• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

canım bakmadım aldım ben direk :)) samsundan aldım ama sanırım markası babi mobilya gibi birşey di

ben aslında bırtane begendım ama esım cok pahalıya cıkıyor dıyor 3700 tl falan tutuyor aksesuarlarıyla alırsak

selam kızlar iyileştim çok şükür. Grip geçti geçicek acilde müdahale etmediler bende perşembeden beri yatıyorum :( birde ctesi dahiliye doktoruma randevum vardı maalesef erteledğimiz insülin e başladık:KK61: moralmen çöktüm resmen
benim gibi şeker yüksekliği olupta insülin kullanan varmı?

2015-yili-cilek-mobilya-safari-natura-bebek-odasi-modelleri-gorselleri.jpg

Kızlar bende kızıma bunu aldım nasıl o_O

selam kızlar iyileştim çok şükür. Grip geçti geçicek acilde müdahale etmediler bende perşembeden beri yatıyorum :KK43: birde ctesi dahiliye doktoruma randevum vardı maalesef erteledğimiz insülin e başladık:KK61: moralmen çöktüm resmen
benim gibi şeker yüksekliği olupta insülin kullanan varmı?
canım gebelik şekeri mi çıktı....benim şuan daha tahlil yapılmadı ama ilk bebeğimde vardı ben diyet yaparak attım ama çok zor oldu benim için....eğer yapmazsan insülin başlamak zorunda kalıcaz dedi.....bende sıktım kendimi ama çok sıkı bi diyetti...hemen hamur işi falan yiyeyim hooopp benim tokluk kan şekeri 300-350 leri buluyodu...

canım gebelik şekeri mi çıktı....benim şuan daha tahlil yapılmadı ama ilk bebeğimde vardı ben diyet yaparak attım ama çok zor oldu benim için....eğer yapmazsan insülin başlamak zorunda kalıcaz dedi.....bende sıktım kendimi ama çok sıkı bi diyetti...hemen hamur işi falan yiyeyim hooopp benim tokluk kan şekeri 300-350 leri buluyodu...
evet canım inşallah kalıcı değil gebelik şekeridir.gebelik öncesi de vardı ama sınırın azıcık üstündeydi. önemsemeyip ilaç bile kullanmamıştım dr ailede oldugu için mutlaka ilerleyen yaşlarda olabileceğimi söylemişti. Gebelik başlangıcından beridir takipte diyet yapıyorum düşmedi maalesef:KK61: bence sende tahlillerini ihmal etmeden yaptır

evet canım inşallah kalıcı değil gebelik şekeridir.gebelik öncesi de vardı ama sınırın azıcık üstündeydi. önemsemeyip ilaç bile kullanmamıştım dr ailede oldugu için mutlaka ilerleyen yaşlarda olabileceğimi söylemişti. Gebelik başlangıcından beridir takipte diyet yapıyorum düşmedi maalesef:KK61: bence sende tahlillerini ihmal etmeden yaptır
canım ben bu duruma hazırlıklıyım çok çektim ilk hamileliğimde.....ama çok sıkı bi diyet yapmak lazım.... senin daha öncede varmış galiba hafif yükseklik.....benim açlık kan şekerim 70 ile 80 arasında....bence sonrası için de dikkat etmelisin....

Back