kızlarrrr ben geldımmm :):) sabah doktora gıttım veee bır aslan parcası da bendenn
hosgeldım canımmm hayırlı olsun cınsıyet falan bellı mı:):)Slm kızlar 2011 mart annesiyim şimdide 2016 mart annesi olucam Rabbim izin verirse 5 martta doğum
ayyy hadı gozumuz aydın canım yaa :):) gecmıs olsun bu arada dıkkat et kendıne aman yorma sakın:):)
ayyy valla bende canım bu hafta bızı duyabılıyorlarmıs ve sesımızı tanıyorlarmıs ne dıyecegımı artık bılıyorum ya en cok ona sevındım:):)canım çok sevindim....hem öğrendiğine hemde sağlıklı olduğuna....
aaaa ınanmıyorum bır oglusda senden he superr kaynana olcaz
sımdıden kız bakmaya baslasak mıaaaa ınanmıyorum bır oglusda senden he superr kaynana olcaz
aaaa anladım kuzum yaa tavuklar zaten saglıklı degıl neyle besledıkerı bellı degıl bende mumkun oldugunca yemıyorumvalla buketcım doktorum bagırsak enfeksıyonu olabılır tavuk haslama yeme dedı bır gun once aksam ne yedın dedı onu soyleyınce ondandır dedı ben gec kahvaltıya bagladım ama yok ondan degıldır dedı
senınkı alınır haaa anasıda guzel eğitimli, kültürlü :):):) gerçi seninkini @denissineb alıyorsu bende biHaahahhaah size kızda verilmeeeeeeeeezz verilmez :))
oğluşum diye seversin artıkkk.......isim ne olacak....ayyy valla bende canım bu hafta bızı duyabılıyorlarmıs ve sesımızı tanıyorlarmıs ne dıyecegımı artık bılıyorum ya en cok ona sevındım:):)
hosgeldım canımmm hayırlı olsun cınsıyet falan bellı mı:):)[/QUOTE Sağol canım hepimizin bebislerimizi sağlıkla dogsun inşallah 12+4de erkeğe benziyor dedi 16da yine benziyor 17+2DE erkek dedi yinede Rabbim bilir sağlıklı sıhhatli olsun
gıttım geldım canımmm cok sukur gayet ıyı 15 cnm 150 gr olmus:):) elını yanagına koymus uyuyordu doktor hangınız boyle uyuyor dedı ben gercektende oyle uyurum elımı yanagıma koyarımve bır aslan parcası da bendennnn :):) sen nasılsın canım hayırlı olsun senınde rabbım gonlune gore vermıs cooook sevındım:):)
valla kız olsaydı hazırdı canım DURU olacaktı ama erkekte karar veremedık hıc ben DORUK ıstıyorum esım o ne oyle olmamıs uzum gıbı dıyoroğluşum diye seversin artıkkk.......isim ne olacak....
kuzum yaa gavıscon dıye bır ılac var doktorum bana vermıstı mıden agrır ya da cok bulanırsa ıc dıye ben arada kullanıyorum bır sor ıstersenkızlar yaa benim çok midem bulanıyo...napcam böyle bilmiyom....sabah da çok kötüydü....hani 2.trimester da geçerdi...hep doktor kandırmacası işte.....
senınkı alınır haaa anasıda guzel eğitimli, kültürlü :):):) gerçi seninkini @denissineb alıyorsu bende bi_Egeli_ ile görüşelim bu konuyu
allah analı babalı buyutsun canım ınsallah saglıkla kucagına alırsın pekı ılk cocugun neydı ?
oyyy masallah yerım ben onuuu :)benımkıde elını basına koymus uzanıyordu pasa bızde 14 cm 136 gr olmusuz
kızlar yaa benim çok midem bulanıyo...napcam böyle bilmiyom....sabah da çok kötüydü....hani 2.trimester da geçerdi...hep doktor kandırmacası işte.....
aayyyy onu kullanıyorum ama bulantıya iyi gelmiyo....kuzum yaa gavıscon dıye bır ılac var doktorum bana vermıstı mıden agrır ya da cok bulanırsa ıc dıye ben arada kullanıyorum bır sor ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?