• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlar yaa benim çok midem bulanıyo...napcam böyle bilmiyom....sabah da çok kötüydü....hani 2.trimester da geçerdi...hep doktor kandırmacası işte.....
Canım ya ben de aynı durumdaydım doktorum premesis diye bi vitamin verdi onu çok düzenli kullanınca rahatladım doktoruna bi sor istersen inşallah faydalı olur

dogduklarında uyudugu zaman ızlıycez bol bol :):) annem sey der kızardım sıze sınırlenırdım uyurken bı bakardım yuzumde guller acıyor der :):)
yaa kıyamam ana yüreği işte :KK37: biz daha şimdiden böyleyiz bakalım biz neler yaşıcaz daha :KK48:
ooo kızdan bol ne var bu topikte :KK70:@Elisita var @denizmisra vaaar @Kubrali5454 vaarrr @papatya8822 vaaar @elif190 vaaarr az mıyızzz sanıyosunuzzz sizzzzzz hıhhhh :cool:
böyle sayınca hakket çokmuşunuz kuzum :KK70:

Kızlar siz bebişinizin hareketlerini hissediyor Musunuz? Ben çok hafif bişeyler hissediyorum acaba psikolojik mi

Kızlar siz bebişinizin hareketlerini hissediyor Musunuz? Ben çok hafif bişeyler hissediyorum acaba psikolojik mi

bilmiyorum ki hissediliyor galiba :) bende birseyler hissediyorum ama bilmiyorumda bi kac gündür yok gibi yada yer degistirdi gibi :) yada o baska birseydi

o hafıf hısler bendede var canım dun doktoruma sordum yok yok dedı 18 haftadan once karıstırma ıhtımalınız var gazla dedı ama ben gazla dıger hareketı ayır eder oldum bılemıcem tabı yıne

evet canım ben hissediyorum yani hareket ettiklerini bariz anlayamıyorum tabi değişik hisler geliyo göbişten o his gelince aha tepik gelcek diyorum ve geliyo :KK48: büyük ihtimal ilk hissettiğimde yer değiştirmesi filandır diye tahmin ediyorum

yaa kıyamam ana yüreği işte :KK37: biz daha şimdiden böyleyiz bakalım biz neler yaşıcaz daha :KK48:

böyle sayınca hakket çokmuşunuz kuzum

Ne sandııın yaaa iki tane pırtlatıyon erkek nüfusunu yok yere arttırdın diyeee az mı sandın bizi sennnn:KK70:

evet canım ben hissediyorum yani hareket ettiklerini bariz anlayamıyorum tabi değişik hisler geliyo göbişten o his gelince aha tepik gelcek diyorum ve geliyo :KK48: büyük ihtimal ilk hissettiğimde yer değiştirmesi filandır diye tahmin ediyorum

16+0 dayım smdi ben kasıklarım agrıyo yaa ve göbegim :( sende de oldu mu yer mi degstriyooo sencee

Ne sandııın yaaa iki tane pırtlatıyon erkek nüfusunu yok yere arttırdın diyeee az mı sandın bizi sennnn:KK70:
hak verdim fazlasıyla :KK70: 2 kız yaparak size destek çıkaydım iyidi ama ne yazıkki kuzum :KK70:
16+0 dayım smdi ben kasıklarım agrıyo yaa ve göbegim :KK43: sende de oldu mu yer mi degstriyooo sencee
valla 1 haftadır bende de sağ tarafa sancılar giriyo kuzum, dünde kasığıma öyle bi ağrı girdik ki eve geldiğimde altımı zor giydim düşün yattım hemen sol tarafıma yarım saate geçti neden oluyo bende anlamıyorum ama çarşamba kontrol var sorcam doktoruma burdan yazarım sizlere de

hak verdim fazlasıyla :KK70: 2 kız yaparak size destek çıkaydım iyidi ama ne yazıkki kuzum

valla 1 haftadır bende de sağ tarafa sancılar giriyo kuzum, dünde kasığıma öyle bi ağrı girdik ki eve geldiğimde altımı zor giydim düşün yattım hemen sol tarafıma yarım saate geçti neden oluyo bende anlamıyorum ama çarşamba kontrol var sorcam doktoruma burdan yazarım sizlere de

artık darısı ikinci ikizlereeeeeeee :KK70:

birden kasılıyorum falan senin haftan önce yaa belki olmustur dedim benimde ctesi kontrolüm bende sorucam bakalım ne diyecek böylede tedirginlik yasıyorum.

o hafıf hısler bendede var canım dun doktoruma sordum yok yok dedı 18 haftadan once karıstırma ıhtımalınız var gazla dedı ama ben gazla dıger hareketı ayır eder oldum bılemıcem tabı yıne
canım bende sordum bugun ne zaman hıssederım dıye en erken 18 hafta bıtınce ama tahmını 20. haftada hıssedersınız seyırme gıbı olur dedı

hak verdim fazlasıyla :KK70: 2 kız yaparak size destek çıkaydım iyidi ama ne yazıkki kuzum :KK70:

havalar bır anda sogudu ya ondan dıkkat etmem lazım bende ayaklarımı usutuyorum galıba dun bıraz usugum gece agrıdan uyuyamadım

Back