How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

teyzeler teyzeler:KK76:
biz geldikkk bilin bakalım kiminle geldik kızımla geldikkkk evet kızımız oluyormuşşş :KK200:
şükürler olsun sağlıklı çok güzel şeyler söyledi doktorumuz çok mutlu oldum:anneadayı:
200 gr olmuş yavruşum benim gibi şişman olacak yandı
:KK45:
hayırlı olsun canım kızın :)

biz geldikkk bilin bakalım kiminle geldik kızımla geldikkkk evet kızımız oluyormuşşş
şükürler olsun sağlıklı çok güzel şeyler söyledi doktorumuz çok mutlu oldum:anneadayı:

oyyoyyoyyyyy hosgeldinizzz minnosunla gözün aydııınn canım:KK200: gelsin pembişkooolaarrr

River82 River82 E Ekyzdn03 sağolun canlarım çok teşekkür ederim kızım ve kendim adına :KK45:
o pembişkolar buraya gelecek! akşama misafir var direk eve geldim yoksa ben bilmez miydim o bebek mağazalarını talan etmeyi. dur sen dur perhiz bitti artık çok pis başlıyorum alışverişe :KK59:

River82 River82 E Ekyzdn03 sağolun canlarım çok teşekkür ederim kızım ve kendim adına :KK45:
o pembişkolar buraya gelecek! akşama misafir var direk eve geldim yoksa ben bilmez miydim o bebek mağazalarını talan etmeyi. dur sen dur perhiz bitti artık çok pis başlıyorum alışverişe

belinayınkreasyonlar.com.tr bak bu sitede carters orijinal ürünleri varr cartersta daha pahalı sendde bendensin artık paylasmak boynumuzn borcu oldu kızlar süslü püslü olsuuun:KK59:

biz geldikkk bilin bakalım kiminle geldik kızımla geldikkkk evet kızımız oluyormuşşş :KK200:
oyy hoşgeldiniz canım hayırlısı olsun prensesiniz :nazar::KK200:

jealous jealous Tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
amin canım çok sağol cümlemize :KK66:

belinayınkreasyonlar.com.tr bak bu sitede carters orijinal ürünleri varr cartersta daha pahalı sendde bendensin artık paylasmak boynumuzn borcu oldu kızlar süslü püslü olsuuun:KK59:

oyy sağolasın kuzum heh böyle şiyler paylaşın gari rengimiz belli oldu :KK76:
oyy hoşgeldiniz canım hayırlısı olsun prensesiniz :nazar::KK200:
canım çok sağol :KK66:

sagol canım benım senınde gozun aydın cımcıme gelıyor he :nazar::anneadayı::KK46:
çok sağol canım kısmetse geliyor bakalım :KK66:

ne iş yapıyorsun canım 9'a kadar çalışıyorsun? ben 6'yı zor ediyorum valla :KK43:
canım her zaman degıl yaa yazılım ısındeyım ben aslında jeolojı muhendısıyım ama yazılım ısı yapıyorum egıtım verıyorum bu aralar bazı gunler oyle haftanın 3 gunu

o pembişkolar buraya gelecek! akşama misafir var direk eve geldim yoksa ben bilmez miydim o bebek mağazalarını talan etmeyi. dur sen dur perhiz bitti artık çok pis başlıyorum alışverişe :KK59:
once sakın ol canım elındekı kredı kartını yavasca yere bırak :p:D:D:D kuzum yapma o kadar yaa yavas yavas alıstıra alıstıra :D:D

Back