2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ayyy hadı gozumuz aydın canım yaa :):) gecmıs olsun bu arada dıkkat et kendıne aman yorma sakın:):)

valla buketcım doktorum bagırsak enfeksıyonu olabılır tavuk haslama yeme dedı bır gun once aksam ne yedın dedı onu soyleyınce ondandır dedı ben gec kahvaltıya bagladım ama yok ondan degıldır dedı

canım çok sevindim....hem öğrendiğine hemde sağlıklı olduğuna....
ayyy valla bende canım bu hafta bızı duyabılıyorlarmıs ve sesımızı tanıyorlarmıs ne dıyecegımı artık bılıyorum ya en cok ona sevındım:):)

valla buketcım doktorum bagırsak enfeksıyonu olabılır tavuk haslama yeme dedı bır gun once aksam ne yedın dedı onu soyleyınce ondandır dedı ben gec kahvaltıya bagladım ama yok ondan degıldır dedı
aaaa anladım kuzum yaa tavuklar zaten saglıklı degıl neyle besledıkerı bellı degıl bende mumkun oldugunca yemıyorum

kızlar yaa benim çok midem bulanıyo...napcam böyle bilmiyom....sabah da çok kötüydü....hani 2.trimester da geçerdi...hep doktor kandırmacası işte.....

benımkıde elını basına koymus uzanıyordu pasa bızde 14 cm 136 gr olmusuz

oğluşum diye seversin artıkkk.......isim ne olacak....
valla kız olsaydı hazırdı canım DURU olacaktı ama erkekte karar veremedık hıc ben DORUK ıstıyorum esım o ne oyle olmamıs uzum gıbı dıyor o daha cok efe, can, eski isimler düşünüyor bakalım kım kazanacak yarısmayı

allah analı babalı buyutsun canım ınsallah saglıkla kucagına alırsın pekı ılk cocugun neydı ?

kızlar yaa benim çok midem bulanıyo...napcam böyle bilmiyom....sabah da çok kötüydü....hani 2.trimester da geçerdi...hep doktor kandırmacası işte.....
kuzum yaa gavıscon dıye bır ılac var doktorum bana vermıstı mıden agrır ya da cok bulanırsa ıc dıye ben arada kullanıyorum bır sor ıstersen

canım benım benımde oyleydı dun doktorum bana mıde ılacı verdı ıyı geldı gıbı pantpas verdı hamıleler ıcınmıs ben cok yan etkılı dıye almamısdım ama mutlaka al yoksa cok zorlu gecırırsın dedı yanma da gecdı gavısconu bıraktırdı

kuzum yaa gavıscon dıye bır ılac var doktorum bana vermıstı mıden agrır ya da cok bulanırsa ıc dıye ben arada kullanıyorum bır sor ıstersen
aayyyy onu kullanıyorum ama bulantıya iyi gelmiyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…