- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.215
-
- Konu Sahibi balbocegi35
tabii ki canım, bu şekilde yapacağız başka yolu yok. inşallah motivemiz devamlı olur da başarırız.önce konu çalışıcaz sonra o konuyla ilgili konu testi konular bitincede soru bankası nasıl bir fikir?
o diyenlerin tuzları kurudur herhalde, sen biran önce başla bence, önümüzde uzun yol var. 1 ay önce okuduğun bilgiyi mi hatırlaması mı kolay, yoksa yıllar öncekini mi?herkes çok erken eylülde başlarsın diyor valla bilemedim:))))))))))) 2 çocuk var anca yetişir gibi ama konuları unutursun diyorlar sürekli tekrar etcem o zaman
aramıza hoşgeldin canım. allah hayırlı doğumlar nasip etsin.Arkadaşlar bende 2016 önlisans kpss sınavına çalışmaya karar verdim bir oğlum var 2 yaşında 2 ay sonrada diğer oğlumu doğuracağım nasipse uzaktan zor görünsede işim özel sektörde çalışmak çok sıkıntılı inşallah istediklerimiz olur
canım maalesef hiçbir fikrim yok? bir bilene sormak lazım.Kızlar ben hem kpss yi kazanmk istiyorum tbbi sekrter olarak , hemde odyolg okumak istiyorum , kazanırsam tbbi sekretr olarak sonra odylgluktan mezun olsam , odyolg olarak çalışailir miyim devlette ki ?
iyi yapmışsın canım, hadi bakalım inşallah hayırlısı olur.merhabalar sözünüzü dinledim x yayınculuğın ders notlarını aldım data yayınlarının mattematik çözümlü kitabını aldım ilk ünitelerden başladım.
eylül ayında dershaneye de yazılıcam inşallah dershane araştırıyorum..
dershaneye başlamadan evvel konuları bitirip en azından sözeli öyle başlamak istiyorum
sizde haberler nasıl?
b grubu canım evet, genel kültür-genel yetenekten gireceğiz. Ben de ön lisansım, benim de matematik yok, şenol.hoca dan temel konulara bakıyorum, dediğin gibi 10-15 net çıkarsam yeter bana. ben de ilk defa gireceğim.önlisans mezunuyum bölümüm halkla ilişkiler b grubu oluyor değil mi ? ilk defa gireceğim sınava matematiğim iyi değildir ama sözele yüklenip 10-15 net te matematikten çıkarmak istiyorum..
80 üzeri almam lazım ankara içinde bir yere yerleşebilmem için
inşallah canım.bende izliyorum o videoları inşallah başaracağız
selam canım, benim çok ağır gidiyor, bugün azıcık matematik bakayım dedim youtube kapatılmış.kızlarr nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar :)
Kuzumm agir gitsin onemli degil yeterki iyice ogren zamanimiz cok nasilsa bende agar aksak ilerliyorum su ara bi de 2 arkadasimla watsaptan bastan basladik o yuzden. bende sizleri takip ediyorum basarcaz insallah beraberrselam canım, benim çok ağır gidiyor, bugün azıcık matematik bakayım dedim youtube kapatılmış.
seni de takip ediyorum, güzel gidiyorsun maşallah. allah daim etsin inşallah.
Ay keşke canım benim, inşallah olur. iyi yapmışsınız, whatsaptan han gi konuda olduğunuzu mu söylüyorsunuz birbirinize? böyle çalışanlar da varmış, iyi motive olursunuz yani.Kuzumm agir gitsin onemli degil yeterki iyice ogren zamanimiz cok nasilsa bende agar aksak ilerliyorum su ara bi de 2 arkadasimla watsaptan bastan basladik o yuzden. bende sizleri takip ediyorum basarcaz insallah beraberr
canım watsaptan sadece matematik çlışıoruz şimdilik onu da şöyle yaptık hepimiz aynı bi kitabı aldık oradan hergün 20 soru çözüyoruz ev ödevi gibi yapamadığımızı birbirimize sorup öğreniyoruz o şekilde :)Ay keşke canım benim, inşallah olur. iyi yapmışsınız, whatsaptan han gi konuda olduğunuzu mu söylüyorsunuz birbirinize? böyle çalışanlar da varmış, iyi motive olursunuz yani.