- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 39
-
- Konu Sahibi balbocegi35
bilmezmiyim canim 9 yıl caliştim özel sektörde ne saatin belli ne aldgın maaş..ama ışte emegnin karşılğnı alamayınca bıkkınlık oluyo 74 aldim canım lisans kpss dnanladım canım, ama pes etme, imkanın varken, belki bu seferde gizlidir kısmetin, konuların da tazeyken, mademki geçen yıl da girdin, tekrar dene? özel sektör inanki çok zor, 19 yıllık özel sektör çalışanı olarak diyorum.
kaç puan aldın geçen yıl?
hoşbuldum canim hepimiz emeklerimizin karşılğnı alirızHosgeldin Nurgul aramiza. Insallah hersey gonlunce olur.
canım puanın da az değilmiş, üzerine bir 10 puan daha eklesen bu iş olur, inşallah bu yıl başarırsın. hep kafanda kazanmışsın gibi düşün, sonuca odaklan, o zaman başarmak daha kolay olur.bilmezmiyim canim 9 yıl caliştim özel sektörde ne saatin belli ne aldgın maaş..ama ışte emegnin karşılğnı alamayınca bıkkınlık oluyo 74 aldim canım lisans kpss dn
tabii ki canım katılabilirsin. hoşgeldin aramıza.Merhaba kızlar bende katılabılır mıyım aranıza
ben de 2 yıllık muhasebe mezunuyum, 19 yıllık özel sektör çalışanıyımHoşbuldum cnm :) Ben 2 yıllık dıs tıcaret mezunuyum sımdı de uzaktan egıtım işletme okuyorum muğlada ayriyetten 3 senedır ozel sektorde calısıyorum ve bıran once atanmak en ıyısı dıye dusunuyorum :) kpss onlısans a gırdım ama 65 puan aldım acıkcası dershane dusunuyorum seneye ama okul ıs dershane cok zor bır durumkıtaplarla baslamak adına kıtaplar aldım ama ınsan sureklı kendını bu tempoda tutmalı onun ıcın.Bu topık cok guzel olmussss
Hosgeldin sende aramiza. Burasi gercekten motivasyon icin cok iyi. Bende kimya lisans mezunuyum. Bide ustune hic bir ise yaramayan yuksek lisansim var. Bolum okul hic fark etmiyor. Memur olmak istiyorsak 90 puani garantilememiz lazim. Burda goruyorumki artik hic birimizin kaybedecek vaktide yok, bekleyecek sabrida. O yuzden burdan birbirimize destek olalim calistigimiz konulari gunluk cozdugumuz testleri paylasalim burada. Herkese kolay gelsin canlar...Merhaba kızlar bende katılabılır mıyım aranıza
ama iste iibf li olunca 90 dan aşagisi kurtarmio canim insallah bu isten anlimizin akıyla çıkarizcanım puanın da az değilmiş, üzerine bir 10 puan daha eklesen bu iş olur, inşallah bu yıl başarırsın. hep kafanda kazanmışsın gibi düşün, sonuca odaklan, o zaman başarmak daha kolay olur.
inşallah o da olur canım, hedefini 90-95 olarak belirle, ona göre çalış o zaman, inşallah 90 alırsın. Rabbim dileyen, emek veren herkese nasip etsin inşallah.ama iste iibf li olunca 90 dan aşagisi kurtarmio canim insallah bu isten anlimizin akıyla çıkariz
amin canım nasipte varsa olur inşallahinşallah o da olur canım, hedefini 90-95 olarak belirle, ona göre çalış o zaman, inşallah 90 alırsın. Rabbim dileyen, emek veren herkese nasip etsin inşallah.
kesinlikle erken değil, konuların yoğunluğunu biliyorsundur herhalde ve rakiplerin çalışmasını da, o yüzden ne kadar erken, o kadar iyi bence.arkadaşlar merhaba önlisans halkla ilişkiler mezunuyum. 2016 için bende sınava gireceğim 2 küçük çocuğum var ve çalışıyorum bu yıl sonuna doğru başlayacaktım çalışmaya ama sizi görünce sormak istedim şimdiden başlamışsınız.
bende mi başlasam acaba erkenmi çalışmaya başlamak için?
ben ihtiyaç yayınlarının setini almıştım, kitapseç sitesinde çok uygun fiyatlar, ordan hem konu anlatımını, hem de soru bankasını 90 tl gibi bir rakama malettim. 7 şer kitaptan tam 14 kitap. ben tarihten başladım, internette hakan dede videolarını takip ediyorum, kitaptan da pekiştiriyorum, en son sorularını çözüyorum.pegem yayınlarının çalışma notları varmış önce notlara çalışıp sonra soru bankasından çözmeyi düşünüyordum
siz nasıl çalışıyorsunuz peki?