- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
-
- Konu Sahibi balbocegi35
benim planda şu ; matematikten sorunum yok o yüzden konu anlatım çalışmıycam. bende sıkıntı sözel kısımda o yüzden öncelikle tarihle başlıycam tarih konusu çalışırken bi taraftan matematik ve türkçeden test çözücem sonra işin içine coğrafyayı da katıcam. tarih , matematik ve türkçeden test çözerken coğrafyanın konu anlatımını bitircem . seneye mart gibi de bu 4 ders iyice pekiştikten sonra vatandaşlığa yüklenip diğer derslerin tekrar amaçlı testlerini çözücem. Vatandaşlığı en sona bırakma nedenimde bilgilerin çok çabuk değişmesi hergün bir yasa çıkıyor hızlarına yetişilmiyor malüm. O yüzden vatandaşlığı en son bilgilere göre çalışmak istiyorum. İnşallah başarılı oluruz hepimiz için hayırlısı olsun....
aminnnn canım benim, inşallah başarırız.benim planda şu ; matematikten sorunum yok o yüzden konu anlatım çalışmıycam. bende sıkıntı sözel kısımda o yüzden öncelikle tarihle başlıycam tarih konusu çalışırken bi taraftan matematik ve türkçeden test çözücem sonra işin içine coğrafyayı da katıcam. tarih , matematik ve türkçeden test çözerken coğrafyanın konu anlatımını bitircem . seneye mart gibi de bu 4 ders iyice pekiştikten sonra vatandaşlığa yüklenip diğer derslerin tekrar amaçlı testlerini çözücem. Vatandaşlığı en sona bırakma nedenimde bilgilerin çok çabuk değişmesi hergün bir yasa çıkıyor hızlarına yetişilmiyor malüm. O yüzden vatandaşlığı en son bilgilere göre çalışmak istiyorum. İnşallah başarılı oluruz hepimiz için hayırlısı olsun....
hadi bakalım hayırlı olsun canım.Kızlar sonunda kitaplarım yarın geliyor. İnternetten 16 tane kitap sipariş ettim.Bakalım bu sefer kararlıyım olacak bu iş. Bu arada internette kitaplar çok ucuz çok araştırdım bi site buldum orası her yerden daha ucuz bunları halledeyim devamını da alıcam. Siteye girince hepsini alasım geldi valla. Çalışma azmime azim kattı Reklama girmezse daha sonra isteyene söyleyebilirim kitapları ve siteyi
Kitaplarin 2 tanesi tarih konu anlatim biri cografya konu anlatim. Gerisi tamanen soru bankasi ve soru bankasi seti. Programi daha once yazmistim. Tarihle basliycam. Sayisaldan sadece test cozucem. Cografya katicam sonra, vatandaslik seneye martta. Bakalim insallah bu sefer olur.hadi bakalım hayırlı olsun canım.
16 tane ne çok kitap, ben de set olarak aldım, bir soru bankası seti, bir de konu anlatımı, sanırım aynı yerden aldık, çünkü ben de çok uyguna aldım.
nasıl bir program yapacaksın?
var canım tabii buyur gel aramıza. işe kendini tanıtmakla başlayabilirsin.kızlarr merhaba banada yer varmı aranızda
hoşbuldum canım ben işletme mezunuyum 29 yaşındayım kpsszedeyimvar canım tabii buyur gel aramıza. işe kendini tanıtmakla başlayabilirsin.
haklısın canım, kesinlikle sona hiçbirşey bırakılmamalı, planın da güzel canım, inşallah çıktığın yolda başarılı olursun. Allah hepimizin yardımcısı olsun. her derse ayrı ayrı vakit ayırmak gerekli bence de, o kolay yapılır diye düşünülmemeli.bu arada ben çalışmaya başladım forumda gezerken sizlere katılmak istedim
ban çalışmaya matematik türkçe ve tarih ile başladım vatandaşlık bence en son çalışılması gereken derslerden güncelliği ve unutulması kolay bir ders olması açısından .tarihte unutulan derslerden ama onada bu yıl başlama nedenim 2014 lisans kpss de çok fazla detay gelmesi artık eskisi gibi kalıplaşmış tarzı sorular gelmiyor o yüzden en detaya kadar bilmek gerekiyor. tarih için size tarihin pusulası kitabını öneririm.
