2016 Mart Anneleri Goygoy :)

valla baksana bilezikler beşi bi yerdeler havalarda uçuşuyo yok anacım yok benim oğlanlar kariyer yapacakmış evlilik onlara tersmiş öyle diyolllaa

daha bebişlere oda yapamadan gelinlere bilezik yapacaz galiba
ayyy hıc gulesım yoktu valla dedıgın dogru daha kıclarına bez almadık es alıyoruz

Benim kızıma ne bilezik isteriz ne yat kat yüregi güzel olan insanlarla karsılastırsın Allah yeter :) kv olmayan bir damat adayı fena olmaz hani :) annesi ölmüş falan tövbe tövbe :))))
bızı harcadın lan hemen

ahahah düsünde geeeeel ona göre Allah korusun.

İnsallahh.. Allah iyilerle karsılastırsın tabii hepimizin temennisi..
valla topluca sapıttık yaaa kuzularımız bı dogsa dıyecegımıze sımdıden kertıyoruz pazarlık yapıyoruz dusunsenıze buyuyunce okuturmusuz bunları abowww

valla topluca sapıttık yaaa kuzularımız bı dogsa dıyecegımıze sımdıden kertıyoruz pazarlık yapıyoruz dusunsenıze buyuyunce okuturmusuz bunları abowww
aayyyy çocuklar bunlar manyak falan herhalde derler....

teyzeler teyzeler
biz geldikkk bilin bakalım kiminle geldik kızımla geldikkkk evet kızımız oluyormuşşş
şükürler olsun sağlıklı çok güzel şeyler söyledi doktorumuz çok mutlu oldum
200 gr olmuş yavruşum benim gibi şişman olacak yandı

ayy yok yok cocugum bu hallerimi bilmesin kontes takılmaya devam ben ona karsı

çok sevindim kızlarımızda çoğalıyo desene....

masallah canımmm cok sevındım yaaa:):) hayırlı gunlerı olsun inşallah saglıkla kucagına al kuzum:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…