How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Dur bende bazı kişiler var önce onları yapıp ekleme yapayım sonradan ilk sayfaya mı yapayım bende? temizligim kaldı haa :KK70:
Bende bende :KK73:
CanSev_Can / Ankara / 25 / 1 daha olur / 09.06.2015 /16.03.2016/ Kız :KK46::KK46::rolleyes:

kızlar bu gobusler daha cok buyucek bu mont ısını napcaz ya ben dıyorum panco mu alsam kendıme defactoda gordum bır tane
pancolar cok ıyı canım bende panco alıp ustune montumu gıycem cok soguk havalarda onunu kapatmam dıye dusundum

bı doguma bakııım bak cıddıyım sımdılık dusuncem 2 yasını doldurdugun gun ıkıncı bebıs calısmalarına baslarım ben sevdım bu hamılelık ısını :KK70::KK70: dogumdan sonra fıkrım degısebılır:KK70:
Kesinlikle katılıorum canım çocuk 2 yasına qelicek hop bitane daha sonra birdaha sonra birdaha 4 tane istiorum ben inşallah :)Bu kız kafayi yemiş dıosunuz demi :KK30::KK48:

bı doguma bakııım bak cıddıyım sımdılık dusuncem 2 yasını doldurdugun gun ıkıncı bebıs calısmalarına baslarım ben sevdım bu hamılelık ısını :KK70::KK70: dogumdan sonra fıkrım degısebılır:KK70:
en iyisi bende öyle diyodum ikiz olmazda tek olursa (gördüğün gibi ikiz hep aklımdaymış:KK70:) hemen diğerini yapalım arada en fazla 3 yaş olsun diyodum, eşimin abisiyle 2 yaş var benim kardeşimle 3 yaş var ve çok iyi yani arkadaş gibi oluyo öyle bence de patlat gitsin:KK70:

Kesinlikle katılıorum canım çocuk 2 yasına qelicek hop bitane daha sonra birdaha sonra birdaha 4 tane istiorum ben inşallah :)Bu kız kafayi yemiş dıosunuz demi :KK30::KK48:

hayır çünkü aynı kafadayım Allah nasip eder, yaşım izin verir bakacak adam da bulursam tamamdır :KK45:

pancolar cok ıyı canım bende panco alıp ustune montumu gıycem cok soguk havalarda onunu kapatmam dıye dusundum

bende oyle dusundum buket ozaman panco bakıyım ben aslında annemın kabanları montları varda gıymeye elım gıtmıyor bılıyormusun babamda gıy dıyor ama ne bılım gıyemıyorum

en iyisi bende öyle diyodum ikiz olmazda tek olursa (gördüğün gibi ikiz hep aklımdaymış:KK70:) hemen diğerini yapalım arada en fazla 3 yaş olsun diyodum, eşimin abisiyle 2 yaş var benim kardeşimle 3 yaş var ve çok iyi yani arkadaş gibi oluyo öyle bence de patlat gitsin:KK70:
aynen canım benım abımlede aramda 2.5 yas var o benım herseyım yanı :)

bende oyle dusundum buket ozaman panco bakıyım ben aslında annemın kabanları montları varda gıymeye elım gıtmıyor bılıyormusun babamda gıy dıyor ama ne bılım gıyemıyorum
olsun kuzum yaaa nasıl ıcıne sınecekse sen panconu al gıy daha ıyı olur oyle bence

hayır çünkü aynı kafadayım Allah nasip eder, yaşım izin verir bakacak adam da bulursam tamamdır :KK45:
En güzeli o canım ya Allah nasip ederse çocuk berekettir ilerdede kardeş çok önemli diye düşünüorum...

oyle valla bende severım kalabalık aıleyı ama bakım gucu falan olunca ıkı yeter dıyorum yoksaaa param olsa 10 tanede olur da :KK70::KK70::KK70:
Evet canım şimdi böle bol keseden atıorum ama şartlar da çok önemli güzel bi qelecek temin edemedikten sonra perişan etmek olmak içinde doqurmanın bi anlamı yok yani...

Back