• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

maşallah :nazar:
kız naptın bi kıza 10 bilezik yaparsak en az, bende iki erkek var böylece 20 bilezik en az ahanda battık yandık bittik :KK70::KK70:

ahahahahahah walla kız anaları gittikçe işi cozutuyo görüyosun demi? almayalım kızlarını da evde kalsınlar :)))

oo maşallah kız göbüşü gibi değil hiç......kızlar daha yayvan olur diye duymuştum...ama belki de yandan çektiğin içindir...
Benimki top gibi canim yayvan degil arada tedirgin oluyorum acaba erkek mi diye ama suslu nazli cimcimeymis doktor teyze oyle dedi

ahahahahahah walla kız anaları gittikçe işi cozutuyo görüyosun demi? almayalım kızlarını da evde kalsınlar :)))
valla baksana bilezikler beşi bi yerdeler havalarda uçuşuyo :KK70: yok anacım yok benim oğlanlar kariyer yapacakmış evlilik onlara tersmiş öyle diyolllaa :KK70::KK70:
Benim suslu kizima az bile gelir anasina cekerse 10 bilezik sen simdiden yastik alti yap:KK48:
daha bebişlere oda yapamadan gelinlere bilezik yapacaz galiba :KK70::KK70:

Benim kızıma ne bilezik isteriz ne yat kat yüregi güzel olan insanlarla karsılastırsın Allah yeter :) kv olmayan bir damat adayı fena olmaz hani :) annesi ölmüş falan tövbe tövbe :))))

Benim kızıma ne bilezik isteriz ne yat kat yüregi güzel olan insanlarla karsılastırsın Allah yeter :) kv olmayan bir damat adayı fena olmaz hani :) annesi ölmüş falan tövbe tövbe :))))
aha o zaman talibim 2 tane seç beğen al :KK70:

bişey sölimmi benim ne kayınvalide var ne kayınpeder var...bi yandan iyi bi yandan kötü....

bişey sölimmi benim ne kayınvalide var ne kayınpeder var...bi yandan iyi bi yandan kötü....

kötü tarafları elbet vardır ama emin ol daha iyidir ben o kadar cok cok cok cok isterdim ki olmamasını tabii iyi kvlere lafım yok ama bizde bu sans varken önce annem cekmis simdi ben kızım yasasın istemem.

anaamm beni ürkütme yavrum :o ahahaahahaha kızını alacam diyorum sende canıma bozdun niyeti

kötü tarafları elbet vardır ama emin ol daha iyidir ben o kadar cok cok cok cok isterdim ki olmamasını tabii iyi kvlere lafım yok ama bizde bu sans varken önce annem cekmis simdi ben kızım yasasın istemem.
hepsi öyle olmaz.....merak etme kızına iyi düşün iyi olsun.....

Back