2016 Kpss Yoldaşları Gelsin

herkes çok erken eylülde başlarsın diyor valla bilemedim:))))))))))) 2 çocuk var anca yetişir gibi ama konuları unutursun diyorlar sürekli tekrar etcem o zaman

herkes çok erken eylülde başlarsın diyor valla bilemedim:))))))))))) 2 çocuk var anca yetişir gibi ama konuları unutursun diyorlar sürekli tekrar etcem o zaman
o diyenlerin tuzları kurudur herhalde, sen biran önce başla bence, önümüzde uzun yol var. 1 ay önce okuduğun bilgiyi mi hatırlaması mı kolay, yoksa yıllar öncekini mi?
yine de son karar senin tabii.

Arkadaşlar bende 2016 önlisans kpss sınavına çalışmaya karar verdim bir oğlum var 2 yaşında 2 ay sonrada diğer oğlumu doğuracağım nasipse uzaktan zor görünsede işim özel sektörde çalışmak çok sıkıntılı inşallah istediklerimiz olur

aramıza hoşgeldin canım. allah hayırlı doğumlar nasip etsin.
İstedikten sonra başarmaya hiçbir engel yoktur canım, işin zor evet ama, inşallah Rabbim yardımcın olsun.

Kızlar ben hem kpss yi kazanmk istiyorum tbbi sekrter olarak , hemde odyolg okumak istiyorum , kazanırsam tbbi sekretr olarak sonra odylgluktan mezun olsam , odyolg olarak çalışailir miyim devlette ki ?

Kızlar ben hem kpss yi kazanmk istiyorum tbbi sekrter olarak , hemde odyolg okumak istiyorum , kazanırsam tbbi sekretr olarak sonra odylgluktan mezun olsam , odyolg olarak çalışailir miyim devlette ki ?
canım maalesef hiçbir fikrim yok? bir bilene sormak lazım.

merhabalar sözünüzü dinledim x yayınculuğın ders notlarını aldım data yayınlarının mattematik çözümlü kitabını aldım ilk ünitelerden başladım.

eylül ayında dershaneye de yazılıcam inşallah dershane araştırıyorum..

dershaneye başlamadan evvel konuları bitirip en azından sözeli öyle başlamak istiyorum

sizde haberler nasıl?

iyi yapmışsın canım, hadi bakalım inşallah hayırlısı olur.
ben de çok ağır gidiyorum canım, bu hafta çok verimsiz geçti, toparlanmam lazım. 2016 ya girecektin değil mi sende? b grubundan mı gireceksin?

önlisans mezunuyum bölümüm halkla ilişkiler b grubu oluyor değil mi ? ilk defa gireceğim sınava matematiğim iyi değildir ama sözele yüklenip 10-15 net te matematikten çıkarmak istiyorum..

80 üzeri almam lazım ankara içinde bir yere yerleşebilmem için

b grubu canım evet, genel kültür-genel yetenekten gireceğiz. Ben de ön lisansım, benim de matematik yok, şenol.hoca dan temel konulara bakıyorum, dediğin gibi 10-15 net çıkarsam yeter bana. ben de ilk defa gireceğim.

selam canım, benim çok ağır gidiyor, bugün azıcık matematik bakayım dedim youtube kapatılmış.
seni de takip ediyorum, güzel gidiyorsun maşallah. allah daim etsin inşallah.
Kuzumm agir gitsin onemli degil yeterki iyice ogren zamanimiz cok nasilsa bende agar aksak ilerliyorum su ara bi de 2 arkadasimla watsaptan bastan basladik o yuzden. bende sizleri takip ediyorum basarcaz insallah beraberr

Kuzumm agir gitsin onemli degil yeterki iyice ogren zamanimiz cok nasilsa bende agar aksak ilerliyorum su ara bi de 2 arkadasimla watsaptan bastan basladik o yuzden. bende sizleri takip ediyorum basarcaz insallah beraberr
Ay keşke canım benim, inşallah olur. iyi yapmışsınız, whatsaptan han gi konuda olduğunuzu mu söylüyorsunuz birbirinize? böyle çalışanlar da varmış, iyi motive olursunuz yani.

Ay keşke canım benim, inşallah olur. iyi yapmışsınız, whatsaptan han gi konuda olduğunuzu mu söylüyorsunuz birbirinize? böyle çalışanlar da varmış, iyi motive olursunuz yani.
canım watsaptan sadece matematik çlışıoruz şimdilik onu da şöyle yaptık hepimiz aynı bi kitabı aldık oradan hergün 20 soru çözüyoruz ev ödevi gibi yapamadığımızı birbirimize sorup öğreniyoruz o şekilde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…