Eki Görüntüle 1654732 kızlar benim oğluşumun oda takımıda bu :))
canım bakmadım aldım ben direk :)) samsundan aldım ama sanırım markası babi mobilya gibi birşey dibende bu tarz bısı alıcam nerden baktın canım
canım bakmadım aldım ben direk :)) samsundan aldım ama sanırım markası babi mobilya gibi birşey di
canım bakmadım aldım ben direk :)) samsundan aldım ama sanırım markası babi mobilya gibi birşey di
çok güzel cnm güle güle kullansın paşan :)Eki Görüntüle 1654732 kızlar benim oğluşumun oda takımıda bu :))
a.slm cnm iyiyiz çok şükür sen nasılsın? ne alemde bulantılarSelam.kizlar nasilsinizzz
Azaldi cok sukur...ama sanki aliskanlik oldu kusaxam gibi bir his geliyor..vitaminlere basladik kan ilacinaaa..2 gunde 1.aliyorum bazen..a.slm cnm iyiyiz çok şükür sen nasılsın? ne alemde bulantılar
canım benimkide 3500e geldi yatağı ve uyku seti içindeben aslında bırtane begendım ama esım cok pahalıya cıkıyor dıyor 3700 tl falan tutuyor aksesuarlarıyla alırsak
canım gebelik şekeri mi çıktı....benim şuan daha tahlil yapılmadı ama ilk bebeğimde vardı ben diyet yaparak attım ama çok zor oldu benim için....eğer yapmazsan insülin başlamak zorunda kalıcaz dedi.....bende sıktım kendimi ama çok sıkı bi diyetti...hemen hamur işi falan yiyeyim hooopp benim tokluk kan şekeri 300-350 leri buluyodu...selam kızlar iyileştim çok şükür. Grip geçti geçicek acilde müdahale etmediler bende perşembeden beri yatıyorumbirde ctesi dahiliye doktoruma randevum vardı maalesef erteledğimiz insülin e başladık moralmen çöktüm resmen
benim gibi şeker yüksekliği olupta insülin kullanan varmı?
güle güle kullanın....
Kızlar bende kızıma bunu aldım nasıl
evet canım inşallah kalıcı değil gebelik şekeridir.gebelik öncesi de vardı ama sınırın azıcık üstündeydi. önemsemeyip ilaç bile kullanmamıştım dr ailede oldugu için mutlaka ilerleyen yaşlarda olabileceğimi söylemişti. Gebelik başlangıcından beridir takipte diyet yapıyorum düşmedi maalesefcanım gebelik şekeri mi çıktı....benim şuan daha tahlil yapılmadı ama ilk bebeğimde vardı ben diyet yaparak attım ama çok zor oldu benim için....eğer yapmazsan insülin başlamak zorunda kalıcaz dedi.....bende sıktım kendimi ama çok sıkı bi diyetti...hemen hamur işi falan yiyeyim hooopp benim tokluk kan şekeri 300-350 leri buluyodu...
Teşekkür ederim canım..güle güle kullanın....
Çok teşekkür ederim cümlemiz inşallah...güle güle kullanın sağlıkla çok cici
canım ben bu duruma hazırlıklıyım çok çektim ilk hamileliğimde.....ama çok sıkı bi diyet yapmak lazım.... senin daha öncede varmış galiba hafif yükseklik.....benim açlık kan şekerim 70 ile 80 arasında....bence sonrası için de dikkat etmelisin....evet canım inşallah kalıcı değil gebelik şekeridir.gebelik öncesi de vardı ama sınırın azıcık üstündeydi. önemsemeyip ilaç bile kullanmamıştım dr ailede oldugu için mutlaka ilerleyen yaşlarda olabileceğimi söylemişti. Gebelik başlangıcından beridir takipte diyet yapıyorum düşmedi maalesefbence sende tahlillerini ihmal etmeden yaptır
iyi canım sen nasılsın...Selam.kizlar nasilsinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?