aaa hemen verilirmi hiç....taaaa düğünde. sözde bi söz bileziği nişanda da bişey takılır sonra gerisi düğüne...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa hemen verilirmi hiç....taaaa düğünde. sözde bi söz bileziği nişanda da bişey takılır sonra gerisi düğüne...
5 Kiloda bu halde gobekim bakalim ileride ne kadar olacakmasallah canım gobus baya cıkmıs
maşallah
kız naptın bi kıza 10 bilezik yaparsak en az, bende iki erkek var böylece 20 bilezik en az ahanda battık yandık bittik
30 gramdan asagisi suslu kizimi kurtarmaz burma goze gelmiyo mega genis genis olsun he bide besibirlik isteriz boynumuza10 bılezık az sımdı onun detaylarını vermen lazım burma mı kac gram olacak en az
Benimki top gibi canim yayvan degil arada tedirgin oluyorum acaba erkek mi diye ama suslu nazli cimcimeymis doktor teyze oyle dedioo maşallah kız göbüşü gibi değil hiç......kızlar daha yayvan olur diye duymuştum...ama belki de yandan çektiğin içindir...
Benim suslu kizima az bile gelir anasina cekerse 10 bilezik sen simdiden yastik alti yapmaşallah
kız naptın bi kıza 10 bilezik yaparsak en az, bende iki erkek var böylece 20 bilezik en az ahanda battık yandık bittik
3 tanesini teminat olarak dogunca isteriz sonra bide yan cizersiniz
valla baksana bilezikler beşi bi yerdeler havalarda uçuşuyo yok anacım yok benim oğlanlar kariyer yapacakmış evlilik onlara tersmiş öyle diyolllaaahahahahahah walla kız anaları gittikçe işi cozutuyo görüyosun demi? almayalım kızlarını da evde kalsınlar :)))
daha bebişlere oda yapamadan gelinlere bilezik yapacaz galibaBenim suslu kizima az bile gelir anasina cekerse 10 bilezik sen simdiden yastik alti yap
aha o zaman talibim 2 tane seç beğen alBenim kızıma ne bilezik isteriz ne yat kat yüregi güzel olan insanlarla karsılastırsın Allah yeter :) kv olmayan bir damat adayı fena olmaz hani :) annesi ölmüş falan tövbe tövbe :))))
aha o zaman talibim 2 tane seç beğen al
bişey sölimmi benim ne kayınvalide var ne kayınpeder var...bi yandan iyi bi yandan kötü....Benim kızıma ne bilezik isteriz ne yat kat yüregi güzel olan insanlarla karsılastırsın Allah yeter :) kv olmayan bir damat adayı fena olmaz hani :) annesi ölmüş falan tövbe tövbe :))))
kııız ben ilk yorumunu alıntılamıştım sen değiştirmişsin yok anacım ben başlarındayım Allah izin verirse :)kız tövbe deee Allah korusun :)
bişey sölimmi benim ne kayınvalide var ne kayınpeder var...bi yandan iyi bi yandan kötü....
kııız ben ilk yorumunu alıntılamıştım sen değiştirmişsin yok anacım ben başlarındayım Allah izin verirse :)
Benim kızıma ne bilezik isteriz ne yat kat yüregi güzel olan insanlarla karsılastırsın Allah yeter :) kv olmayan bir damat adayı fena olmaz hani :) annesi ölmüş falan tövbe tövbe :))))
hepsi öyle olmaz.....merak etme kızına iyi düşün iyi olsun.....kötü tarafları elbet vardır ama emin ol daha iyidir ben o kadar cok cok cok cok isterdim ki olmamasını tabii iyi kvlere lafım yok ama bizde bu sans varken önce annem cekmis simdi ben kızım yasasın istemem.
anaamm beni ürkütme yavrum ahahaahahaha kızını alacam diyorum sende canıma bozdun niyeti
hepsi öyle olmaz.....merak etme kızına iyi düşün iyi olsun.....