arkadaşın doğru söylüyo...doğunca dinlenemiyosun...ama bi rabbim öyle bi enerji veriyo ki nasıl büyümüşler diyosun...yok canım tövbe bi daha yapmıcam valla o an bişi olmuyoda sonra feci pişmanlık geliyomuş insana yani, bi arkadaşımda diyo az kaldı keyfini çıkar sonra kıçını bile yere koyamıcan diyo
benımde gobegım bır anda buyuyor kocaman bır anda kuculuyor anlıyamadım bendehaklısınız valla canım, yok zaten dersimi aldım bir daha yapmıcam şimdi en ufak bişide bile eşime sesleniyorum o yoksa da o gelene kadar bekliyorum, zaten benim göbiş bi anda çıktı yataktan bile eşim tutuyo bazende öyle kalkıyom
canımmm bende senın gıbı 18. haftada kucuk dokunuslarla hıssettım ama 19 da tamam dedım kıpır kıpır oldu ıcım dedımkı bu kızım artık oyle bır bagırsak olmaz dıye :) onumuzdekı hafta daha net hıssedıcen. ben kayın walıdemle yasıyorum 4 aydır gorumcemde ıdı sımdı bızde yemegımı ona yaptırıyorum temızlıgı esıme bana bır camasır we utu kalıyor onları bıle bazen bır bakıyorum esım yapmıs sagolsunay canım dikkat et kendine..bende çamaşır asma işini yapıyorum her haftasonu..Ama temizliği genel olarak eşim yapıyor hala..ben salmıştım kendimi baya bir süre..Baktım olmuyor eşim baştan savma yapıyo mutfağa bir el attım aşırıya kaçmadan öyle yaptım birşeyler..annem de yok benim yanımda yardım edecek sadece eşim var öyle ortak yapıyoz onla da :) ne güzel ya tepik falan hissediyon artık..Benim oğlan tembel midir nedir bilemedim uyuyo hep herhaldebir hareket yok şimdilik arada çok küçük çırpınışlar hissediyorum ama çok nadir o da..
ayyy kuşum çok güldüm yaa tatil die bir şeyler oldugunaydın calısan anıslerrrr
bızde kızımla basladık calısmayahafta sonu esımle bebısımıze cıcısler aldık bır suru sey baktık wee bebek arabısa nıhayet karar werdık aylardır katlanınca kuculen travel sıstem aradık sonunda bulduk ama ınternetten sıparıs edıcegız cunku ızmırde cook pahalı. bebeconfort un streety modelı ızmırde 1345 tl ıken ıstanbul baby mall da 860 tl sonra gun boyu gezmekten benım fıtık tuttu kızlar ya aksam mumkun degıl ayaga kalkamadım sol ayagımın ustune basamadım. ee yanda yatamadım sırt ustu yatmak zorunda kaldım sureklı ama aklım hep bebısımde ıdı
bırde cumartesı esımle bırseyler oldu tatıl dıyecumartesı den pazar oglene kadar hıc kıpırdamadı bebegım sımdı daha yenı yenı kıpırdıyor cok korktumm ama çok sukur su an cok ıyı oynuyor. sanırım doguma kadar artık olmaz
ne güzel canım kolay gelsin anne kız çalışın..Biz de oğlumla başladık..benim oğlan pek hareketli değil henüz:) ben de çok korkuyorum yaa ne yapcaz doğuma kadar idare etcekler artık kocişler:) ben de çok iş yapmamama rağmen bel ağrım vardı haftasonu hep artık hareketsizlikten mi neysen anlamadım..Azcık desteksiz oturayım hemen ağrıyo..gunaydın calısan anıslerrrr
bızde kızımla basladık calısmayahafta sonu esımle bebısımıze cıcısler aldık bır suru sey baktık wee bebek arabısa nıhayet karar werdık aylardır katlanınca kuculen travel sıstem aradık sonunda bulduk ama ınternetten sıparıs edıcegız cunku ızmırde cook pahalı. bebeconfort un streety modelı ızmırde 1345 tl ıken ıstanbul baby mall da 860 tl sonra gun boyu gezmekten benım fıtık tuttu kızlar ya aksam mumkun degıl ayaga kalkamadım sol ayagımın ustune basamadım. ee yanda yatamadım sırt ustu yatmak zorunda kaldım sureklı ama aklım hep bebısımde ıdı
bırde cumartesı esımle bırseyler oldu tatıl dıyecumartesı den pazar oglene kadar hıc kıpırdamadı bebegım sımdı daha yenı yenı kıpırdıyor cok korktumm ama çok sukur su an cok ıyı oynuyor. sanırım doguma kadar artık olmaz
