- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
-
- Konu Sahibi balbocegi35
İyi etmişsin kuzum , napıyosun katılcak mısın ? Çok yüklenmeden hergün 2 kitaptan yüzeysel geçiş yapıcaz.ilk ben yazam dedim
Yok kuzum buna simdilik izliycem daha benim belli deilİyi etmişsin kuzum , napıyosun katılcak mısın ? Çok yüklenmeden hergün 2 kitaptan yüzeysel geçiş yapıcaz.
Tamam canım benim o zaman benim için dua et kızçeYok kuzum buna simdilik izliycem daha benim belli deil
Etmemm mi beeTamam canım benim o zaman benim için dua et kızçe
merhaba bnde yazarak calısırım ama önce bır kıtap bıtırıp sonra calıscam bılgılerım taze en azndan en cok agrlık vermem gereken konuyu bilirim dye dusunuyorumBende 2016 da giricem kpss'ye lisans olarak :) Çalışmaya yeni başladım. Ama sanki çok yavaş gidiyormuşum gibi geliyor. günde 1 ünite bitirmek istiyorum yazarak çalışmaya kalkıncada bitmek bilmiyor. Sizin var mı ders çalışırken uyguladığınız taktik ? Bende günde 2 ders şeklinde bi program yaptım ama çalışırken yazmak vaktimi çok fazla alıyor :/
evet canımya her kurum kendi sınavını kendisi yapacakkkBen de seneye öyle bı sansımız yok dıye bılıyorum..Kopyalarla beceremedıklerını mulakatta kendı adamlarını alarak halletcekler maalesef KPSS seneye olmayacak
canım ben 2014te grdiğimde kesin bir dille kalktığı söylenmişti açıklandı dye sylediler tabi ben o zamanlar bırak tv izleyip haberleri takip etmeyi başımı kaşıycak vaktim yoktu ders çalışmaktan, umarım kalkmamıştır inan kalkmamışsa en çok sevinenlerden biri olurum:) canım ayrıca alan ve öğretmenlik dvm ediyor kpss b grubundan bahsedyrz bence çalışmadan önce bi dersanenin rehberlik bölümüyle falan görüş bence çünkü az emek verilmiyor hem maddi hemde manevi yıpranıyoruz umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur:))Kpss 2016 ya hazırlanmaya başladım içine mezunuyum 2016 da kpss yok diyosunuz resmi bir açıklama yok nerden duydunuz aciklarmisiniz