2016 Mart Anneleri Goygoy :)

aynen canım herksten güzel haberler alalım inşallah.... yaa sorma her gitmeye büyümüş oluyorlar :)
ay yaa ben bu defa göremedim ultrason görüntüsü de vermedi doktorum unuttu galiba ben de istemeyince..büyümüştür herhalde normal dedi bana da..

kuşumm gördm şimdi geçmişi yeni okuyordum saolasın
olsun tatlım...bebişin iyi ya......maşallah kocaman olmuşşş....bakalım bende haftaya aldım randevu hemde doğumgünümde.....tam bi hediye olcak bana....

aynen canım herksten güzel haberler alalım inşallah.... yaa sorma her gitmeye büyümüş oluyorlar :)
evet ne çabuk büyüyolar dimi, şaka maka yolu yarıladık kızlar, sağlıkla hayırlısıyla da tamamlarız inşallah :)
ay yaa ben bu defa göremedim ultrason görüntüsü de vermedi doktorum unuttu galiba ben de istemeyince..büyümüştür herhalde normal dedi bana da..
büyümüştür tabi annesi içerde hızlandırılmış büyüme durumundalar valla boylar filan 2 ye 3 e katlıyo her defasında çok şükür :)

maşallah :)

çok şükür canımm..20. haftada aşı varmış sağlık ocağına gittim kaydımı yaptırdım siz gelirsiniz dedi hemşire..sorunsuz bir şekilde tamamlarız hamileliğimizi İnşallah..

çok şükür canımm..20. haftada aşı varmış sağlık ocağına gittim kaydımı yaptırdım siz gelirsiniz dedi hemşire..sorunsuz bir şekilde tamamlarız hamileliğimizi İnşallah..
Ne aşısıymış kuzum ? Benim saqlık ocaqı ne arıo ne soruyo ya ...

Ne aşısıymış kuzum ? Benim saqlık ocaqı ne arıo ne soruyo ya ...
benimki de aramadı ben gittim..ara mısınız kendim mi geleyim dedim sen gel biz unutuyoruz aramyı diyo bide :) tetanoz aşısı galiba cnm bebek hareketlendikten sonra yapılıyormuş..

sen niye görmedinn kuzum göstermedi doktor bizede verdi görüntü yüzüstü yatıyor benim oğlan :) telden görüntü atabilirsem atarım birazdan bende hala yüzüstü yatıyorm hahah bana çekmiş

benimki de aramadı ben gittim..ara mısınız kendim mi geleyim dedim sen gel biz unutuyoruz aramyı diyo bide :) tetanoz aşısı galiba cnm bebek hareketlendikten sonra yapılıyormuş..
Anladım kuzum bi gidiyim bakalım...

Kızlar Günaydın sanırım bende oğluşumun minik hareketlerini hissetmeye başladım :)

sen niye görmedinn kuzum göstermedi doktor bizede verdi görüntü yüzüstü yatıyor benim oğlan :) telden görüntü atabilirsem atarım birazdan bende hala yüzüstü yatıyorm hahah bana çekmiş
doktor ellerine ayaklarına falan baktı ultrasonda bende gördüm ama ne bileyim çok yakından baktı sanırım hareketini falan görmedim..Bide benim 10 gün önce lekelenmem oldu dedim doktora o kafasına takıldı unuttu görüntü vermeyi sanırım.Sonra AFP diye bir test istedi bir sıkıntı görünmüyo dedi kan verdim sonra normal dedi sonucuna da.Bebeğin gelişimine bakılıyormuş o testte.

Anladım kuzum bi gidiyim bakalım...
git canım ilgileniyorlar gidince..bu arada karnın çıktı mı senin benim çok çıkmadı öyle bol da giyince belli olmuyor hiç..hamile olduğumu duyanlar hiç belli değil karnın çıkmamış diyor kaç gündür moralimi bozuyorlar

gunaydın guzel annıslerrr cok guzel haberler alacagımız artık kımsenın canının yanmadıgı kayıplarımızın olmadıgı ulke olarak huzurlu oldugumuz bır hafta gecırırız. hareketlerı benım gıbı hala hıssetmemıs olanlar umarım bu hafta hıssederler dort gozle beklıyorum resmen:):)

allah allah benden istemedi öyle bir şey bu doktorlarda bi antika yaa sadece ayrıntılı yaptır sonucunu getir bana 1 ay sonra görüşürz dedi deli manyak

evet canım beni de aramışlardı ama eylül için doktorumda 20.haftada dedi haftaya gidip vurdurcam bende
Kızlar Günaydın sanırım bende oğluşumun minik hareketlerini hissetmeye başladım :)
süpeer
Eki Görüntüle 1654480 Kızlar bize totosunu dönen oğluşum :)
oy totosuna kurban bunların bizimkilerden bir taneside ilk ona ayrıntılı bakıp diğerine geçmişti sonra tekrar ona bakınca böyle dönmüştü o da yaramaz kuzucuklar

kızlar gunaydın ben uyuya kalmısım ofıse gec kaldım nasılsınız bugun bakalım guzel bır hafta ve gun gecırmemız dılegıyle

Eklentiler

• 12109082_879343558813710_6213759941870662928_n.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…