bız oglan olursa yiğit koymayı ıstıyorduk yada umut ama kızanım oldu sımdıde prensesıme ısım secemıyorummmvalla ben doruk dıyorum esım ondan vazgecırmek ıstıyorubır cok secenegımız var henuz DORUK, KAYRA, CINAR, TOPRAK,CANER,UMUT :):) sec begen al yanı
valla kızlar ben yaptırıcam mecburen cunku aılede seker hastalıgı var o yuzden yaptırmam lazımbana da hıc mantıklı bır seymıs gıbı gelmıyor ama baska da carem yok gıbı sımdılık @bsrd
Bizde kızımıza İKRA BUĞLEM ismini vericez Allah izin verirse
Guzel teyzoslar kizima şura ismini koymak istiyorum babasi iki isim koyalim diye tutturdu yanina isim ariyoruz yardimci olurmusunuz
Kurani kerimde 42.surenin adi danisma anlamina geliyo canimşura nın anlamı ne canım ılk defa duydum
15-20 haftalar arasında yapılırmış. İkiliden bir ay sonra dörtlü yapılacak. Doktorum ne derse onu yapıyoruz:))dortlu ıcın erken degılmı yaa
Kurani kerimde 42.surenin adi danisma anlamina geliyo canim
Şura degisik kaynanamla gorumcem sagolsun nisa diye diretiyolar esimde iki ismi olsun diyo oyuzden şura nın yanina isim ariyorum bende şura nisa uyumsuz oluyohım şura degısık aslında nıye ıkıncı ısım arıyorsun tekde guzel bence
Allah korusun bebeğin kalp atışı durunca hamilelik belirtileri son bulur diye bi yazı okumuştum. Bendeki ilk ve tek belirtide göğüs hassasiyeti olunca sürekli kontrol etme ihtiyacı hissediyorumo donem donem oluyor canım sat tarıhıme yakın mesela artıyor dıger zamanlar azaldı bıraz
canım 16-20 arası filan yapılıyo diye biliyorum biz şu an son usg ye göre 18+3 üz sata göre 19+1 tam zamanı yanicanım kacıncı haftada dortlu test oluyor kı ben daha erken dıye dusunuyordum ama
yavrum ne çektin be kusmalardan kıyamam inşallah geçer ya 4.ayı doldurcan nerdeyse yaniSELAM kizlar nasilsinizzzz..bendeki kusma sorunu hala devam etmekteeeee..9 ay cekmekten korkuyorummm..serum almadim.bu haftaaaa devam ediyorrrr bakalimsonum n3 olacak
Hic sormaaaa.guzelim.yaaaaaa...vallahi disari cikmaya korkar oldummm..yemek.yerken oh be dodum diyemiyorummm yedikce gidiyor..ben nasil.ucaga binecemmmyavrum ne çektin be kusmalardan kıyamam inşallah geçer ya 4.ayı doldurcan nerdeyse yani
az da olsa mıııı ......yaa hayır ben doruk ıstıyorum dıye tuttursam esım bır sey demez olur ama benımde ıcıme sınmez oyle yazık az da olsa hakkı var yanı:
SELAM kizlar nasilsinizzzz..bendeki kusma sorunu hala devam etmekteeeee..9 ay cekmekten korkuyorummm..serum almadim.bu haftaaaa devam ediyorrrr bakalimsonum n3 olacak
devam ediyorsa serum al derim ben. Düne kadar ilaç alıyordum sabahları. Bu sabah almadım. Sabah kalkınca yine kustum, midem de bulandı ama eskiye göre daha iyi gibiyim. ilk hamileliğimde de böyle olmuştu benim sonuna kadar devam etmişti ama azalarak. inşallah senin de azalır ve biter canım. insanın hayatını mahvediyor bulantılarSELAM kizlar nasilsinizzzz..bendeki kusma sorunu hala devam etmekteeeee..9 ay cekmekten korkuyorummm..serum almadim.bu haftaaaa devam ediyorrrr bakalimsonum n3 olacak
geçmiş olsuncanım ....benimde oluyo ama sadece sabahları....SELAM kizlar nasilsinizzzz..bendeki kusma sorunu hala devam etmekteeeee..9 ay cekmekten korkuyorummm..serum almadim.bu haftaaaa devam ediyorrrr bakalimsonum n3 olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?