• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlar günayddınnn dünden beri bebeğimin hareketlerini hissediyorum ilk hamileliğim çok enteresan kasığımın üstünde bişey dönüp duruyo sanki ilk önce gaz felan sandım ama mesela şuan işyerindeyim çalışıyorum kasığım sürekli hareketli pır pır ediyo sizce bu haftada hissedilirmi çok garip bi duygu

kızlar günayddınnn dünden beri bebeğimin hareketlerini hissediyorum ilk hamileliğim çok enteresan kasığımın üstünde bişey dönüp duruyo sanki ilk önce gaz felan sandım ama mesela şuan işyerindeyim çalışıyorum kasığım sürekli hareketli pır pır ediyo sizce bu haftada hissedilirmi çok garip bi duygu
Yaaa ne guzel bende hissetmek istiyorum artik bebegimi ..ilk hamileliginse biraz erken ama belli de olmaz bebisindir insalah

kızlar bu haftanın da sonuna geldik çok şükür ben kaçar yarın doktor randevum var oğluşumu görmeye gidiyorum kendinize iyi bakın pazartesi görüşürüz inaşallah:KK68:
Canimcim günaydın....nasılmis küçük paşa......

yaaa inşallah bebektir:KK76: kişiden kişiye değişir herhalde hissedebilirsin yani :KK66:
ben geçen günlerde hissettiğimi sanmıştım akşama kadar içimde bişiyler oldu Allahım ne kadar aktif bir bebek demiştim ama ertesi gün tık yoktu ben galiba bebeğimi hissedememişim :KK43:

yaaa inşallah bebektir:KK76: kişiden kişiye değişir herhalde hissedebilirsin yani :KK66:
ben geçen günlerde hissettiğimi sanmıştım akşama kadar içimde bişiyler oldu Allahım ne kadar aktif bir bebek demiştim ama ertesi gün tık yoktu ben galiba bebeğimi hissedememişim :KK43:
ama zaten bi hissedince artık sürekli hissediceksin diye birşey yokmuş 22 haftadan sonra sürekliliği oluyormuş

ama zaten bi hissedince artık sürekli hissediceksin diye birşey yokmuş 22 haftadan sonra sürekliliği oluyormuş
hadi yaaa onu bilmiyordummm ya var ya bağırsak hareketi olamaz çünkü akşama kadar hiç durmadı ama 200 gramlık bir yavrucak kendini o kadar ciddi hissettirebilir mi onu da bilemedim ertesi gün olmayınca da ümidimi kaybetmiştim :KK43: belki o gün yediğim bişiy enerji verdi yavruma coştu o da :KK70:

hadi yaaa onu bilmiyordummm ya var ya bağırsak hareketi olamaz çünkü akşama kadar hiç durmadı ama 200 gramlık bir yavrucak kendini o kadar ciddi hissettirebilir mi onu da bilemedim ertesi gün olmayınca da ümidimi kaybetmiştim :KK43: belki o gün yediğim bişiy enerji verdi yavruma coştu o da :KK70:
olabilir canım ben hiç böyle birşey yaşamadım bugüne kadar karıştırmış olamam yani zaten hamileliğimi öğrendiğimden beri felaket gaz sancısı çekiyorum çok iyi ayırt edebilirim :)

günaydin...hissedilebilirmiş canım..ben hala hissedemiyorum ama:( 20. hftaya kadar hissetmemek de normalmiş o yüzden pek takmıyorum kafama..

hayırlı sabahlar kızlar...herkese güzel hayırlı birgün diliyorum..Hep güzel haberler alalım İnşallah..

Günaydın, herkese iyi haftalar...
Sabahları ve trafiği sevmiyorum. Evde kalkınca çıkarıyorum, servisten inip işe gelince çıkarıyorum :(
Neyse bu hafta hepimiz güzel haberler alırız inşallah.
Bol tekmeli günler :anneadayı:

Günaydın güzel annişleeer :KK200: hayırlı güzel mutlu haberler alabileceğimiz bir hafta olsun inşallah..

günaydın canlar musmutlu bir hafta olsun inşallah... cumartesi giremedim oğluşumu görmeye gittik şükürler olsun herşey yolunda 18 cm 200 gr olmuş hep ters durdu dönmedi bir türlü hahaha çok tatlıydı sıpa ayrıntılı için randevu aldık 9 kasım

günaydın canlar musmutlu bir hafta olsun inşallah... cumartesi giremedim oğluşumu görmeye gittik şükürler olsun herşey yolunda 18 cm 200 gr olmuş hep ters durdu dönmedi bir türlü hahaha çok tatlıydı sıpa ayrıntılı için randevu aldık 9 kasım
hadi gözün aydın canım haberler güzel :) maşallah kocaman olmuş sıpa :nazar::KK200::KK46:

hayırlı sabahlar kızlar...herkese güzel hayırlı birgün diliyorum..Hep güzel haberler alalım İnşallah..

Günaydın Kızlar :anneadayı::nazar:

Günaydın, herkese iyi haftalar...
Sabahları ve trafiği sevmiyorum. Evde kalkınca çıkarıyorum, servisten inip işe gelince çıkarıyorum :KK43:
Neyse bu hafta hepimiz güzel haberler alırız inşallah.
Bol tekmeli günler :anneadayı:

Günaydın güzel annişleeer :KK200: hayırlı güzel mutlu haberler alabileceğimiz bir hafta olsun inşallah..
günaydın kızlarrrr.....
günaydın canım....bende yazdım sana nasıl bebişin diye...iyi olduğuna sevindim....

Back