2016 Mart Anneleri Goygoy :)

duur duur daha karar veremedim kolay mı öyle @denissineb daha maldan mülkten altınlardan söz etmedi üç beş havalı kıyafete mi kanıcaz cınııımmmmmm
heee konu mal mulkse yanas bana guzelım amele gıbı calısıyorum o zamana kadar bı yat kat alırım heralde

kızlarrrr ben geldımmm :):) sabah doktora gıttım veee bır aslan parcası da bendenn

cıddı olamazsın canım yaaa:):):) cok eglencelı artık sız televızyon falan ızlemezsınız bebıslerı ızlersınız:):)
ohhh maşallah erkek anaları çoğalıyo siz kızları burdan buldunuz benimkiler açıkta kaldı 2 boş kontenjan aranıyo kızlar
valla süperlerdi akşam ya hususi onları izledik minik minik havalanıyodu göbişim

hayırlı olsun canım oğluşun :) bende iki tane olacak ben nasıl kaynana olucam allah bilir

dogduklarında uyudugu zaman ızlıycez bol bol :):) annem sey der kızardım sıze sınırlenırdım uyurken bı bakardım yuzumde guller acıyor der :):)

sakın efe koymayın...kimin çocuğunda duyduysam hep yaramaz.....aslında ismin anlamı kişinin özelliklerinde mutlaka olurmuş...mesela benim ses anlamında ve konuşurken bile gür sesle konuşuyorum...

ooo kızdan bol ne var bu topikte @Elisita var denizmisra vaaar @Kubrali5454 vaarrr papatya8822 vaaar @elif190 vaaarr az mıyızzz sanıyosunuzzz sizzzzzz hıhhhh

sakın efe koymayın...kimin çocuğunda duyduysam hep yaramaz.....aslında ismin anlamı kişinin özelliklerinde mutlaka olurmuş...mesela benim ses anlamında ve konuşurken bile gür sesle konuşuyorum...
valla dogrudur canım yaa aslında DENİZ isminide cok begenıyoruz ama teyzem yenı dogrudu o koydu

gercekten öyle insanlar ismiyle yasıyor iyi düsünmek gerek..

duur duur daha karar veremedim kolay mı öyle @denissineb daha maldan mülkten altınlardan söz etmedi üç beş havalı kıyafete mi kanıcaz cınııımmmmmm

kız maldan kira gelirlerinden bahsettim ya sana hayret bişi açtırma azımı o kız benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…