ooo süper canım şans getiriyor bu minikler ailelerine :)Kızlar Günaydın. Hasta olan arkadaşlarım Allah sizlere acil şifalar versin biran önce toparlarsınız inşallah. Ben bugün sabah muhteşem bi haber aldım. Bankadan mesaj göndermişler dosya masrafımızı hesabımıza yatırmışlar hemen onunla Çınar'ıma araba alacağız
Bende izin aldım öğleden sonra gidicem valla dayanamıcam artık bi acile gideyim böyle olmuyoSelam arkadaşlar ben de 17 hafta 5 günlük hamileyim heryerim dökülüyo burnum akıyo işteyim dinlenemiyorum cok zor oluyor atlatması havalarda dengesiz ve biz hamile olduğumuz için bağışıklığımız da düşüyor haliyle.
Ay canım sorma vala derlerdi de inanmazdım :)ohhh sahane canım yaa cok sevındım CINAR'ımız bereketıyle gelmıs desene:):)
güle güle sağlıkla kullansın inşallah :)Kızlar Günaydın. Hasta olan arkadaşlarım Allah sizlere acil şifalar versin biran önce toparlarsınız inşallah. Ben bugün sabah muhteşem bi haber aldım. Bankadan mesaj göndermişler dosya masrafımızı hesabımıza yatırmışlar hemen onunla Çınar'ıma araba alacağız
Aynen canım vala devamını da beklerim artıkooo süper canım şans getiriyor bu minikler ailelerine :)
Amin canım inşallah :)güle güle sağlıkla kullansın inşallah :)
aynen canım gıt belkı rapor falan verır dınlenırsın bırazcıkBende izin aldım öğleden sonra gidicem valla dayanamıcam artık bi acile gideyim böyle olmuyo
teşekkürler teyzeleriiiii evettt pamukkk gibi bir kız daha geliyor allahın izniyle rabbim kucağımıza almayı nasip etsin cümlemizinkiniiiihosgeldın canımmm gozun aydın bır prenses daha gelıyor aramıza desene:):):)
bende ateşten korkuyorum zaten canımmm yoksa gitmeyecektimm. halszlikte zorrraynen canım gıt belkı rapor falan verır dınlenırsın bırazcık
amınnn canım benım:):) ısım dusundun mu:)teşekkürler teyzeleriiiii evettt pamukkk gibi bir kız daha geliyor allahın izniyle rabbim kucağımıza almayı nasip etsin cümlemizinkiniiii
ates bebege yansıyabılıyormus canım ben grıp oldum dıye doktoru aradım ates varsa hemen gel dedı yok dedım tamam o zaman bol bol sıvı al ıkı bardak ıhlamur ıcebılırsın bırde dınlen dedıbende ateşten korkuyorum zaten canımmm yoksa gitmeyecektimm. halszlikte zorrrdinlenince geçer umarım
hemde çook güzelayyyy masallah onlara canım benım yaaa valla ne guzel duygudur o :):)
eşim bir mira yada miray tutturdu gidiyor ben kararsızım anlaşmamıza göre bi isim eşim bi isim ben koyacağım. aklımda ela var bakalım nasip. senin miniğin cinsiyet ne canımm :)amınnn canım benım:):) ısım dusundun mu:)
doğum doktoru mu müdahale etmesi gerekiyo yani canımates bebege yansıyabılıyormus canım ben grıp oldum dıye doktoru aradım ates varsa hemen gel dedı yok dedım tamam o zaman bol bol sıvı al ıkı bardak ıhlamur ıcebılırsın bırde dınlen dedı
erkek benımkı canım benım ela cok guzel bır ısım bende cok begenıyorumeşim bir mira yada miray tutturdu gidiyor ben kararsızım anlaşmamıza göre bi isim eşim bi isim ben koyacağım. aklımda ela var bakalım nasip. senin miniğin cinsiyet ne canımm :)
dahılıye ye gıdıyorsun canım o zaten doktorunla beraber karar verıyor her seyedoğum doktoru mu müdahale etmesi gerekiyo yani canım
erkek benımkı canım benım ela cok guzel bır ısım bende cok begenıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?