boynuma aaaa kemer ıstemeyecek mısın coook ayıppp30 gramdan asagisi suslu kizimi kurtarmaz burma goze gelmiyo mega genis genis olsun he bide besibirlik isteriz boynumuza
ayyy hıc gulesım yoktu valla dedıgın dogru daha kıclarına bez almadık es alıyoruzvalla baksana bilezikler beşi bi yerdeler havalarda uçuşuyoyok anacım yok benim oğlanlar kariyer yapacakmış evlilik onlara tersmiş öyle diyolllaa
daha bebişlere oda yapamadan gelinlere bilezik yapacaz galiba
bızı harcadın lan hemenBenim kızıma ne bilezik isteriz ne yat kat yüregi güzel olan insanlarla karsılastırsın Allah yeter :) kv olmayan bir damat adayı fena olmaz hani :) annesi ölmüş falan tövbe tövbe :))))
gecmıs olsun canımanaamm beni ürkütme yavrumahahaahahaha kızını alacam diyorum sende canıma bozdun niyeti
valla topluca sapıttık yaaaahahah düsünde geeeeel ona göreAllah korusun.
İnsallahh.. Allah iyilerle karsılastırsın tabii hepimizin temennisi..
aayyyy çocuklar bunlar manyak falan herhalde derler....valla topluca sapıttık yaaakuzularımız bı dogsa dıyecegımıze sımdıden kertıyoruz pazarlık yapıyoruz dusunsenıze buyuyunce okuturmusuz bunları abowww
ahhh ahhh bılmezler kı hep hormonlaraayyyy çocuklar bunlar manyak falan herhalde derler....
valla topluca sapıttık yaaakuzularımız bı dogsa dıyecegımıze sımdıden kertıyoruz pazarlık yapıyoruz dusunsenıze buyuyunce okuturmusuz bunları abowww
çok sevindim kızlarımızda çoğalıyo desene....teyzeler teyzeler
biz geldikkk bilin bakalım kiminle geldik kızımla geldikkkk evet kızımız oluyormuşşş
şükürler olsun sağlıklı çok güzel şeyler söyledi doktorumuz çok mutlu oldum
200 gr olmuş yavruşum benim gibi şişman olacak yandı
masallah canımmm cok sevındım yaaa:):) hayırlı gunlerı olsun inşallah saglıkla kucagına al kuzum:):)teyzeler teyzeler
biz geldikkk bilin bakalım kiminle geldik kızımla geldikkkk evet kızımız oluyormuşşş
şükürler olsun sağlıklı çok güzel şeyler söyledi doktorumuz çok mutlu oldum
200 gr olmuş yavruşum benim gibi şişman olacak yandı
öyle oluyor galiba teyzesi yarıştırabilecek kadar olduk galibaçok sevindim kızlarımızda çoğalıyo desene....
ıyı ıyı kızlar artsın pıyasa duserçok sevindim kızlarımızda çoğalıyo desene....
saol canımm benım bı manınız yoksa kızınıza talıbız
amin canım benim hepimiz alalım, hepsi hayırlı evlat olsun, o günleri de görelim inşallahmasallah canımmm cok sevındım yaaa:):) hayırlı gunlerı olsun inşallah saglıkla kucagına al kuzum:):)
vovvv daha çok yeni hemencecik veremem dur bi hazmedeyimsaol canımm benım bı manınız yoksa kızınıza talıbız
ıyı hadı bır ıkı gun dusun barııı e kız evı naz evı o kadarcık olurvovvv daha çok yeni hemencecik veremem dur bi hazmedeyimneyse sanırım kız kıtlığı bu konuda işimize yarayabilir
Kemeride olmayiversin o kadar insafliyiz canimboynuma aaaa kemer ıstemeyecek mısın coook ayıpppinsaf kızlar insaf azıcık empati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?