diyet fayda etmedi normal açlığım 120 üzeriydi şimdi 140-150. diyetisyenim çok alakalı programıda değiştirdik ama çare olmadıcanım ben bu duruma hazırlıklıyım çok çektim ilk hamileliğimde.....ama çok sıkı bi diyet yapmak lazım.... senin daha öncede varmış galiba hafif yükseklik.....benim açlık kan şekerim 70 ile 80 arasında....bence sonrası için de dikkat etmelisin....
anladım canım..geçer inşallah bende de sabahları devam ediyo bazen geçiyo bazen aynı..Azaldi cok sukur...ama sanki aliskanlik oldu kusaxam gibi bir his geliyor..vitaminlere basladik kan ilacinaaa..2 gunde 1.aliyorum bazen..
çok tatlı ya...ne güzel, hayırlı olsun güle güle kullansın prenses :)
Kızlar bende kızıma bunu aldım nasıl
benim oğlumun takımına çok benziyor, dolap aynı sanırım. güle güle kullansın kuzucuk :)Eki Görüntüle 1654732 kızlar benim oğluşumun oda takımıda bu :))
çok güzel, biliyorum bu takımı. güle güle kullansın prenses :)
inşallah canım bu sefer çıkmaz....hımmm senin biraz yüksekmiş...nasıl bi diyet yapıyodun...ben hiç tatlı ekmek pasta börek çörek simit poğaça yemedim...meye suyu aklına ne gelirse karbonhidrat hiç yemedim desem yeridir....sadece tadımlık bi lokma alıyodumm....hele bide hamileyken çok zor oluyodu...arkadaşlarım yazık sana diyolardı....diyet fayda etmedi normal açlığım 120 üzeriydi şimdi 140-150. diyetisyenim çok alakalı programıda değiştirdik ama çare olmadı20. haftadam sonra daha da yukselir diyor doğum drum plesanta şeker salgılıyormuş çünkü. çok geçmiş olsun canım umarım bu gebeliğinde çıkmaz
Amin canım bütün bebeklerimizi inşallahguzel canım gule gule buyut cımcımenı
çook güzel güle güle kullanın canım :) bende böyle bişi alcam aksesuarları mavi yapıcam inşallah. ama benim dolabı 2 kapaklı almam lazım yer bakımından ama perdeli de olsun istiyorum henüz sadece ikili perdeli görmedim inşallah bulabilirimEki Görüntüle 1654732 kızlar benim oğluşumun oda takımıda bu :))
kuzum sade beyaz al aksesuarları pembe yap çok cici olur hem ilerde de rahatlıkla kullanabilir kendi zevkini bile katabilir bıcırık ilerde, mesela perdelere pembe fiyonk filan tak çok hoş oluyocok guzel bende boyle sade seylere bakıyorum ama bır yandanda kızım oldugu ıcın acaba pembıs yada renk renk mı olsam kararsız kaldım ama benım baktıklarımda boyle hep
Demi bayıldım bende canım cok teşekkür ederiz teyzesi amin inşallah :)çok tatlı ya...ne güzel, hayırlı olsun güle güle kullansın prenses :)
Teşekkür ederiz teyzesi inşallah :)çok güzel, biliyorum bu takımı. güle güle kullansın prenses :)
tatlı olarak sadece meyve tüketiyorum canım. beyaz ekmek patates makarna pirinç kesinlikle yok. her öğün yarım dilim tam buğday ekmeği. meyve suyu içmiyorum taze sıkılmış anca. en önemlisi çikolata yiyemiyorum.inşallah canım bu sefer çıkmaz....hımmm senin biraz yüksekmiş...nasıl bi diyet yapıyodun...ben hiç tatlı ekmek pasta börek çörek simit poğaça yemedim...meye suyu aklına ne gelirse karbonhidrat hiç yemedim desem yeridir....sadece tadımlık bi lokma alıyodumm....hele bide hamileyken çok zor oluyodu...arkadaşlarım yazık sana diyolardı....
insülinle normale çevirirsin inşallah....tatlı olarak sadece meyve tüketiyorum canım. beyaz ekmek patates makarna pirinç kesinlikle yok. her öğün yarım dilim tam buğday ekmeği. meyve suyu içmiyorum taze sıkılmış anca. en önemlisi çikolata yiyemiyorum.onun dışında yemekler zeytinyağlı oluyor. Genelde çorbalarla besleniyorum açıkçası ettende tiksindim çünkü
hoşgeldiiiinnhadi gözün aydın süper olaak senin için valla. yaz hanımın beşiğide alınmış ohh güle güle kullansın canım
çok güzelmiş, güle güle uyusun da büyüsün yaz bebek
bende yatak odasına park yatak almayı düşünüyorum.....valla ben istanbula doyamadım desem yeridir....herşey elinin altında....sosyal hayat konserler herşey...canın sıkıldı in sahile bi çay iç şöyle bi moda'yı bahariye'yi dolaş eve dön.....burda öyle değil yaaa...alışınca küçük yerler zor geliyo....ama tabi istanbul da yaşayacaksan güzel gelirin olacak....orasıda ayrı konu.....
tatlı olarak sadece meyve tüketiyorum canım. beyaz ekmek patates makarna pirinç kesinlikle yok. her öğün yarım dilim tam buğday ekmeği. meyve suyu içmiyorum taze sıkılmış anca. en önemlisi çikolata yiyemiyorum.onun dışında yemekler zeytinyağlı oluyor. Genelde çorbalarla besleniyorum açıkçası ettende tiksindim çünkü
inşallah canım çok teşekkür ederimm :)insülinle normale çevirirsin inşallah....
ben kadıköy göztepe de oturuyodum...10 dk da sahil ohhh mis....gezmeye avrupa yakasına giderdik haftasonları......oğluşu alırdım havada güzelse eğer annemle beraber ver elini eminönü balık ekmek turşu suyu......Hayyrett ben nasıl söylemedim gerceektennnnnnn
Kuzuuuuuum cok güzel güzel güzel olacak sükürler olsun geliyorPark yatagı tamam sırada odası var pembik pembiik
Coook tesekkür ederim bakalım bizim minnak oglanda tatile cıksın evi hemen hazırlayıp odaya da baslıyoruuzz
Bende aldım iste yatak odasına hic istemiyordum birdeayy karsıda oturursan ve sahile yakın evet ama bahçeşehirde trafikten bıktııııııııım bıktııııım
Ayyyy minnos güzel güzel uyusunda büyüsüün cok güzelmis
yeme artık şu tatlıyı....bırak gitsin....Banada bu kadar tatlı yersen hamilelik sekerin cıkar dedilercan bu cekiyo isteeee simdiden dr buna benzer liste verdi
ilk zamanlar kaşık kaşık nutella yiyen ben şimdi koklayamıyorum bile.Banada bu kadar tatlı yersen hamilelik sekerin cıkar dedilercan bu cekiyo isteeee simdiden dr buna benzer liste verdi
yaa kendi kendine iğne yapmak çok zor oluyo....bende kan sulandırıcı iğne oluyorum ama bana eşim yapıyo sağolsun....üstüne bide insülin yapılırsa vay halime....ilk zamanlar kaşık kaşık nutella yiyen ben şimdi koklayamıyorum bile.canım bence listeye uymalısın 2 günlük insülin olayı bile bezdirdi beni için gidiyo kendi kendine iğne yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?