2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlar benım dunden berı karın agrım var ama ara ara olup gecıyor bır yerde okumusdum karın genıslıyor dıye olabılıyormus valla doktora sorsammı sormasammı bılemedım

allah allah benden istemedi öyle bir şey bu doktorlarda bi antika yaa sadece ayrıntılı yaptır sonucunu getir bana 1 ay sonra görüşürz dedi deli manyak
ben lekelenmem oldu deyince yaptı o testi galiba..yoksa bel kemiği bilmem eli ayağı baktı onlara normal dedi..

kızlar gunaydın ben uyuya kalmısım ofıse gec kaldım nasılsınız bugun bakalım guzel bır hafta ve gun gecırmemız dılegıyle
canım gunaydın ohh dınlenmıs oldun bıraz bosver:):) ayyy bu karıkatur gıbı olcaz kesın yaa

kızlar benım dunden berı karın agrım var ama ara ara olup gecıyor bır yerde okumusdum karın genıslıyor dıye olabılıyormus valla doktora sorsammı sormasammı bılemedım
valla canım ıcıne sınmezse ara sor ama genıslemeden kaynaklı olabılıyor benımde gecen gece oldu hatta uyuyamadım ama leke kanama bır sey olmadıkca normal dıyor doktorlar yıne de sen bılırsın

kızlar gunaydın ben uyuya kalmısım ofıse gec kaldım nasılsınız bugun bakalım guzel bır hafta ve gun gecırmemız dılegıyle
çok güzelmiiiş çok şükür bugün iyiyik biz cumartesi az biraz yaramazlık yaptım sonra oturdum ağladım. hadi dedim temizlik yapim çamaşır astım annemler eşim astı sandı eşim işten geldi annem geldi astı sandı filan en son fazlalık yastığı dolabın üstüne kaldırdım ama çok uzanmayım diye komidine çıktım bişicik olmaz diye çok şükür olmadıda sonra oturunca accık ağrım oldu yoruldum diye heralde bebişleride hissetmeyince başladım ağlamaya o sırada kardeşim gelmişti sonra eşim geldi kızdılar tabi haliyle eşim yemin ettirdi bi daha yapmayım diye meğersem benim kuzucuklar uyuyomuş accık müzik açtım dürttüm öyle bi tepikledilerdi ne istiyon der gibi

çok şükür canımm..20. haftada aşı varmış sağlık ocağına gittim kaydımı yaptırdım siz gelirsiniz dedi hemşire..sorunsuz bir şekilde tamamlarız hamileliğimizi İnşallah..
su asıya benımde gıtmem gerekıyor ama korkuyorummmm ya ertelemeye calısıyorum benı aramadılar dıye gecıstırıyorum ama gıtmem lazım offf

ayyy cıddı olamazsın canım yaaa yormayın bakın kendınızı yapmayın kuzuslar allah korusun bebıslere en ufak bır sıkıntı olsa donusu yok yanı asma bosver makınede curusun camasırlar. ayy senınkıler de pek tatlı yaaa :):):) yaa ıstıyorum ıstıyorum bende hıssetmek ıstıyorum. bırak hareketlerı ben daha karnımda nerede onu bulamıyorum yaa her yer aynı gelıyor benım oglan mıde de galıba yuttum ben dırek

su asıya benımde gıtmem gerekıyor ama korkuyorummmm ya ertelemeye calısıyorum benı aramadılar dıye gecıstırıyorum ama gıtmem lazım offf
canım aramıyorlar cogu saglık ocagı senın gıtmen lazım doktorun ol dedıyse malesef aglamayana meme yok hesabı kendın pesınden kosacaksın

hahahah Allah iyiliğini versin sesli güldürdün beni kız yutma kuzucuğuuu o konuda bende şaşırıyorum kuzum yavaş yavaş yavaş çözüyorum, ilk tepikleri hissediyodum oynayıp hareket ettiklerini anlamıyodum, şimdi hareketlerinide hissediyorum artık ve 2 gündür de tahmin yürütüyorum sanırım şu sağdakinin popo filan diye

canımmm cok yorma kendınıı neden boyle seyler yapıyosun yapmaaa edız we denızıı dusunnn

günaydın canım..uyku problemi bende de var ama her sabah 6 buçukta kendim uyanıyorum..işe geldikten sonra da çok uykum geliyor ama akşam olmuyor..

güldürdün beni.....

dikkat et canım ya...tamam çamaşır falan neyse ama yukarıya bişeyler kaldırma.....ne kadar hafif dahi olsa...hem senin daha da dikkatli olman lazım.....

canımmm cok yorma kendınıı neden boyle seyler yapıyosun yapmaaa edız we denızıı dusunnn
yok canım tövbe bi daha yapmıcam valla o an bişi olmuyoda sonra feci pişmanlık geliyomuş insana yani, bi arkadaşımda diyo az kaldı keyfini çıkar sonra kıçını bile yere koyamıcan diyo

gunaydın calısan anıslerrrr
bızde kızımla basladık calısmaya hafta sonu esımle bebısımıze cıcısler aldık bır suru sey baktık wee bebek arabısa nıhayet karar werdık aylardır katlanınca kuculen travel sıstem aradık sonunda bulduk ama ınternetten sıparıs edıcegız cunku ızmırde cook pahalı. bebeconfort un streety modelı ızmırde 1345 tl ıken ıstanbul baby mall da 860 tl sonra gun boyu gezmekten benım fıtık tuttu kızlar ya aksam mumkun degıl ayaga kalkamadım sol ayagımın ustune basamadım. ee yanda yatamadım sırt ustu yatmak zorunda kaldım sureklı ama aklım hep bebısımde ıdı
bırde cumartesı esımle bırseyler oldu tatıl dıye cumartesı den pazar oglene kadar hıc kıpırdamadı bebegım sımdı daha yenı yenı kıpırdıyor cok korktumm ama çok sukur su an cok ıyı oynuyor. sanırım doguma kadar artık olmaz

dikkat et canım ya...tamam çamaşır falan neyse ama yukarıya bişeyler kaldırma.....ne kadar hafif dahi olsa...hem senin daha da dikkatli olman lazım.....
haklısınız valla canım, yok zaten dersimi aldım bir daha yapmıcam şimdi en ufak bişide bile eşime sesleniyorum o yoksa da o gelene kadar bekliyorum, zaten benim göbiş bi anda çıktı yataktan bile eşim tutuyo bazende öyle kalkıyom

harme senin doğum şubat 29 a denk gelmesin.....2016 takvimine bakarken dikkatimi çekti...bu sene şubat 29 çekiyomuş...

ay canım dikkat et kendine..bende çamaşır asma işini yapıyorum her haftasonu..Ama temizliği genel olarak eşim yapıyor hala..ben salmıştım kendimi baya bir süre..Baktım olmuyor eşim baştan savma yapıyo mutfağa bir el attım aşırıya kaçmadan öyle yaptım birşeyler..annem de yok benim yanımda yardım edecek sadece eşim var öyle ortak yapıyoz onla da :) ne güzel ya tepik falan hissediyon artık..Benim oğlan tembel midir nedir bilemedim uyuyo hep herhalde bir hareket yok şimdilik arada çok küçük çırpınışlar hissediyorum ama çok nadir o da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…