2016 Mart Anneleri Goygoy :)

aynen bu havalar çok sakat....heran hasta olunabilir...zaten bayramda hasta olan kimseye gitmedim...bide benim soğuk algınlığım çok zor geçiyo 1 ay yatarım herhalde...

oooo sen 2 kat dikkatli ol valla :) bol bol limon falan ye ılık su iç vitamin niyetine bişiler ye.. aman ihmal etme valla beter bu grip

Ankara'nın soğuğu zaten bizim damarlarımıza işlio resmen yavaş yavaş balıo artık dikkat etmek lazım :)

ay evet yaa ankaranın soğuğu da bi değişik.. bak dün nasıldı bugün nasıl bir ara geçiş yok yaz da böyle geldi ya :) yağmur kıyametken bi gün pat bi sıcak bi güneş.. kışta aynı geldi.. dikkat etmek gerek..

Aynen hiç belli olmuo ankara'nnın ne yapacaqı :) Hele o ayazı dillere destan inşallah olmam hasta bende cabuk hasta olurum ya...

Günaydınlaaaarrr bende İzmirden hava durumunu bildiriiim burasıda soğuk yani bi ben mi üşüyorum bilmiyorum ama soğuk yani

Kızlar ben şimdi 4. Ayın içindeyim dün doktora gittim. D vitamini ve kan ilacı verdi doktorum ve
Folik asiti bırak demedi ne yapmalıyım sizce ?

Kızlar ben şimdi 4. Ayın içindeyim dün doktora gittim. D vitamini ve kan ilacı verdi doktorum ve

canım bana 3. ayın sonunda bıraktırdı. gerek yok bir faydası olmaz dedi ama bazı dr lar devam ettiriyor. bir zararı olmaz tekrar randevun gelene kadar al folik asitinide ya da dr unu bir ara sor istesen.

bana da 3. ayın sonunda bıraktırdı...sonra vitamin verdi onun içindede var zaten bi miktar folic asit....istersen devam et bi dahaki gidişinde sorarsın...

Merhaba hanımlar ben de inşallah mart annesi olacağım Heyecanla oğluşumu bekliyorum...aklımda bir sürü soru var umarım birbirimize faydalı oluruz
canım benım hepımız bıldıgımız kısımları anlatıyoruz valla aklına ne takılırsa yaz aymı donemde aynı sorunları yasıyoruz cunku bırımızın aklına gelmeyenı dıgerı doktora sormus oluyor:):) hosgeldın aramıza :)

aynen bu havalar çok sakat....heran hasta olunabilir...zaten bayramda hasta olan kimseye gitmedim...bide benim soğuk algınlığım çok zor geçiyo 1 ay yatarım herhalde...
amannn sen daha bı dıkkat et kuzum kendıne bır de oglusun var dınlenemezsın hıc

canım telefonla arayıp sorma ıhtımalın yok mu? cunku bazı doktorlar devam ettırebılıyor falan benımkıde 3. ayda bıraktırdı ı mom dıye bır vıtamıne basladık

Cinsiyeti öğrenince kendimi alışverişlerden alıkoyamam zannediyordum şimdi hiç bişi beğenip alamıyorum

bana da 3. ayın sonunda bıraktırdı...sonra vitamin verdi onun içindede var zaten bi miktar folic asit....istersen devam et bi dahaki gidişinde sorarsın...
Canım ben de premesis diye bi vitamin kullanıyordum folik asit onun içindeydi bulantıma falan iyi geliyordu bırakmak istemiyorum tekrar bulantım başlayacak diye (

Cinsiyeti öğrenince kendimi alışverişlerden alıkoyamam zannediyordum şimdi hiç bişi beğenip alamıyorum
bakalım ben ne yapıcam bır parca bır sey almak uzerıne anlastık esımle . dogmamıs cocuga don bıcılmez dıyor bız oda takımını falan hep dogduktan sonra alıcaz bu gıdısle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…