yasak yokta esım rahatsız oluyor kızım war orda olmaz felan dıyorayyy kuşum çok güldüm yaa tatil die bir şeyler olduhahahha alemsin valla ee doktor yasak koymadıysa olması lazım öyle düşünme doğum için yararlı
aynen canım ben de ütüyü eşime yaptırıyorum zararı olur bebişe diye kendi yapıyo:)ne güzel kayınvaliden yardım ediyormuş..benim kimsecikler yok yanımda..Allahım başımızdan eksik etmesin eşlerimizi, minik yavrularımızla hep birlikte güzel aileler olalım İnşallah:)canımmm bende senın gıbı 18. haftada kucuk dokunuslarla hıssettım ama 19 da tamam dedım kıpır kıpır oldu ıcım dedımkı bu kızım artık oyle bır bagırsak olmaz dıye :) onumuzdekı hafta daha net hıssedıcen. ben kayın walıdemle yasıyorum 4 aydır gorumcemde ıdı sımdı bızde yemegımı ona yaptırıyorum temızlıgı esıme bana bır camasır we utu kalıyor onları bıle bazen bır bakıyorum esım yapmıs sagolsunılgılı es ınsanı cok mutlu edıyor yaa
ya ben platese baslıcaktım sozde ama daha bulamadım kafama goreeene güzel canım kolay gelsin anne kız çalışın..Biz de oğlumla başladık..benim oğlan pek hareketli değil henüz:) ben de çok korkuyorum yaa ne yapcaz doğuma kadar idare etcekler artık kocişler:) ben de çok iş yapmamama rağmen bel ağrım vardı haftasonu hep artık hareketsizlikten mi neysen anlamadım..Azcık desteksiz oturayım hemen ağrıyo..
ayy kuşum yaa bende cumartesi kendimi feci kaptırdım nevresim değiş yıka sonra baktım yastıklar yıkancak hadi dedim onlarıda at makinaya sonra yorgan bütün evin işi üstüne yemek bitmişim bitmiş gece bir baş ağrısı aman allahım baş ağrısı değil beyin felci geçirdim resmen sabah kadar ağrıdı sabah yattım yattım baktım yattkca ben kötü oluyorum kalktım psta börek hafta içine yemek sonra gezme yine oturmadım :))haklısınız valla canım, yok zaten dersimi aldım bir daha yapmıcam şimdi en ufak bişide bile eşime sesleniyorum o yoksa da o gelene kadar bekliyorum, zaten benim göbiş bi anda çıktı yataktan bile eşim tutuyo bazende öyle kalkıyom
saglıkla kucagına al kuzummm benım ogluslarımızı ılk goz agrımız onlar bızım:):)hahahah Allah iyiliğini versin sesli güldürdün benikız yutma kuzucuğuuu o konuda bende şaşırıyorum kuzum yavaş yavaş yavaş çözüyorum, ilk tepikleri hissediyodum oynayıp hareket ettiklerini anlamıyodum, şimdi hareketlerinide hissediyorum artık ve 2 gündür de tahmin yürütüyorum sanırım şu sağdakinin popo filan diye
ben beceremem plates falan yaa.kesin düşerim ben:) ama egzersiz yapmayı düşünüyorum internetten araştırıp küçük hareketler yapayım akşamlrı en azından..ya ben platese baslıcaktım sozde ama daha bulamadım kafama goreee
azıcık da gulelım canım:):)güldürdün beni.....
benimde artık yavaştan büyüyor +2 kg ile yola devam bakalımbenımde gobegım bır anda buyuyor kocaman bır anda kuculuyor anlıyamadım bende
valla canım ıcıne sınmezse ara sor ama genıslemeden kaynaklı olabılıyor benımde gecen gece oldu hatta uyuyamadım ama leke kanama bır sey olmadıkca normal dıyor doktorlar yıne de sen bılırsın
evet bende ikiz olmadan aha denk gelebilir diyodum ama ikizler en fazla 38 hafta durabiliyomuş canım 38 i geçen varsa da çok çoook nadirdir yani 29 şubata gelmeden ben doğurmuş olurum diye düşünüyorum, hayırlısı tabi ne olacağı belli olmaz 4 sene de 1 kutlarız artıkınharme senin doğum şubat 29 a denk gelmesin.....2016 takvimine bakarken dikkatimi çekti...bu sene şubat 29 çekiyomuş...
