2016 Mart Anneleri Goygoy :)

yok canım tövbe bi daha yapmıcam valla o an bişi olmuyoda sonra feci pişmanlık geliyomuş insana yani, bi arkadaşımda diyo az kaldı keyfini çıkar sonra kıçını bile yere koyamıcan diyo
arkadaşın doğru söylüyo...doğunca dinlenemiyosun...ama bi rabbim öyle bi enerji veriyo ki nasıl büyümüşler diyosun...

benımde gobegım bır anda buyuyor kocaman bır anda kuculuyor anlıyamadım bende

canımmm bende senın gıbı 18. haftada kucuk dokunuslarla hıssettım ama 19 da tamam dedım kıpır kıpır oldu ıcım dedımkı bu kızım artık oyle bır bagırsak olmaz dıye :) onumuzdekı hafta daha net hıssedıcen. ben kayın walıdemle yasıyorum 4 aydır gorumcemde ıdı sımdı bızde yemegımı ona yaptırıyorum temızlıgı esıme bana bır camasır we utu kalıyor onları bıle bazen bır bakıyorum esım yapmıs sagolsun ılgılı es ınsanı cok mutlu edıyor yaa

ayyy kuşum çok güldüm yaa tatil die bir şeyler oldu hahahha alemsin valla ee doktor yasak koymadıysa olması lazım öyle düşünme doğum için yararlı

ne güzel canım kolay gelsin anne kız çalışın..Biz de oğlumla başladık..benim oğlan pek hareketli değil henüz:) ben de çok korkuyorum yaa ne yapcaz doğuma kadar idare etcekler artık kocişler:) ben de çok iş yapmamama rağmen bel ağrım vardı haftasonu hep artık hareketsizlikten mi neysen anlamadım..Azcık desteksiz oturayım hemen ağrıyo..

ayyy kuşum çok güldüm yaa tatil die bir şeyler oldu hahahha alemsin valla ee doktor yasak koymadıysa olması lazım öyle düşünme doğum için yararlı
yasak yokta esım rahatsız oluyor kızım war orda olmaz felan dıyor sımdı bende utanıyorum yazarken ama tatılde olması daha ıyı sonucta hafta ıcı calısıyorsun ya canım ondan

aynen canım ben de ütüyü eşime yaptırıyorum zararı olur bebişe diye kendi yapıyo:)ne güzel kayınvaliden yardım ediyormuş..benim kimsecikler yok yanımda..Allahım başımızdan eksik etmesin eşlerimizi, minik yavrularımızla hep birlikte güzel aileler olalım İnşallah:)

ya ben platese baslıcaktım sozde ama daha bulamadım kafama goreee

ayy kuşum yaa bende cumartesi kendimi feci kaptırdım nevresim değiş yıka sonra baktım yastıklar yıkancak hadi dedim onlarıda at makinaya sonra yorgan bütün evin işi üstüne yemek bitmişim bitmiş gece bir baş ağrısı aman allahım baş ağrısı değil beyin felci geçirdim resmen sabah kadar ağrıdı sabah yattım yattım baktım yattkca ben kötü oluyorum kalktım psta börek hafta içine yemek sonra gezme yine oturmadım :))

saglıkla kucagına al kuzummm benım ogluslarımızı ılk goz agrımız onlar bızım:):)

ya ben platese baslıcaktım sozde ama daha bulamadım kafama goreee
ben beceremem plates falan yaa.kesin düşerim ben:) ama egzersiz yapmayı düşünüyorum internetten araştırıp küçük hareketler yapayım akşamlrı en azından..

valla canım ıcıne sınmezse ara sor ama genıslemeden kaynaklı olabılıyor benımde gecen gece oldu hatta uyuyamadım ama leke kanama bır sey olmadıkca normal dıyor doktorlar yıne de sen bılırsın

evet kusum canı sıkıldıkca aglıyıcak guvensız hıssettıklerınde bu olay oluyormus bırının yanında ıstedıgınde yanı

harme senin doğum şubat 29 a denk gelmesin.....2016 takvimine bakarken dikkatimi çekti...bu sene şubat 29 çekiyomuş...
evet bende ikiz olmadan aha denk gelebilir diyodum ama ikizler en fazla 38 hafta durabiliyomuş canım 38 i geçen varsa da çok çoook nadirdir yani 29 şubata gelmeden ben doğurmuş olurum diye düşünüyorum, hayırlısı tabi ne olacağı belli olmaz 4 sene de 1 kutlarız artıkın
benimde sağolsun eşim yapıyo hep ama dediğin gibi erkek ne kadar yapabilir hep peşindeyim zaten adamın bişiler yaparken benim gerçekten hiç ummadığım kadar erken hissettim gibi geldi iki taneler ya yerleri dar olduğundan bu kadar net ve erken hissettim diye düşünüyorum canım
arkadaşın doğru söylüyo...doğunca dinlenemiyosun...ama bi rabbim öyle bi enerji veriyo ki nasıl büyümüşler diyosun...
aynen öyle valla ya Allah bir şekilde onun gücünü veriyo insana, normalde uykuya düşkünümdür anneme diyorum uyanırım dimi diye ohoo uyuya
benımde gobegım bır anda buyuyor kocaman bır anda kuculuyor anlıyamadım bende
vallahi bende iş yapmayı özlemişmiyim neyim durduramadım kendimi yakın zamanda yazlık kışlık değişimi gelicek bakalım o zaman napıcaz
saglıkla kucagına al kuzummm benım ogluslarımızı ılk goz agrımız onlar bızım:):)
enem yerim seni Amiiin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah

benimde kimsem yok yaa kayınvalideler burda gerçi ama kendine hayrı yok banamı olacak tırnağın varsa başını kaşı hesabı:)

ayy banada oldu o hafta sonu cok yordum kendımı sanırım bır agrım oldu benımde ama gecdı sonra bugunde mıdemmı karnımmı anlayamıyorum bır agrı gırıp gecıo ınsallah gecenkı gıbı acıllık olmam

ben beceremem plates falan yaa.kesin düşerim ben:) ama egzersiz yapmayı düşünüyorum internetten araştırıp küçük hareketler yapayım akşamlrı en azından..
AMA OYLE YANLIS BIRSEY YAPMAYASIN CANIM ALLAH KORUSUN

valla canım ıcıne sınmezse ara sor ama genıslemeden kaynaklı olabılıyor benımde gecen gece oldu hatta uyuyamadım ama leke kanama bır sey olmadıkca normal dıyor doktorlar yıne de sen bılırsın

ay ne bılıyım gecende boyle basladı sonra kusma terleme basladıya gercı oyle kotu degılım ama bakalım gecmezse ararım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…