2016 Mart Anneleri Goygoy :)

canım bende sordum bugun ne zaman hıssederım dıye en erken 18 hafta bıtınce ama tahmını 20. haftada hıssedersınız seyırme gıbı olur dedı

evet banada oyle soyledı ıste neyse bırsey kalmadı zaten surda 3-4 hafta var

kızlar seyı sorucam yaa hanı derler ya kızlar gununu doldurur erkekler erken dogar falan oyle bır laf vardı sankı de emın olamadım. tecrubelı annısler sız ne dersınız bu konuda:):)

kızlar seyı sorucam yaa hanı derler ya kızlar gununu doldurur erkekler erken dogar falan oyle bır laf vardı sankı de emın olamadım. tecrubelı annısler sız ne dersınız bu konuda:):)
Ben de erkek geç doğar tam 9 ay 10 günü bulur,Kız bebekler erken doğabilir diye duymuştum

ben 9 ay 19 günde dogmusum sibosun ogluda 40. haftada dogdu

valla benım yegenım 39 hafta mı ne dogmusdu sezeryanla baya kg vardı ama 4650 kg dogdu ondan aldılar ablamla ben 10 aylık dogmusuz bılemıcem sımdı degısıo sanırım

benim oğlum erken doğdu. 36+4 'nlüktü. Çok şükür sağlıklı doğdu. :)

ooo kızdan bol ne var bu topikte @Elisita var denizmisra vaaar @Kubrali5454 vaarrr @papatya8822 vaaar @elif190 vaaarr az mıyızzz sanıyosunuzzz sizzzzzz hıhhhh
Evet canim kızdan çok ne var eksik kontaJan varsa ben bunun arkasına yine doğururum size nasılsa hep kız doğuruyoruyorum 1 kaç aya açığı kapatirim allh Kızlarımızın yoklunu vermesin ☺ ❤❤❤

Tam tersi canm kız eksik doğr erkek tam veya 9 10 içinde doğar kıza eksik etek demelerinin sebebide ondan geliyormuş

kusum hayırdır kızları gorucuyemı cıkardınız

hahahaaha biz kızlarımızı size vermiyozz :)

tek tek de lıste yapmıs masallah hep bu lafı beklemıssın

hahhhaa hep diyolar erkek yılı icimde kalmıss icimdee

abla alemsiiiin haaaaaa :))) cok güüüüldüm buna amin abla onlar anlayamacaklar kız cocugunun farkını ehuhehuehu

nıye anlamayalım canım ıkıncıyıde kız yaparız dımı begri

Benden çok güldüm kendimi kız üretim fabrikası gibi gördüm bir annn Kiz dogurmak bir ayrıcalıktir sekerler

artık darısı ikinci ikizlereeeeeeee

birden kasılıyorum falan senin haftan önce yaa belki olmustur dedim benimde ctesi kontrolüm bende sorucam bakalım ne diyecek böylede tedirginlik yasıyorum.
olduuuuuuuuuuuu herkes aynı şeyi diyo zaten 3.kız olur belki, ben bi şu iki kuzucuğu çıkariiimde gerisi bi beklesin şimdilik ama normaldir bence canım yani rahim büyüyo haliyle onunla alakalıdır ağrılarımız
havalar bır anda sogudu ya ondan dıkkat etmem lazım bende ayaklarımı usutuyorum galıba dun bıraz usugum gece agrıdan uyuyamadım
evet havalar tam değişim zamanı çok dikkatli olmak lazım hep çorap giyiyorum artık evde üşüyünce zor ısınır benim ayaklar zaten, bir de öylesine uzanırken bile üzerime bişi örtüyorum mutlaka

harme bakkkkkk bunlara seninkilerde böylelerdir şimdi.....

Eklentiler

• images (1).jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 35
  • images (2).jpg
    4,4 KB · Görüntüleme: 27
valla bence bu da tatlı ekşi olayı gibi canım belli olmaz yani, mesela ben günümden 9 gün sonra doğmuşum kız kardeşimde gününden 10-11 gün önce
harme bakkkkkk bunlara seninkilerde böylelerdir şimdi.....
ayyyy yerim ben bunları çok tatlılar yahu Allahım bizlere de nasip et böyle görmeyi bende dün bi video izledim ikiz bebişler doğduklarını anlamamışlar suyun içindeler böyle birbirlerine sarılıyolar hala nasıl duygulandım çok güzellerdi yaaa

çok tatlılar dimi yaaa...valla olsaydı bende isterdim ikiz olsun diye....ama rabbim böyle münasip görmüş....hatta bayağı bi uğraştık hamilelik için.en sonunda dedimki amannn tüp bebek yaparız hemde ikiz olur demiştim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…