- 21 Temmuz 2015
- 3.038
- 2.129
- 83
- 37
yaaa fıyatlar cok ıyıymıs yalnız% 100 pamuk yaziyo herseyde cok uygun hersey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa fıyatlar cok ıyıymıs yalnız% 100 pamuk yaziyo herseyde cok uygun hersey
elini taksite bulama diyorsun yanionce sakın ol canım elındekı kredı kartını yavasca yere bırakkuzum yapma o kadar yaa yavas yavas alıstıra alıstıra
![]()
ha haaaa o da mantıklı canımKiz bak ne dicem.simdi bende bi oglan bide kız olursa degisik yaparim artik...bizde 10 bilezik alacak para nerde...memur adamiz biz....
beyınde kısa devre oluyorelini taksite bulama diyorsun yani
canım yaa akşam akşam güldürdün Allah da seni güldürsün mesai sana yarıyo![]()
yaa gercekten oyle ama ılk gunler kese gorunecek mı yok kalbını duyacak mıyız yok ıkılıler ıyı gececek mı hızla akıp gecıyor zaman yakın zamanda cınsıyetler vardı cogunluk ogrendı dugunler bıle yapıldıbebeğimi kucağıma almama 157 gün kalmış sayılı gün çabuk geçer![]()
Netten alış veriş korkuyorum ben burda beğeniyorum sonra berbat geçiyor elimize yıkandımı ağzı yüzü bir tarafa elim deynden içim rahat etmez benimooo cok ucuzmus yaa bornoz falan dokusu nasıl acabaa
Canim gözün aydın saglikla doğsun bebegin ❤❤❤bebeğimi kucağıma almama 157 gün kalmış sayılı gün çabuk geçer![]()
valla yaa çok hızlı ilerliyoruzyaa gercekten oyle ama ılk gunler kese gorunecek mı yok kalbını duyacak mıyız yok ıkılıler ıyı gececek mı hızla akıp gecıyor zaman yakın zamanda cınsıyetler vardı cogunluk ogrendı dugunler bıle yapıldı![]()
amin canım sağol hepimizinkiyle beraber inşallahCanim gözün aydın saglikla doğsun bebegin ❤❤❤
Aynen canim diger sayfada sordugumda bi iki kisi tanidiginin burdan alisveris yaptigini soylemisti cok uygun kararsiz kaldimyaaa fıyatlar cok ıyıymıs yalnız
Gözün aydin canım saglikla Güle güle gelsin pirensesin ❤❤❤Kizlaaarr sabah karnimin sağ tarafına saplanan keskin bi aciyla soluğu hoop devlet hastanesinde aldık.hic biseycigi yok dedi dr amcamız da icimiz rahat etti çok şükür..
Vee günün sürprizi de prenses geliyormuş bizim evimize de.![]()
Kizlaaarr sabah karnimin sağ tarafına saplanan keskin bi aciyla soluğu hoop devlet hastanesinde aldık.hic biseycigi yok dedi dr amcamız da icimiz rahat etti çok şükür..
Vee günün sürprizi de prenses geliyormuş bizim evimize de.![]()
Alhh bir seste kurtarsin canım saglikla dünyaya getir bebeğini deinsalhh korkma allahın izniyle bişey çık olmaz ❤❤❤Arkadaşlar nasılsınız,nasıl gidiyor pek bakamadım neler yaptınız.bazı arkadaşlar haber ver demişti doğumda.kızlar yarın meleğime kavuşuyorum allahın izniyle.bebeğim ters olduğu için sezaryen le doğucak sabah erkenden doğuma giriyorum dularınızı eksik etmeyin heyecanlıyım,korkuyorum karmakarışığımdoğumda hepinize dua edicem
Canim hayirli olsun prensesin......yarın inşallah bana boyle bi haber gelir....Çok tesekkur ederiz teyzeler..Rabbim hayırlı kapılar acsin hepimizin yavrularına..