Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlimmmmmmm ayni gidiyoruzzzz...allah hayirlisiyla.kucagina almayi nasip etsinkızlarrrr ben geldımmm :):) sabah doktora gıttım veee bır aslan parcası da bendenn![]()
Bendeeee mide bulantisi kusma gecmedi yaaaaa devam eden var mi aranizdaaa![]()
ayyy bende de var ama aç kaldığımda daha çok oluyo...Bendeeee mide bulantisi kusma gecmedi yaaaaa devam eden var mi aranizdaaa![]()
amınnn kuzum cumlemıze ınsallahh:):)Tatlimmmmmmm ayni gidiyoruzzzz...allah hayirlisiyla.kucagina almayi nasip etsin![]()
Biz sisko bisey olduk ki
Kiz erkek muhabbetti donmus benim kizima 10 bilezik yapani gorucu listesine ekleriz suan iki damat adayimiz var![]()
10 bılezık az sımdı onun detaylarını vermen lazım burma mı kac gram olacak en azBiz sisko bisey olduk ki
Kiz erkek muhabbetti donmus benim kizima 10 bilezik yapani gorucu listesine ekleriz suan iki damat adayimiz var![]()
oo maşallah kız göbüşü gibi değil hiç......kızlar daha yayvan olur diye duymuştum...ama belki de yandan çektiğin içindir...Biz sisko bisey olduk ki
ben kullanıyorum bana sabahları bulantı yapıyo belkide o yüzden bugün midem ağzımda geziyorum......kızlar doktor bıde bana bu kontrolde kan hapı verdı sızde kullanıyor musunuz? ac karnına al dedı sabah bulantı yaparsa aksam yatmadan yut dedı sız nasıl kullanıyorsunuz?
dedıgın dogru ama bılıyor musun canım benım gobegım erken cıktı mesela ama kalcamdan falan almadım hıc abımın esı de hamıle 3 hafta var aramızda onun kı kız o enıne yayıldı hep gobegı gec cıktı falanoo maşallah kız göbüşü gibi değil hiç......kızlar daha yayvan olur diye duymuştum...ama belki de yandan çektiğin içindir...
hımm o zaman gece yatmadan da alabılırsın demıstı oyle yapıım bende o zamanben kullanıyorum bana sabahları bulantı yapıyo belkide o yüzden bugün midem ağzımda geziyorum......
dimi ama kaç gr nasıl.....malum altında pahalı şu aralar...10 bılezık az sımdı onun detaylarını vermen lazım burma mı kac gram olacak en az![]()
bende yayıldım gitti kalçalarıma aldım galiba sanki daha bi dolgun hissediyorum bide göğüslerim büyüdü resmen silikonlu gibi oldulardedıgın dogru ama bılıyor musun canım benım gobegım erken cıktı mesela ama kalcamdan falan almadım hıc abımın esı de hamıle 3 hafta var aramızda onun kı kız o enıne yayıldı hep gobegı gec cıktı falan
maşallahBiz sisko bisey olduk ki
o gogusler oyle canım yaa kız erkek farketmıyorbende yayıldım gitti kalçalarıma aldım galiba sanki daha bi dolgun hissediyorum bide göğüslerim büyüdü resmen silikonlu gibi oldular![]()