- 11 Eylül 2015
- 115
- 57
- 13
- 37
ikili tarama sonucum üç günde çıkmıştı. Bu da muhtemelen aynı süredir diye düşünüyorum.yeehhh maşallah
bende yarın 4 lü tarama için kan vericem 1 haftaya filan mı çıkıyo bu tarz test sonuçları kızlar ilk defa test oluciizde :)
o donem donem oluyor canım sat tarıhıme yakın mesela artıyor dıger zamanlar azaldı bırazKızlar bir şey sormak istiyorum. Göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu geçti mi? Benim bazen çok şiddetli oluyor, bazende hiçbir şey hissetmiyorum.
ayy beren ısmı cok guzel tatlım yaa kesınlıkle bende anlamına bakıp karar vermeye calısıyorum dedıgın gıbı anlamlarını ınsanların tasıdıklarını dusunuyorumGunaydinlar anneler.. benim dersim bufun 5 bckta başlıyor 7 de bitiyor.. onun için 1 saat yol gidio gelicem sinir bozucu :)
Bebisin bu hafta görmeye gidecekler den biri de benim. Taa bir ay öncesinden cumartesiye aldım babasiyla gidelim diye1 ay tam olmadı ama o kadar uzun geldi ki bana.. cok merak ediyorum bebeğimi... insallah güzel haberlerle geliriz.
İsim konusunda babası illa ben koyucam diyor. Şuan aklımızda BEREN ismi var. Güçlü akıllı demekmis insan ismiyle uyumlu yaşar derler bakalım :) büyük ihtimal beren olacak bebegimizin ismi.
Allah yardım etsin qerçekten çok zordur eminim ya..kadından once yag almıslar yoksa dogum mumkun degılmıs sonra sezeryan yapmıslar bu sefer cocuk dogmus ama doymak bılmıyormus mama ıcın sponsor bulmuslar anam ne kotu
amannn gercekten cok zor durum yaakadından once yag almıslar yoksa dogum mumkun degılmıs sonra sezeryan yapmıslar bu sefer cocuk dogmus ama doymak bılmıyormus mama ıcın sponsor bulmuslar anam ne kotu
ogle yemegınden sonra gelsın kahveler o zaman hemıde en kopuklusundennnnnbide kaçamak yapıp kahve :) ahhh ahhh hayali bile güzel
valla kızlar ben yaptırıcam mecburen cunku aılede seker hastalıgı var o yuzden yaptırmam lazımseker yuklemesı ıstedıler dıye yaptırma canım sakın onun yerıne ac ken bır baktır ondan sonrada kahvaltını yap normal tekrar kan ver baktır ablam oyle baktırdı ben kesınlıkle yaptırmayı dusunmuyorum bır defada ınanılmaz seker yuklenıyor cocugumada banada yazık
canım benım yanı seyı hatırlat kuzenıne rısklı dedıklerı 1/200 falan oluyor soyle dusun 200 anneye bunu soyluyorlar 199 u saglıklı bebek doguruyor benım etrafımda down rıskı var dıyıp normal dogan ıkı bebek var cok yakınım olanKızlar kuzenimde hamile bebeqine ensesi kalın down sendromlu olabilir beyninde bi sıvı qördüm ama emin deilim demiş çok üzülüo ne dicemi şaşırdım ya
ayyy bende ılk beren dıyenlerdenım canm yaa hatta derın beren olarak dusunuyordum sonra su beren saat warya nefret ettım ondan ve wazgectım defneye karar werdım ama derın ısmıde hala cazıp gelıyor.Gunaydinlar anneler.. benim dersim bufun 5 bckta başlıyor 7 de bitiyor.. onun için 1 saat yol gidio gelicem sinir bozucu :)
Bebisin bu hafta görmeye gidecekler den biri de benim. Taa bir ay öncesinden cumartesiye aldım babasiyla gidelim diye1 ay tam olmadı ama o kadar uzun geldi ki bana.. cok merak ediyorum bebeğimi... insallah güzel haberlerle geliriz.
İsim konusunda babası illa ben koyucam diyor. Şuan aklımızda BEREN ismi var. Güçlü akıllı demekmis insan ismiyle uyumlu yaşar derler bakalım :) büyük ihtimal beren olacak bebegimizin ismi.
dortlu ıcın erken degılmı yaaBende yarın dörtlü tarama yaptırmak için hastaneye gitcem. İkili sonucu iyiydi inşallah buda iyi çıkar.
Aynen canim anlam çok önemli kulağa hoş gelmesinin yanında... Eşimin o kadar çok kuralı vardı ki.. yok iki isim asla olmayacak türkçe karakter olmayacak cok uzun olmayacak..ayy beren ısmı cok guzel tatlım yaa kesınlıkle bende anlamına bakıp karar vermeye calısıyorum dedıgın gıbı anlamlarını ınsanların tasıdıklarını dusunuyorum
canım kacıncı haftada dortlu test oluyor kı ben daha erken dıye dusunuyordum amayeehhh maşallah
bende yarın 4 lü tarama için kan vericem 1 haftaya filan mı çıkıyo bu tarz test sonuçları kızlar ilk defa test oluciizde :)
Defne de çok güzel canım. Derin ben de düşünmüştüm eşim istemedi anlamsız buldu bi de nedense dalga geçerler dedi bilmiyorum. Defne ismi çok güzel ama. Beren suan aklımızda bakalım kimin ismi olduğu umrumda degil pekayyy bende ılk beren dıyenlerdenım canm yaa hatta derın beren olarak dusunuyordum sonra su beren saat warya nefret ettım ondan ve wazgectım defneye karar werdım ama derın ısmıde hala cazıp gelıyor.
yok canım yaa benım yapıldı persembe gunu sonucu bugun cıkacak hattadortlu ıcın erken degılmı yaa
valla ben doruk dıyorum esım ondan vazgecırmek ıstıyoru
Aynen canim anlam çok önemli kulağa hoş gelmesinin yanında... Eşimin o kadar çok kuralı vardı ki.. yok iki isim asla olmayacak türkçe karakter olmayacak cok uzun olmayacak..beren hem anlamı güzel hem tüm isteklerine uygun oldu. Siz isim düşündünüz mu ?
Çok güzel isimler:) çınar ve toprak ayrı bi beğendim :)) doruk da cok güzel. İnşallah senin istediğin olurvalla ben doruk dıyorum esım ondan vazgecırmek ıstıyorubır cok secenegımız var henuz DORUK, KAYRA, CINAR, TOPRAK,CANER,UMUT :):) sec begen al yanı
yaa hayır ben doruk ıstıyorum dıye tuttursam esım bır sey demez olur ama benımde ıcıme sınmez oyle yazık az da olsa hakkı var yanıÇok güzel isimler:) çınar ve toprak ayrı bi beğendim :)) doruk da cok güzel. İnşallah senin istediğin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?