• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

sende yaptır ogluslarına basıt bunlar
yaptırayım bari aldım fotileri hemen :)

ya bugün sanırım büyük bir aptallık yaptım kızlar üşümeyim diye eteğin altına ince çorap giydim ilk bi göğüs altına kadar çektim mideme baskı yapıyo diye az önce gittim kasığımda bıraktım baktım o da sıkıyo iki tarafından iki çentik attım beline inşallah sıkmaz gün boyu valla ya :(

Kizlaaarr sabah karnimin sağ tarafına saplanan keskin bi aciyla soluğu hoop devlet hastanesinde aldık.hic biseycigi yok dedi dr amcamız da icimiz rahat etti çok şükür..
Vee günün sürprizi de prenses geliyormuş bizim evimize de.:KK200:

Canıım benim hayırlı ugurlu olsuun gözün aydın.. Kasık agrın icin ne dedi dr bu ara bende de oluyor :(

Arkadaşlar nasılsınız,nasıl gidiyor pek bakamadım neler yaptınız.bazı arkadaşlar haber ver demişti doğumda.kızlar yarın meleğime kavuşuyorum allahın izniyle.bebeğim ters olduğu için sezaryen le doğucak sabah erkenden doğuma giriyorum dularınızı eksik etmeyin heyecanlıyım,korkuyorum karmakarışığım:KK54: doğumda hepinize dua edicem

Ayyy belkide kucagına aldın simdi, Allah insallah kolay ve hayırlı dogumlar nasip etsin..Bir an önce saglıkla yaga kalk insallaaaaaah :) Bak bundan sonrada yaz tamam mı yine bekleriz biz :) Allah yardımcın olsun

Bu arada bugün hastaneye qittim prenses olduğunu doğruladı doktor şimdi rahat etti icim Allahima şükür bi sknti yokmuş hafta 3 lü taramaya caqirdi doktorum artık pembisler alınabilir :):anneadayı::KK200::nazar:

Ohhh oh missss gibi prenses hayırlı ugurlu olsuuuun

oglumu vermem oyle ıkı altına falan :p:KK70::KK70: kılosunca altın ısterım kı gobuslu olacak doktor teyzemız oyle dedı :KK70::KK70::KK70:
yanii bak diyorum oğlanlar azalıyo kızlar çoğalıyo aslında bi liste mi yapsak dedim kendi kendime....

yaptırayım bari aldım fotileri hemen :)

ya bugün sanırım büyük bir aptallık yaptım kızlar üşümeyim diye eteğin altına ince çorap giydim ilk bi göğüs altına kadar çektim mideme baskı yapıyo diye az önce gittim kasığımda bıraktım baktım o da sıkıyo iki tarafından iki çentik attım beline inşallah sıkmaz gün boyu valla ya :KK43:

Hahaha kız Allah iyiligini versin birde centik attıgın yerlerden kacarmıs ayy Allah korusun :) hamile corabı al sen yakın zamanda yada normal giydigin bedenden büyügünü al

merhaba hanımlarr :) tatıldeydık yenı dondum ve hemen sızlerı merak ettım kk ya zor attım kendımı :) bugun ıznmım bıttı ama artık gunduz vardıyasına dondugum ıcın tekrar haftasonu ızıne cıkıyorumm:rolleyes: 1 haftadır hastaydım nezle olmusum ılacta ıcemedım vıcklenıp durdumm sureklı :KK17: pazartesı gunu kontrolumuz war heyecanla bebısımızı gormeyı beklıyoruz
hosgeldın canım benım ohh guzel bır tatıl gıbısı yok :):)

Back