- 20 Ekim 2009
- 4.433
- 4.959
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla durtukluyoo hemde nasıl elımı koyıunca duruyor hemennaaa ne güzel ama sen öndesin bana göre demek ki 2 haftaya bende hissederim İnşallah Allahım çok istiyorum bir an evvel dürtüklesin beni
Pişttt mrbb kızlarrrr herkesee cok cok mrbbb denisim sen takma onlara gayet fitsin kuşum ecoş tatlı yesin dewam
Pişttt mrbb kızlarrrr herkesee cok cok mrbbb denisim sen takma onlara gayet fitsin kuşum ecoş tatlı yesin dewam
oh maşallah canım bende çok hissediyorum tepikleri ama baş popo kısmını anlama boyutuna geçemedim henüz hoş anlayabilirmiyim hiç bilmiyorum hanginin poposu hanginin başı karışabilirkızlar ben artık hareketlerını hıssedıyorum bebegımın kafası nerde ayakları nerde anlıyorum sureklı kıpır kıpır kımı zaman bazende uyuyor cok degısık bır duygu yaaaa
bazen sagın bazende solun sertlesıyor canım kafasını dayadıgı zaman cok tuhaf oluyor yaaaoh maşallah canım bende çok hissediyorum tepikleri ama baş popo kısmını anlama boyutuna geçemedim henüz hoş anlayabilirmiyim hiç bilmiyorum hanginin poposu hanginin başı karışabilir
bende de oluyo o bi taraf yamuk oluyo sertleşiyo filan ama o hangisinin poposu başı anlayamıyorum. hatta yorumum aha yine topak oldular oluyobazen sagın bazende solun sertlesıyor canım kafasını dayadıgı zaman cok tuhaf oluyor yaaa
valla ablamda yedı tatlıları cok datlu bır oglan cıkardı ama kg ları 2. ayda vermısdı tas gıbıydı valla oyuzden sıkıntı yapma cok ıstıyorsa yıcen mecbur dıyorumya benımde ıstesede yesem hıc bısı yemıyorum
şaka bi yana...benim ilk oğluşumda çok tatlı yiyodum ve doktorum şeker yüklemesi yaptırdığında en fazla 120 olması gereken değer 240 çıkmıştı....doktor bu ne böyle demişti....eğerki gebelik şekeri oluşursa ki olmasını istemem kimsede ya gerçekten çok kısıtlı bi diyet yapıyosun (ben diyet yapmıştım)ya da insüline başlıyosun canımcım....hamilelikte şeker hastalığının bebeğe etkisi var.....yoksa kilo falan umrumda değil kuzum...
He bi de kilo konusu... hıc konuşmak istemiyorum ama ( zaten tombik hamile kaldım... hıc mide bulantısı yaşamadım veee tam 6 kilo aldım
kızlarrrr merhaba nasıllarsınız bugün? okudum biraz tatilden dönenler hoşgelmişler doktorlardan gelenler güzel haberlerle gelmişler maşallah begri ve Once_upon_a_time geçmiş olsun sizlere de
ben bugün bir garibim sabahtan beri içimde bi hareketlilik var sanırsam bebiş 18. hafta doldu 19 a girdim pat diye hareketler başladı bu kadar ani gelişebilir mi yaa
maşallah canım benim sıkma canını topikcek diyet yaparız bebişleri ve kendimizi nasıl beslediysek geri vermesinide bilirizHe bi de kilo konusu... hıc konuşmak istemiyorum ama ( zaten tombik hamile kaldım... hıc mide bulantısı yaşamadım veee tam 6 kilo aldım
Immm seyolabilir mmiii bebektir o bebek
Bende veriiciiim canımcım o instagramda gördügün eski halime dönücem dönücem
evet ya doktorumda tam bunu söyledi iste o yüzden yemiyorum artık dikkat etmem gerekk
Merhaba canım merhaba canım hosgeldin tatlım hosgeldin tatlım 6 kilo alanlar kervanıı
Fit olan benim dimiiii sarayların kralicesi cıtır cerezim diyorum dalga geciiiyolllaaaaa
Oyoyoyoy yesinler senin kızını yazarım seveee seveee en sevdigim haber bu
Immm seyolabilir mmiii bebektir o bebek
ay inşallah öyledir ve böyle oynaşmaya devam eder içerde
ınsallah bende verırım canım gercı suan ıcın cok kg yok ama hamılelık oncesı cok aldım ben annem hastanedeyken stres bana kg aldırıyor