- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 35
- Konu Sahibi balbocegi35
Çok teşekkür ediyorum Allah size de nasip etsin inşlhHayırlı olsun tebrik ederim gözünüz aydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ediyorum Allah size de nasip etsin inşlhHayırlı olsun tebrik ederim gözünüz aydın
Çok teşekkür ediyorum Allah size de nasip etsin inşlh
yani canım ekstra bişey yapmadım hatta çok zorluklar içinde mücadele ettim 4 saat otobüs yolculuğunu çektim dersane için ve daha yeni evliydim Rabbim nasip ettikten sonra oluyor çok dua edip çok istemek gerekli inşşlh Allahım size de nasip eder en yakın zaman daCnm tebrik ederim nasil calistin bize tüyo verirmisin
canım bende tebrik ediyorum. ..ne güzel bu zorlu marotondan galip çıktın. ..acaba hangi kaynaklardan nasıl çalıştığını ve kaç puan aldığını çalışmaya ne zaman başladığından biraz bahsedebilir misin. ..bize de örnek olsun sana Duacı oluruz canım. ..yani canım ekstra bişey yapmadım hatta çok zorluklar içinde mücadele ettim 4 saat otobüs yolculuğunu çektim dersane için ve daha yeni evliydim Rabbim nasip ettikten sonra oluyor çok dua edip çok istemek gerekli inşşlh Allahım size de nasip eder en yakın zaman da
canım ben sakarya yediiklim dersanesine gittim 2014 de ama konu anlatımı ihtiyaçtan çalıştım planlı çalıştım hep çok soru çözmedim ama siz çözün sorunun çok faydası var 84.899 puan aldım ben bir ay geç başlamıştım dersaneye ekimde açılmıştı ben kasım 26 da başlamıştım ama çok çalışıp aradaki farkı kapattım inşşlh Rabbim size de nasip eder hayırlısıylacanım bende tebrik ediyorum. ..ne güzel bu zorlu marotondan galip çıktın. ..acaba hangi kaynaklardan nasıl çalıştığını ve kaç puan aldığını çalışmaya ne zaman başladığından biraz bahsedebilir misin. ..bize de örnek olsun sana Duacı oluruz canım. ..
canım çok sağol cevapladigin için tekrar Tebrikler. ..canım ben sakarya yediiklim dersanesine gittim 2014 de ama konu anlatımı ihtiyaçtan çalıştım planlı çalıştım hep çok soru çözmedim ama siz çözün sorunun çok faydası var 84.899 puan aldım ben bir ay geç başlamıştım dersaneye ekimde açılmıştı ben kasım 26 da başlamıştım ama çok çalışıp aradaki farkı kapattım inşşlh Rabbim size de nasip eder hayırlısıyla
canım en kolayları tarih coğrafya ve anayasa ben çok seviyordum o dersleri tarihe yaklaşımın iyi olsun soruları zor soruyorlar ve sen yapıp başkaları yapamazsa katsayı artıyor bu yüzden yüksek puan alıyorsun benim o yüzden yüksek geldi puanım :)canım çok sağol cevapladigin için tekrar Tebrikler. ..
Bizim de 6 ay dan az kaldı. .. inşallah ataniriz. ..tarih ve Anayasa benim korkulu ruyam. ..