• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

once sakın ol canım elındekı kredı kartını yavasca yere bırak :p:KK70::KK70::KK70: kuzum yapma o kadar yaa yavas yavas alıstıra alıstıra :KK70::KK70:
elini taksite bulama diyorsun yani :KK66:
canım yaa akşam akşam güldürdün Allah da seni güldürsün mesai sana yarıyo :KK70::rolleyes:

elini taksite bulama diyorsun yani :KK66:
canım yaa akşam akşam güldürdün Allah da seni güldürsün mesai sana yarıyo :KK70::rolleyes:
beyınde kısa devre oluyor :D:D hep beraber gulelım canım benım kahkalarımızdan bebıslerımız bıle mutlu olsun:):)

bebeğimi kucağıma almama 157 gün kalmış sayılı gün çabuk geçer :rolleyes:
yaa gercekten oyle ama ılk gunler kese gorunecek mı yok kalbını duyacak mıyız yok ıkılıler ıyı gececek mı hızla akıp gecıyor zaman yakın zamanda cınsıyetler vardı cogunluk ogrendı dugunler bıle yapıldı :D:D:D

yaa gercekten oyle ama ılk gunler kese gorunecek mı yok kalbını duyacak mıyız yok ıkılıler ıyı gececek mı hızla akıp gecıyor zaman yakın zamanda cınsıyetler vardı cogunluk ogrendı dugunler bıle yapıldı :KK70::KK70::KK70:
valla yaa çok hızlı ilerliyoruz :KK71:

Canim gözün aydın saglikla doğsun bebegin ❤❤❤
amin canım sağol hepimizinkiyle beraber inşallah:KK66:

Kizlaaarr sabah karnimin sağ tarafına saplanan keskin bi aciyla soluğu hoop devlet hastanesinde aldık.hic biseycigi yok dedi dr amcamız da icimiz rahat etti çok şükür..
Vee günün sürprizi de prenses geliyormuş bizim evimize de.:KK200:
Gözün aydin canım saglikla Güle güle gelsin pirensesin ❤❤❤

Kizlaaarr sabah karnimin sağ tarafına saplanan keskin bi aciyla soluğu hoop devlet hastanesinde aldık.hic biseycigi yok dedi dr amcamız da icimiz rahat etti çok şükür..
Vee günün sürprizi de prenses geliyormuş bizim evimize de.:KK200:

ozaman senın prensesde bana kaldı oglusum acıkda kalmıyıcak :KK70::21::KK49::nazar: hayırlısı olsun canım benımkıde oyle oldu fenalasıp gıttım cınsıyetı ogrendım bak huylarıda benzıyor

Arkadaşlar nasılsınız,nasıl gidiyor pek bakamadım neler yaptınız.bazı arkadaşlar haber ver demişti doğumda.kızlar yarın meleğime kavuşuyorum allahın izniyle.bebeğim ters olduğu için sezaryen le doğucak sabah erkenden doğuma giriyorum dularınızı eksik etmeyin heyecanlıyım,korkuyorum karmakarışığım:KK54: doğumda hepinize dua edicem

Arkadaşlar nasılsınız,nasıl gidiyor pek bakamadım neler yaptınız.bazı arkadaşlar haber ver demişti doğumda.kızlar yarın meleğime kavuşuyorum allahın izniyle.bebeğim ters olduğu için sezaryen le doğucak sabah erkenden doğuma giriyorum dularınızı eksik etmeyin heyecanlıyım,korkuyorum karmakarışığım:KK54: doğumda hepinize dua edicem
Alhh bir seste kurtarsin canım saglikla dünyaya getir bebeğini deinsalhh korkma allahın izniyle bişey çık olmaz ❤❤❤

begri begri gözün aydın canim Allah prensini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Bu arada bugün hastaneye qittim prenses olduğunu doğruladı doktor şimdi rahat etti icim Allahima şükür bi sknti yokmuş hafta 3 lü taramaya caqirdi doktorum artık pembisler alınabilir :):anneadayı::KK200::nazar:

Back