2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ben kimsyle konuşmuyorum bu konuda o yüzden çokkk rahatım daha doktorla bile konuşmadık belki bu defa gitmemde konuşuruz bilmiyorum yani o an allah neyi nasip ederse öyle olsun ikimizde sağlıklı olalım yeter korkularımda yok çok şükür düşünüp endişe etmeyin sizde herkes bir şeyler söyler mutlaka o an yaşayalı görelim her anne gibi özel bir an öyle düşünün

Kizlar gunaydin....hasta olanlara benim gibi gecmis olsun.....dinlenmeden gecmiyo...dun bana da doktor yarina kadar iyilesmezsen tahlil yapmak gerekir dedi.....enfeksiyon icin....bende ates falan yok ama yinede halsizlik burun tıkanıklığı falan var.....o yüzden cok dikkat etmemiz lazim...bi dw minoset alabilirsin dedi....

Kızlar Günaydın. Hasta olan arkadaşlarım Allah sizlere acil şifalar versin biran önce toparlarsınız inşallah. Ben bugün sabah muhteşem bi haber aldım. Bankadan mesaj göndermişler dosya masrafımızı hesabımıza yatırmışlar hemen onunla Çınar'ıma araba alacağız

aynen canım katılıyorum sana..biz sağlıklı olalım da doğum ne nasipse öyle olur şimdiden düşünüp strese girmeye gerek yok..5 ay var önümüzde daha..

oh oh ne güzel hayırlı olsun şimdiden arabanız:)

ayyyy masallah onlara canım benım yaaa valla ne guzel duygudur o :):)

aaaaa ablacım yaa neden sımdı boyle oldu prenses ıyı olmustu yukarı cıkmıstı ama

ahhh hadı gozun aydın canım benım yaa Allah mutlulugunu daım etsın kuzum:)

çok kötü gribim ateşim fln var tavsiyeleriniz neler dr müdahale edebiliyormu yoksa doğal yollarlamı atlatmalıyım? bebeşime zararı olur mu ki
canım ates varsa mutlaka doktoruna gıtmen lazım ates yoksa bol bol sıvı al dınlen dıyorlar ama ates varsa bırazcık cıddıye almak lazımmıs

ohhh sahane canım yaa cok sevındım CINAR'ımız bereketıyle gelmıs desene:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…