2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlar ıyı aksamlar kendınıze ve bıdıklara ıyı bakın gorusuruz yarın

Once_upon_a_time teyzesi ne zamandr sana göstercktm araya hep bşy girdi net olmamakla birlikte bi tahminde bulundu dr sen ne diceksin merak ediyorum

Eklentiler

• image.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 63
  • image.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 70
Aksama doktoraaa gidecemmmm

Ayyy hadi cinsiyeti ögrendee geel :)

Ayyy biraz önce hapşurdum sonra karnımda bişey qezdi sanki :) Ayy cok qüzeldi yaa

ayyy sen hep hapsur :) nasıl birsey bende biseyler hissediyorumda bebk mi bilmiyorum

Bizde korunuyorduk aslında hep sonra haftasonu tatile gidelim dedik sapsal esim dikkat etmedi o gün ilk ve sondu korunmadan ay bi ögrendim hamileyim

Sizi dedikoducular ohhhh ewet yarın cıkcm bi gezcem bi gezcem vurcam kırbacı vurcam kırbacı:):)sizde istifa etseydiniz işinizden kıskanmayın gezmelerimi şekerim lütfennn :)

kız ben gezmeyede üseniyoruuuuuuuum helal olsuuuuuuuun

Kusmalarim.icin ilax.versin diyecegimmmm...bazen cekilme hale geliyor ozellikle disardayken..

Ultraasyona alir mi bilmemmmm daha 3 haftam var gitmeyeee ama dayanamam.ki

alıırr alıır neden almasın randevu almıssın o kadar ayy evet ya su bulantılarından kurtarsın seni su anda o da yeter.. cinsiyetini elbette ögrenirsin saglıklı olsun yeter HAbibte

Siz yapın goy goy ben 20 küsür gün sonra yazcam size doğum hikayemi bebekler minnak iyisiniz tabi, ben agzı burnumda bun sıcakta nefes alamıyorum doğum korkusu sarmış dört bir yanımı.hepinize hayırlı olsun inşallah zaman hızla geçsin,bebeklerinizi alın kucaklarınıza.birden büyüyecekler bu günlerin tadını çıkarın son günler çok zor.ama heyecan sorukta

Aaaayyyyy inanmıyorum sanki bana o günler hiic gelmeyecekmis gibi hissediyorum neden bilmem amaa bu mesajla öylesine dduygulandım ki Allah bir avazda kurtarsıııınnnnnnnn insallah dogum hikayeni yaz tamam mı sakın unutmaaa beklicemmm baak :) ayyyyyy aglicam yemin ederim Allah kolay dogumlar nasip etsin bir avazdaa insallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…