matematik kesinlikle en sona bırakılmamalı çünkü ha deyince matematik halledilmiyor (tabi temel az veya hiç olmayanlar için söylüyorum ) türkçe de keza o şekilde çünkü paragraf çözmek hız kazandırıyor herkes türkçe yapılır diye düşünüyor ama ben tam tersi düşünüyorum türkçe halledilmeli dilbilgisi paragraf mantık...
vesselam çok uzun bir yolumuz var inşallah bu son olur da hepimiz muvaffak oluruz...
aynen canım ama bence bu sınavın mihenk taşı gy yani türkçe ve matematik 2016 da bu sınava 3. girişim olacak hep matematiği sona bırakmakla ve türkçeyi önemsememekle hata yaptım neticede matematik biliyorsan yaparsın bilmiyorsan yapamazsın... gk uçsuz bucaksız derya gibi hele son yıllarda yarışma soruları gibi sorular soruyorlar hakkımızda hayırlısı olsun canım hepimizinnhaklısın canım, kesinlikle sona hiçbirşey bırakılmamalı, planın da güzel canım, inşallah çıktığın yolda başarılı olursun. Allah hepimizin yardımcısı olsun. her derse ayrı ayrı vakit ayırmak gerekli bence de, o kolay yapılır diye düşünülmemeli.
ayyy yıllar geçtikçe zora sokuyorlar, ne olacak bilmem bu işin sonu, ben zamanında girseydim çoktaaaan memurdum, ama kısmet işte. şimdi de bir heves geldi çalışayım diye ama pek de başarılı olduğum söylenemez.aynen canım ama bence bu sınavın mihenk taşı gy yani türkçe ve matematik 2016 da bu sınava 3. girişim olacak hep matematiği sona bırakmakla ve türkçeyi önemsememekle hata yaptım neticede matematik biliyorsan yaparsın bilmiyorsan yapamazsın... gk uçsuz bucaksız derya gibi hele son yıllarda yarışma soruları gibi sorular soruyorlar hakkımızda hayırlısı olsun canım hepimizinn
aynen canım her geçen yıl bir önceki yılı arar olduk..ne güzel canım heves gelmişken bırakma sakın nasipte varsa olur inşallah ah ah sorma eskiden kpss bu kadar yoğunlaşsaydık şimdiye çoktan memurdukkayyy yıllar geçtikçe zora sokuyorlar, ne olacak bilmem bu işin sonu, ben zamanında girseydim çoktaaaan memurdum, ama kısmet işte. şimdi de bir heves geldi çalışayım diye ama pek de başarılı olduğum söylenemez.
ay işte keşkeyle-meşkeyle olsa keşke, bilseydik bugünleri göreceğimizi? dediğin gibi nasipte varsa bir şekilde olur. senin yine iyi 29 yaş, benim 39 ya, bana göre 10 yıl kardasınaynen canım her geçen yıl bir önceki yılı arar olduk..ne güzel canım heves gelmişken bırakma sakın nasipte varsa olur inşallah ah ah sorma eskiden kpss bu kadar yoğunlaşsaydık şimdiye çoktan memurdukk
yaştan ziyade bu sınava dair bıkkınlık var artık o yüzden bu sefer son diyorumay işte keşkeyle-meşkeyle olsa keşke, bilseydik bugünleri göreceğimizi? dediğin gibi nasipte varsa bir şekilde olur. senin yine iyi 29 yaş, benim 39 ya, bana göre 10 yıl kardasın
anladım canım, ama pes etme, imkanın varken, belki bu seferde gizlidir kısmetin, konuların da tazeyken, mademki geçen yıl da girdin, tekrar dene? özel sektör inanki çok zor, 19 yıllık özel sektör çalışanı olarak diyorum.yaştan ziyade bu sınava dair bıkkınlık var artık o yüzden bu sefer son diyorum