- 16 Mart 2015
- 438
- 291
- 18
- 35
gözün aydın canımmm rabbim paşana uzun ömürler nasip etsin darısı bizim başımıza :)Selam kzlarrrr coo yogundummmm foruma giremedimmm.aksama yemege misagirlerim vardiiiii..mdoktorsaaa da gittim sonunda cinsiyetini ogrendimmm...benimde oglusummmmm geliyorrrdarisi ogrenmeyenlerin basinaaa allah gonlumw gore verdi cok sukurrrr..saglikli hayirli dogumlar hepimizeeee
Çok sevindim canm benim gözün aydın benim kız dedi en son gitimdeSelam kzlarrrr coo yogundummmm foruma giremedimmm.aksama yemege misagirlerim vardiiiii..mdoktorsaaa da gittim sonunda cinsiyetini ogrendimmm...benimde oglusummmmm geliyorrrdarisi ogrenmeyenlerin basinaaa allah gonlumw gore verdi cok sukurrrr..saglikli hayirli dogumlar hepimizeeee
yani ilk zamanlarda zaten hediye falanda geliyo...ananeler babanneler teyzeler falanda alıyo....o yüzden ilk zamanlar çok aşırı bişey almadım....mesela ben götürdüğüm yerlere hep büyük götürdüm nasılsa almışlardır diye ama zaten çabucak büyücekler.....O zaman 3-4 ayaklı tulum 3-4 iç zıbın yenidoğan alayım sonra büyüdükçe mi alayım :)
maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah....sagol canım bugun benı cok korkuttu ama bır terleme kusma goz kararması mahvoldum resmen ama cınsıyetı ogrenmek bugune kısmetmıs demekkı
geçmiş olsun canım......Kizlar cok kotu oldum ben fenalastim doktorumu aradim oda acil gel dedi erken gitmis oldum doktora veeeeeee bir pipilide bendenn oglusum oluyooo net dedi bende gordum cok netti
Bayan öğretmenler daha az ders veriyo diyolar çevremdekiler..o yüzden sordum...Evet canim bayan. Bugun hocaya hocam aksama boyama falan ders verseniz cok sikiliyor drdim bu hafta boyle gececek dedi...sonra bende dedigime pisman oldum ama heyecan tabi
Selam kzlarrrr coo yogundummmm foruma giremedimmm.aksama yemege misagirlerim vardiiiii..mdoktorsaaa da gittim sonunda cinsiyetini ogrendimmm...benimde oglusummmmm geliyorrrdarisi ogrenmeyenlerin basinaaa allah gonlumw gore verdi cok sukurrrr..saglikli hayirli dogumlar hepimizeeee
Selam kzlarrrr coo yogundummmm foruma giremedimmm.aksama yemege misagirlerim vardiiiii..mdoktorsaaa da gittim sonunda cinsiyetini ogrendimmm...benimde oglusummmmm geliyorrrdarisi ogrenmeyenlerin basinaaa allah gonlumw gore verdi cok sukurrrr..saglikli hayirli dogumlar hepimizeeee
cıddı olamazsın canım yaaa:):):) cok eglencelı artık sız televızyon falan ızlemezsınız bebıslerı ızlersınız:):)Günaydın kızzlaarr :)
HAbibte hayırlısı olsun canım
Valla bende göbeğim yok yok diye diye çıkardım kızlar şu an bildiğiniz kocaman bir göbişim var 5-6 aylık gibi duruyorum
nolduysa bi anda oldu bizde anlamadık bayramın 1.günü tartıldığımda da 2,4 kilo almıştım haftaya çarşamba kontrolümüz var doktor azar azar al bu zamanlarda dedi dedikten sonra deli gibi aldım sanırım neyse artıkın ama bende farkındayım iştahım aşırı açıldı yani hakkımızda hayırlısı artıkın bu arada benim kuzucuklar artık hergün tekmelemeye başladı beni kızlar pıt pıt minnak ayaklar vuruyo paso içerden dün akşam şov yaptılar resmen göbeğimin dışından karşımda oturan eşim bile gördü hareketleri
gıttım geldım canımmm cok sukur gayet ıyı 15 cnm 150 gr olmus:):) elını yanagına koymus uyuyordu doktor hangınız boyle uyuyor dedı ben gercektende oyle uyurum elımı yanagıma koyarım
Slm kızlar 2011 mart annesiyim şimdide 2016 mart annesi olucam Rabbim izin verirse 5 martta doğum
canım çok sevindim....hem öğrendiğine hemde sağlıklı olduğuna....gıttım geldım canımmm cok sukur gayet ıyı 15 cnm 150 gr olmus:):) elını yanagına koymus uyuyordu doktor hangınız boyle uyuyor dedı ben gercektende oyle uyurum elımı yanagıma koyarımve bır aslan parcası da bendennnn :):) sen nasılsın canım hayırlı olsun senınde rabbım gonlune gore vermıs cooook sevındım:):)
hoşgeldinn.......Slm kızlar 2011 mart annesiyim şimdide 2016 mart annesi olucam Rabbim izin verirse 5 martta doğum
Hosbuldukhoşgeldinn.......
Aynen canim kızımla aynı gün de hamile kaldım ikisindede 12 haziranda
ayyy hadı gozumuz aydın canım yaa :):) gecmıs olsun bu arada dıkkat et kendıne aman yorma sakın:):)Kizlar cok kotu oldum ben fenalastim doktorumu aradim oda acil gel dedi erken gitmis oldum doktora veeeeeee bir pipilide bendenn oglusum oluyooo net dedi bende gordum cok netti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?