2016 kpss'de memurluk kalkıyormu?

umudum89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
105
20
33
Ankara
kızlar mimarlık son sınıfım yaz okulundan sonra kısmetse mezun oluyorum ancak bu sene okul derslerinden haliyle kpss ye çalışmaya zaman kalmadı ve düşük puan aldım.

Sizlere sorum;benim 2016 kpss ye hazırlanmam gerekir ancak kpss bizim için kalkıyor yada kurumlar ayrı sınavlar yapacak dendi..
Doğruluğu nedir bunun..
yani ben bu seneden çalışmaya başlasamda son anda bi değişiklikle boşamı gidecek hepsi.
Kurumlar sınavları neye göre yaparlar..
Bu konuda kesin bi karar varmı.
bilenler yardımcı olursa sevinirim..

Doğruluğu yok kardes herkes tutturmuş kalkacak, kalksa çok mu iyi olacak o zaman hiç kimse hakkını alamayacak. beşik ulemalığına tam dönüş olur
şuan için kalkmayacak hatta 2015 kpssnin yapılacağı kesin..

umarım yapılırda son anda bi değişiklik olmaz.

kpss kalkarsa başka bir sınav gelir.
adı değişir ama sınava gireceğimiz bir gerçek
ben de 2016 için hazırlanıyorum, elbet 2015e de gireceğim ama ister kalksın ister kalkmasın yine de bir sınava gireceğim için çalışmak zorundayım.
çalışmaya devam :)

kimse çıkıp da kalkacak diye bir şey söylemedi yetkililerden. hatta çıkan bu tür haberler üzerine bir bakan öyle bir şey söz konusu değil dedi.

siz bunları düşünüp de çalışma şevkinizi kırmayın. allah hepimizin yardımcısı olsun

Kaldırılması büyük bi sıkıntı olur umarım kalkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…