzum bende istanbuldan kacmak istiyorum dogma büyüme burada olmama ragmen İstanbul sadece gelip gezilip geri dönülecek bir yer

Resim telefonda yüklicem hemen ama bu odası degil yatak odasında benim yanımda olması icin park yatak
bızımde 2 ay felan oldu o_O masallah yaz kızın odası nasıl acaba bızıde bılgılendır annesııııı

Yaz ın odasını daha almadıktaa yatak odasında yanımda olsun bebeklik zamanında diye park yatak koyduk ama odası söyle olacak cok benzeri

Eklentiler

• pudra-pembe-tonlarında-çok-sevimli-kız-bebek-odası-modeli.jpg
    pudra-pembe-tonlarında-çok-sevimli-kız-bebek-odası-modeli.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 52
benim özel sektör ama kurumsal olduğu için benimde izinlerim bu şekil yalnız çok az benim bakacak kimse yok ücretsiz izin isteyecem bakalım inşallah verirler vermezlerse hadi bana güle güle
hmm özelde olunca onların insiyatifine bağlı oluyo ücretsiz izin galiba..ben ayrılabilirim 2 yıla kadar bakacak kimse bulamazsam güvenilir yapacak birşey yok..

kızlar sımdı saglık ocagını aradım carsamba asıya cagırdılarrrr:KK57::KK57: dıyorumkı ben calısıyorum rapor werıcekmısınız o gun ıcın bılmıyorum gelınce aıle hekımınız le konusun dıyor ayyy delırıcıgımmmmmm
cnm gidip gelmene izin vermezler mi..ben gidiyorum genelde hastaneye de hep mesai saatlerinde giderim..1-2 saat idare ediyorlar yani mecburen.

Bennnn geldiimmm tünaydın kızlar :)

Ahh sorma canım hastaneden cıktıktan sonra annem geldi, bende hasta halimle sıkıntıdan tüm haftasonu gezdim ee dinlenemedim bu sabah hiic uyanmak istemedim. Her yerim agrıyordu :) birde annem burada ona ev bakıyoruz netten İstanbul a geri dönüyoooorr :KK49::KK9::KK9::rolleyes::rolleyes::KK71::KK71::KK71:
oh ohh ne güzel hadi iyisin yine gözün aydın :)

ahh sorma o olmadan hic birsey olmuyor 5 aydır yoktu iş için simdi hasta oldum köpek evden gidecek vs vs kıyamadı dayanamadı dönüyorr yineee ayy kuzum bende istanbuldan kacmak istiyorum dogma büyüme burada olmama ragmen İstanbul sadece gelip gezilip geri dönülecek bir yer

Resim telefonda yüklicem hemen ama bu odası degil yatak odasında benim yanımda olması icin park yatak

Yaz ın odasını daha almadıktaa yatak odasında yanımda olsun bebeklik zamanında diye park yatak koyduk ama odası söyle olacak cok benzeri
cok sırınnnnn ama bunlarrr

cnm gidip gelmene izin vermezler mi..ben gidiyorum genelde hastaneye de hep mesai saatlerinde giderim..1-2 saat idare ediyorlar yani mecburen.
kontrol olsa oyle yapardım canımda ası bu yanı ya agrım olursa ya atesım cıkarsa o yuzden o gun calısmamak ıstıyorum zaten

kontrol olsa oyle yapardım canımda ası bu yanı ya agrım olursa ya atesım cıkarsa o yuzden o gun calısmamak ıstıyorum zaten
hmm anladım canım..ben gidip gelirim diye düşünmüştüm aşıya ama..koldan mı yaparlar aşıyı bu arada hiç bilmiyom da ;)

sen artık hissediyorsun demi hareketlerini.hemşire bana hissettikten sonra yapılıyor dedi de aşı için.

Benim dr yaptırma dedi bende korkuyordum zaten iyi oldu :KK70: bende ne korkagım herseyden korkuyorummm :KK30:

Cook tesekkür ederim canım benim cok sükür yanımda :KK71:

Hahaha hastayken 2 kilosunu vermisimdir belki nabeeeeeeerrr:cool::cool:

Kısmet olursa böyle olacak beşik aynısnı bulamadım ama komodin koltuk falan buldum ikeadan besiginide ikeadan düsünüyorum
vayyy hain vayyy hiç söyelmiyodu verdin demek ha duydunuz mu begri begri @denissineb Elisita Elisita

Bennnn geldiimmm tünaydın kızlar :)

Ahh sorma canım hastaneden cıktıktan sonra annem geldi, bende hasta halimle sıkıntıdan tüm haftasonu gezdim ee dinlenemedim bu sabah hiic uyanmak istemedim. Her yerim agrıyordu :) birde annem burada ona ev bakıyoruz netten İstanbul a geri dönüyoooorr :KK49::KK9::KK9::rolleyes::rolleyes::KK71::KK71::KK71:

Aaaaa kızlar Yazoşun yatak odası beşiği hazır artık :KK70: Kurduk yatak odasına sıraa odasında tabiki önce ev tadilatı koltuklar boya vs vs vs vs:mad:
hoşgeldiiiinn :KK15: hadi gözün aydın süper olaak senin için valla. yaz hanımın beşiğide alınmış ohh güle güle kullansın canım :KK200:

çok güzelmiş, güle güle uyusun da büyüsün yaz bebek :KK46::nazar:

Back