How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

valla baksana bilezikler beşi bi yerdeler havalarda uçuşuyo :KK70: yok anacım yok benim oğlanlar kariyer yapacakmış evlilik onlara tersmiş öyle diyolllaa :KK70::KK70:

daha bebişlere oda yapamadan gelinlere bilezik yapacaz galiba :KK70::KK70:
ayyy hıc gulesım yoktu valla dedıgın dogru daha kıclarına bez almadık es alıyoruz :D:D:D:D

ahahah düsünde geeeeel ona göre :KK76: Allah korusun.

İnsallahh.. Allah iyilerle karsılastırsın tabii hepimizin temennisi..
valla topluca sapıttık yaaa:D:D:D kuzularımız bı dogsa dıyecegımıze sımdıden kertıyoruz pazarlık yapıyoruz dusunsenıze buyuyunce okuturmusuz bunları abowww :D:D

valla topluca sapıttık yaaa:KK70::KK70::KK70: kuzularımız bı dogsa dıyecegımıze sımdıden kertıyoruz pazarlık yapıyoruz dusunsenıze buyuyunce okuturmusuz bunları abowww :KK70::KK70:
aayyyy çocuklar bunlar manyak falan herhalde derler....

teyzeler teyzeler:KK76:
biz geldikkk bilin bakalım kiminle geldik kızımla geldikkkk evet kızımız oluyormuşşş :KK200:
şükürler olsun sağlıklı çok güzel şeyler söyledi doktorumuz çok mutlu oldum:anneadayı:
200 gr olmuş yavruşum benim gibi şişman olacak yandı
:KK45:

valla topluca sapıttık yaaa:KK70::KK70: kuzularımız bı dogsa dıyecegımıze sımdıden kertıyoruz pazarlık yapıyoruz dusunsenıze buyuyunce okuturmusuz bunları abowww :KK70:

ayy yok yok cocugum bu hallerimi bilmesin kontes takılmaya devam ben ona karsı :KK70::KK70:

biz geldikkk bilin bakalım kiminle geldik kızımla geldikkkk evet kızımız oluyormuşşş :KK200:
şükürler olsun sağlıklı çok güzel şeyler söyledi doktorumuz çok mutlu oldum:anneadayı:
çok sevindim kızlarımızda çoğalıyo desene....

masallah canımmm cok sevındım yaaa:):) hayırlı gunlerı olsun inşallah saglıkla kucagına al kuzum:):)

Back