- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
aynen bu havalar çok sakat....heran hasta olunabilir...zaten bayramda hasta olan kimseye gitmedim...bide benim soğuk algınlığım çok zor geçiyo 1 ay yatarım herhalde...
Ankara'nın soğuğu zaten bizim damarlarımıza işlio resmen yavaş yavaş balıo artık dikkat etmek lazım :)
Aynen hiç belli olmuo ankara'nnın ne yapacaqı :) Hele o ayazı dillere destan inşallah olmam hasta bende cabuk hasta olurum ya...ay evet yaa ankaranın soğuğu da bi değişik.. bak dün nasıldı bugün nasıl bir ara geçiş yok yaz da böyle geldi ya :) yağmur kıyametken bi gün pat bi sıcak bi güneş.. kışta aynı geldi.. dikkat etmek gerek..
Kızlar ben şimdi 4. Ayın içindeyim dün doktora gittim. D vitamini ve kan ilacı verdi doktorum ve
Folik asiti bırak demedi ne yapmalıyım sizce ?
bana da 3. ayın sonunda bıraktırdı...sonra vitamin verdi onun içindede var zaten bi miktar folic asit....istersen devam et bi dahaki gidişinde sorarsın...Kızlar ben şimdi 4. Ayın içindeyim dün doktora gittim. D vitamini ve kan ilacı verdi doktorum ve
ayyy canım yaaa hayırlı olsun masallah oglusuna :):):)Allahimmmm oğlum oluyor. Kizlar bi görseniz kesin kizinizi benim ogluma vermek istersiniz. Espirili koc erkegi benimki, el bile salladi bize. Hee bide iki elini birden agzina sokup bi yemesi vardiAşk yaa
zaten midem bulandığından limonsuz dışarı çıkmıorum desem yeridir.....oooo sen 2 kat dikkatli ol valla :) bol bol limon falan ye ılık su iç vitamin niyetine bişiler ye.. aman ihmal etme valla beter bu grip
canım benım hepımız bıldıgımız kısımları anlatıyoruz valla aklına ne takılırsa yaz aymı donemde aynı sorunları yasıyoruz cunku bırımızın aklına gelmeyenı dıgerı doktora sormus oluyor:):) hosgeldın aramıza :)Merhaba hanımlar ben de inşallah mart annesi olacağım Heyecanla oğluşumu bekliyorum...aklımda bir sürü soru var umarım birbirimize faydalı oluruz
Masallah sana ve oglusuna o zamannn:):) oglanlar tekrar ataga kalktı valla hayırlısı ıle ınsallah bende yarın ogrenıcem:):)Ben de dün doktora gittim. Ben de inşallah erkek annesi olacağim. İlk hamileliğim cinsiyetini öğrenmek çok güzel bir duygu.
yagmur basladı bıle ben delıkanlılık yaptım acar bu hava yaa dedımkızlar günaydınnn :) bu sabah ankara 'da hava soğuk... kışlıkları giydim geldim vallahi :)
amannn sen daha bı dıkkat et kuzum kendıne bır de oglusun var dınlenemezsın hıcaynen bu havalar çok sakat....heran hasta olunabilir...zaten bayramda hasta olan kimseye gitmedim...bide benim soğuk algınlığım çok zor geçiyo 1 ay yatarım herhalde...
izmir bile mi sogukGünaydınlaaaarrrbende İzmirden hava durumunu bildiriiim burasıda soğuk yani bi ben mi üşüyorum bilmiyorum ama soğuk yani
canım telefonla arayıp sorma ıhtımalın yok mu? cunku bazı doktorlar devam ettırebılıyor falan benımkıde 3. ayda bıraktırdı ı mom dıye bır vıtamıne basladıkKızlar ben şimdi 4. Ayın içindeyim dün doktora gittim. D vitamini ve kan ilacı verdi doktorum ve
gunaydın canımmm:):)Günaydın kızlar :)
Canım ben de premesis diye bi vitamin kullanıyordum folik asit onun içindeydi bulantıma falan iyi geliyordu bırakmak istemiyorum tekrar bulantım başlayacak diyebana da 3. ayın sonunda bıraktırdı...sonra vitamin verdi onun içindede var zaten bi miktar folic asit....istersen devam et bi dahaki gidişinde sorarsın...
bakalım ben ne yapıcam bır parca bır sey almak uzerıne anlastık esımle . dogmamıs cocuga don bıcılmez dıyorCinsiyeti öğrenince kendimi alışverişlerden alıkoyamam zannediyordum şimdi hiç bişi beğenip alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?