- 21 Temmuz 2015
- 3.038
- 2.129
- 83
- 37
ozel msj a bak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozel msj a bak
valla canım en az 5 kılo aldım ben![]()
cok ıyı olmus caım:):)
İSİM ŞEHİR YAŞ GEB.SAY SAT BDT CİNSİYET Misseste İstanbul 25 İLK VE SON 11.06.2015 17.03.2016 KIZ
OF cok ugrastırıyo heee
cok ıyı olmus caım:):)
ekle bakalım benıde:):)
Begri / Ankara / 28/ 1 şimdilik / 23mart/ ERKEK![]()
çok uğraştırıcı belli.....başka bi çare düşenelim ozaman.....
İSİM ŞEHİR YAŞ GEB.SAY SAT BDT CİNSİYET Misseste İstanbul 25 İLK VE SON 11.06.2015 17.03.2016 KIZ
OF cok ugrastırıyo heee
valla beklicem öğlene kadar yemekte yiyim baktım olmuyo çıkartırım artıkın :)canım cok usumuyorsan cıkartsan mı benı de cok rahatsız edıyor coraplar bır daha gıyecek bır seyım olursa hamıle corabı alıcam yoksa yazık bebıslere ogulların sıkılır valla:)
göbeğe çekince korse etkisi yapıyo valla yazık bebiklerimizevalla ben kasıkda bırakıyorum henuz sıkmıyor okadar gobuse cekersem sıkıyor gecende ben oyle pantolon gıymısdım o sıktı bır daha gıymedım
var canım var ben 3-4 yere sordum yok öyle bişi dediler en sonunda geçen gün buldum aldım hemen :)aaaa hamıleler ıcın varmıymıs ondan yaaa bak bılmıyordum bende yaz kıs onlarsız duramam :):)
Dur bende bazı kişiler var önce onları yapıp ekleme yapayım sonradan ilk sayfaya mı yapayım bende? temizligim kaldı haa![]()
bırak temızlıgı yaaa bu daha onemlı:)Dur bende bazı kişiler var önce onları yapıp ekleme yapayım sonradan ilk sayfaya mı yapayım bende? temizligim kaldı haa![]()
ilk şimdilik iyi olmuş kuzum hahahah
İSİM ŞEHİR YAŞ GEB.SAY SAT BDT CİNSİYET BEGRİ ANKARA 28 İlk Şimdilik 18.06.2015 23.03.2016 ERKEK
bı doguma bakııım bak cıddıyım sımdılık dusuncem 2 yasını doldurdugun gun ıkıncı bebıs calısmalarına baslarım ben sevdım bu hamılelık ısınıilk şimdilik iyi olmuş kuzum hahahah![]()