benimde sağolsun eşim yapıyo hep ama dediğin gibi erkek ne kadar yapabilir hep peşindeyim zaten adamın bişiler yaparkenay canım dikkat et kendine..bende çamaşır asma işini yapıyorum her haftasonu..Ama temizliği genel olarak eşim yapıyor hala..ben salmıştım kendimi baya bir süre..Baktım olmuyor eşim baştan savma yapıyo mutfağa bir el attım aşırıya kaçmadan öyle yaptım birşeyler..annem de yok benim yanımda yardım edecek sadece eşim var öyle ortak yapıyoz onla da :) ne güzel ya tepik falan hissediyon artık..Benim oğlan tembel midir nedir bilemedim uyuyo hep herhaldebir hareket yok şimdilik arada çok küçük çırpınışlar hissediyorum ama çok nadir o da..
aynen öyle valla ya Allah bir şekilde onun gücünü veriyo insana, normalde uykuya düşkünümdür anneme diyorum uyanırım dimi diye ohoo uyuyaarkadaşın doğru söylüyo...doğunca dinlenemiyosun...ama bi rabbim öyle bi enerji veriyo ki nasıl büyümüşler diyosun...
benımde gobegım bır anda buyuyor kocaman bır anda kuculuyor anlıyamadım bende
vallahi bende iş yapmayı özlemişmiyim neyim durduramadım kendimiayy kuşum yaa bende cumartesi kendimi feci kaptırdım nevresim değiş yıka sonra baktım yastıklar yıkancak hadi dedim onlarıda at makinaya sonra yorgan bütün evin işi üstüne yemek bitmişim bitmiş gece bir baş ağrısı aman allahım baş ağrısı değil beyin felci geçirdim resmen sabah kadar ağrıdı sabah yattım yattım baktım yattkca ben kötü oluyorum kalktım psta börek hafta içine yemek sonra gezme yine oturmadım :))
enem yerim senisaglıkla kucagına al kuzummm benım ogluslarımızı ılk goz agrımız onlar bızım:):)
benimde kimsem yok yaa kayınvalideler burda gerçi ama kendine hayrı yok banamı olacak tırnağın varsa başını kaşı hesabı:)aynen canım ben de ütüyü eşime yaptırıyorum zararı olur bebişe diye kendi yapıyo:)ne güzel kayınvaliden yardım ediyormuş..benim kimsecikler yok yanımda..Allahım başımızdan eksik etmesin eşlerimizi, minik yavrularımızla hep birlikte güzel aileler olalım İnşallah:)
çok güzelmiiişçok şükür bugün iyiyik biz cumartesi az biraz yaramazlık yaptım sonra oturdum ağladım. hadi dedim temizlik yapim çamaşır astım annemler eşim astı sandı eşim işten geldi annem geldi astı sandı filan en son fazlalık yastığı dolabın üstüne kaldırdım ama çok uzanmayım diye komidine çıktım bişicik olmaz diye çok şükür olmadıda sonra oturunca accık ağrım oldu yoruldum diye heralde bebişleride hissetmeyince başladım ağlamaya o sırada kardeşim gelmişti sonra eşim geldi kızdılar tabi haliyle eşim yemin ettirdi bi daha yapmayım diye meğersem benim kuzucuklar uyuyomuş accık müzik açtım dürttüm öyle bi tepikledilerdi ne istiyon der gibi
AMA OYLE YANLIS BIRSEY YAPMAYASIN CANIM ALLAH KORUSUNben beceremem plates falan yaa.kesin düşerim ben:) ama egzersiz yapmayı düşünüyorum internetten araştırıp küçük hareketler yapayım akşamlrı en azından..
valla canım ıcıne sınmezse ara sor ama genıslemeden kaynaklı olabılıyor benımde gecen gece oldu hatta uyuyamadım ama leke kanama bır sey olmadıkca normal dıyor doktorlar yıne de sen bılırsın
walla artık dıkkat edıcez kızlar ya sadece bebıse gıtsın kılolarrrbenimde artık yavaştan büyüyor +2 kg ile yola devam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?