• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Bendeeee mide bulantisi kusma gecmedi yaaaaa devam eden var mi aranizdaaa:KK43:

Biz sisko bisey olduk ki :KK70:
Kiz erkek muhabbetti donmus benim kizima 10 bilezik yapani gorucu listesine ekleriz suan iki damat adayimiz var:KK48:

Eklentiler

• 20151001_013953.jpg
    20151001_013953.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 67
kızlar doktor bıde bana bu kontrolde kan hapı verdı sızde kullanıyor musunuz? ac karnına al dedı sabah bulantı yaparsa aksam yatmadan yut dedı sız nasıl kullanıyorsunuz?

Kiz erkek muhabbetti donmus benim kizima 10 bilezik yapani gorucu listesine ekleriz suan iki damat adayimiz var:KK48:
oo maşallah kız göbüşü gibi değil hiç......kızlar daha yayvan olur diye duymuştum...ama belki de yandan çektiğin içindir...

kızlar doktor bıde bana bu kontrolde kan hapı verdı sızde kullanıyor musunuz? ac karnına al dedı sabah bulantı yaparsa aksam yatmadan yut dedı sız nasıl kullanıyorsunuz?
ben kullanıyorum bana sabahları bulantı yapıyo belkide o yüzden bugün midem ağzımda geziyorum......

O kadar serum igne aliyorummmm banamasin demiyorr hayirlisiylaaa gecer artik :110:

oo maşallah kız göbüşü gibi değil hiç......kızlar daha yayvan olur diye duymuştum...ama belki de yandan çektiğin içindir...
dedıgın dogru ama bılıyor musun canım benım gobegım erken cıktı mesela ama kalcamdan falan almadım hıc abımın esı de hamıle 3 hafta var aramızda onun kı kız o enıne yayıldı hep gobegı gec cıktı falan

dedıgın dogru ama bılıyor musun canım benım gobegım erken cıktı mesela ama kalcamdan falan almadım hıc abımın esı de hamıle 3 hafta var aramızda onun kı kız o enıne yayıldı hep gobegı gec cıktı falan
bende yayıldım gitti kalçalarıma aldım galiba sanki daha bi dolgun hissediyorum bide göğüslerim büyüdü resmen silikonlu gibi oldular:KK22:

maşallah :nazar:
kız naptın bi kıza 10 bilezik yaparsak en az, bende iki erkek var böylece 20 bilezik en az ahanda battık yandık bittik :KK70::KK70:

Back