- 16 Mart 2015
- 438
- 291
- 18
- 35
Yaaa ne guzel bende hissetmek istiyorum artik bebegimi ..ilk hamileliginse biraz erken ama belli de olmaz bebisindir insalahkızlar günayddınnn dünden beri bebeğimin hareketlerini hissediyorum ilk hamileliğim çok enteresan kasığımın üstünde bişey dönüp duruyo sanki ilk önce gaz felan sandım ama mesela şuan işyerindeyim çalışıyorum kasığım sürekli hareketli pır pır ediyo sizce bu haftada hissedilirmi çok garip bi duygu
saydım 1saatte 13 kere pıtladı çok enteresanYaaa ne guzel bende hissetmek istiyorum artik bebegimi ..ilk hamileliginse biraz erken ama belli de olmaz bebisindir insalah
Canimcim günaydın....nasılmis küçük paşa......kızlar bu haftanın da sonuna geldik çok şükür ben kaçar yarın doktor randevum var oğluşumu görmeye gidiyorum kendinize iyi bakın pazartesi görüşürüz inaşallah
yaaa inşallah bebektirkızlar günayddınnn dünden beri bebeğimin hareketlerini hissediyorum ilk hamileliğim çok enteresan kasığımın üstünde bişey dönüp duruyo sanki ilk önce gaz felan sandım ama mesela şuan işyerindeyim çalışıyorum kasığım sürekli hareketli pır pır ediyo sizce bu haftada hissedilirmi çok garip bi duygu
ama zaten bi hissedince artık sürekli hissediceksin diye birşey yokmuş 22 haftadan sonra sürekliliği oluyormuşyaaa inşallah bebektirkişiden kişiye değişir herhalde hissedebilirsin yani
ben geçen günlerde hissettiğimi sanmıştım akşama kadar içimde bişiyler oldu Allahım ne kadar aktif bir bebek demiştim ama ertesi gün tık yoktu ben galiba bebeğimi hissedememişim
hadi yaaa onu bilmiyordummm ya var ya bağırsak hareketi olamaz çünkü akşama kadar hiç durmadı ama 200 gramlık bir yavrucak kendini o kadar ciddi hissettirebilir mi onu da bilemedim ertesi gün olmayınca da ümidimi kaybetmiştimama zaten bi hissedince artık sürekli hissediceksin diye birşey yokmuş 22 haftadan sonra sürekliliği oluyormuş
olabilir canım ben hiç böyle birşey yaşamadım bugüne kadar karıştırmış olamam yani zaten hamileliğimi öğrendiğimden beri felaket gaz sancısı çekiyorum çok iyi ayırt edebilirim :)hadi yaaa onu bilmiyordummm ya var ya bağırsak hareketi olamaz çünkü akşama kadar hiç durmadı ama 200 gramlık bir yavrucak kendini o kadar ciddi hissettirebilir mi onu da bilemedim ertesi gün olmayınca da ümidimi kaybetmiştimbelki o gün yediğim bişiy enerji verdi yavruma coştu o da
:) iyi bakalım hepimizin bol tekmeli günleri olsun bundan sonraolabilir canım ben hiç böyle birşey yaşamadım bugüne kadar karıştırmış olamam yani zaten hamileliğimi öğrendiğimden beri felaket gaz sancısı çekiyorum çok iyi ayırt edebilirim :)
amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn :):) iyi bakalım hepimizin bol tekmeli günleri olsun bundan sonra
hayırlı olsun canm güle güle giysin bebiş:) biz de tam tersi babamız fb ben gs :)Kizlarr Babamız hastane cikisimizi almisssssama bende fenerbahçe liyim nasıl yapsakkiiii
günaydin...hissedilebilirmiş canım..ben hala hissedemiyorum amakızlar günayddınnn dünden beri bebeğimin hareketlerini hissediyorum ilk hamileliğim çok enteresan kasığımın üstünde bişey dönüp duruyo sanki ilk önce gaz felan sandım ama mesela şuan işyerindeyim çalışıyorum kasığım sürekli hareketli pır pır ediyo sizce bu haftada hissedilirmi çok garip bi duygu
günaydın cnm nasılsın?Günaydın Kızlar
hadi gözün aydın canım haberler güzel :) maşallah kocaman olmuş sıpagünaydın canlar musmutlu bir hafta olsun inşallah... cumartesi giremedim oğluşumu görmeye gittik şükürler olsun herşey yolunda 18 cm 200 gr olmuş hep ters durdu dönmedi bir türlü hahaha çok tatlıydı sıpa ayrıntılı için randevu aldık 9 kasım
hayırlı sabahlar kızlar...herkese güzel hayırlı birgün diliyorum..Hep güzel haberler alalım İnşallah..
Günaydın Kızlar
Günaydın, herkese iyi haftalar...
Sabahları ve trafiği sevmiyorum. Evde kalkınca çıkarıyorum, servisten inip işe gelince çıkarıyorum
Neyse bu hafta hepimiz güzel haberler alırız inşallah.
Bol tekmeli günler
günaydın kızlarrrr.....Günaydın güzel annişleeerhayırlı güzel mutlu haberler alabileceğimiz bir hafta olsun inşallah..
günaydın canım....bende yazdım sana nasıl bebişin diye...iyi olduğuna sevindim....günaydın canlar musmutlu bir hafta olsun inşallah... cumartesi giremedim oğluşumu görmeye gittik şükürler olsun herşey yolunda 18 cm 200 gr olmuş hep ters durdu dönmedi bir türlü hahaha çok tatlıydı sıpa ayrıntılı için randevu aldık 9 kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?