- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Bende bendeDur bende bazı kişiler var önce onları yapıp ekleme yapayım sonradan ilk sayfaya mı yapayım bende? temizligim kaldı haa
CanSev_Can / Ankara / 25 / 1 daha olur / 09.06.2015 /16.03.2016/ Kız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bendeDur bende bazı kişiler var önce onları yapıp ekleme yapayım sonradan ilk sayfaya mı yapayım bende? temizligim kaldı haa
pancolar cok ıyı canım bende panco alıp ustune montumu gıycem cok soguk havalarda onunu kapatmam dıye dusundumkızlar bu gobusler daha cok buyucek bu mont ısını napcaz ya ben dıyorum panco mu alsam kendıme defactoda gordum bır tane
Kesinlikle katılıorum canım çocuk 2 yasına qelicek hop bitane daha sonra birdaha sonra birdaha 4 tane istiorum ben inşallah :)Bu kız kafayi yemiş dıosunuz demibı doguma bakııım bak cıddıyım sımdılık dusuncem 2 yasını doldurdugun gun ıkıncı bebıs calısmalarına baslarım ben sevdım bu hamılelık ısını dogumdan sonra fıkrım degısebılır
en iyisi bende öyle diyodum ikiz olmazda tek olursa (gördüğün gibi ikiz hep aklımdaymış) hemen diğerini yapalım arada en fazla 3 yaş olsun diyodum, eşimin abisiyle 2 yaş var benim kardeşimle 3 yaş var ve çok iyi yani arkadaş gibi oluyo öyle bence de patlat gitsinbı doguma bakııım bak cıddıyım sımdılık dusuncem 2 yasını doldurdugun gun ıkıncı bebıs calısmalarına baslarım ben sevdım bu hamılelık ısını dogumdan sonra fıkrım degısebılır
Kesinlikle katılıorum canım çocuk 2 yasına qelicek hop bitane daha sonra birdaha sonra birdaha 4 tane istiorum ben inşallah :)Bu kız kafayi yemiş dıosunuz demi
pancolar cok ıyı canım bende panco alıp ustune montumu gıycem cok soguk havalarda onunu kapatmam dıye dusundum
4 cok yaaa :Kesinlikle katılıorum canım çocuk 2 yasına qelicek hop bitane daha sonra birdaha sonra birdaha 4 tane istiorum ben inşallah :)Bu kız kafayi yemiş dıosunuz demi
gerçekten çok uğraştıryo....
İSİM ŞEHİR YAŞ GEB.SAY SAT BDT CİNSİYET Misseste İstanbul 25 İLK VE SON 11.06.2015 17.03.2016 KIZ
OF cok ugrastırıyo heee
aynen canım benım abımlede aramda 2.5 yas var o benım herseyım yanı :)en iyisi bende öyle diyodum ikiz olmazda tek olursa (gördüğün gibi ikiz hep aklımdaymış) hemen diğerini yapalım arada en fazla 3 yaş olsun diyodum, eşimin abisiyle 2 yaş var benim kardeşimle 3 yaş var ve çok iyi yani arkadaş gibi oluyo öyle bence de patlat gitsin
olsun kuzum yaaa nasıl ıcıne sınecekse sen panconu al gıy daha ıyı olur oyle bencebende oyle dusundum buket ozaman panco bakıyım ben aslında annemın kabanları montları varda gıymeye elım gıtmıyor bılıyormusun babamda gıy dıyor ama ne bılım gıyemıyorum
olsun kuzum yaaa nasıl ıcıne sınecekse sen panconu al gıy daha ıyı olur oyle bence
En güzeli o canım ya Allah nasip ederse çocuk berekettir ilerdede kardeş çok önemli diye düşünüorum...hayır çünkü aynı kafadayım Allah nasip eder, yaşım izin verir bakacak adam da bulursam tamamdır
aynen 4 kardeşiz her biri iyi ki varlar yaniEn güzeli o canım ya Allah nasip ederse çocuk berekettir ilerdede kardeş çok önemli diye düşünüorum...
YA evet ilk başta cok zor olucak ama ilerde çok iyi oluyo kardeş candır :)4 cok yaaa :
Ne qüzel ya biz 2 kardeşiz 18 yaşında bir erkek kardeşim var o benim herşeyim...aynen 4 kardeşiz her biri iyi ki varlar yani
oyle valla bende severım kalabalık aıleyı ama bakım gucu falan olunca ıkı yeter dıyorum yoksaaa param olsa 10 tanede olur daYA evet ilk başta cok zor olucak ama ilerde çok iyi oluyo kardeş candır :)
Evet canım şimdi böle bol keseden atıorum ama şartlar da çok önemli güzel bi qelecek temin edemedikten sonra perişan etmek olmak içinde doqurmanın bi anlamı yok yani...oyle valla bende severım kalabalık aıleyı ama bakım gucu falan olunca ıkı yeter dıyorum yoksaaa param olsa 10 tanede olur da
aynen canım benımı bende onu dusunuyorum yanıEvet canım şimdi böle bol keseden atıorum ama şartlar da çok önemli güzel bi qelecek temin edemedikten sonra perişan etmek olmak içinde doqurmanın bi anlamı yok yani...
ahh sorma yaaa tatıl gıbısı yok ama ınsan ıkı canlı olunca coook yoruluyor yaa :)hosgeldın canım benım ohh guzel bır tatıl gıbısı yok :):)