- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.216
-
- Konu Sahibi balbocegi35
amin inşallah canım.düşüncelerimizi de birbirimizle paylaşmamız iyi mantıklı neyse o yolda ilerleriz. vatandaşlığa kesinlikle katılıyorum. benim planımda o şekilde inşallah gönlünüzce gönlümüzce olur her şey. bende deneme var indirmiştim istersen msj olarak mail adresini yollaftemiz e yolladım MissMoonTwilight sana da yolluyım.
düşüncelerimizi de birbirimizle paylaşmamız iyi mantıklı neyse o yolda ilerleriz. vatandaşlığa kesinlikle katılıyorum. benim planımda o şekilde inşallah gönlünüzce gönlümüzce olur her şey. bende deneme var indirmiştim istersen msj olarak mail adresini yollaftemiz e yolladım MissMoonTwilight sana da yolluyım.
benim önlisans canım, bilgisayarlı muhasebe ve vergi uygulamaları. senin bölüm nedir?Bölümler ne bu arada kızlar ??
benim önlisans canım, bilgisayarlı muhasebe ve vergi uygulamaları. senin bölüm nedir?
anladım canım, senin bilgiler de tazedir o zaman, işin daha kolay sayılır. ipin ucunu sıkı tutarsan, hedefine daha kolay yaklaşabilirsin canım. bak ben 19 yıl sonra şansımı deneyeceğim, şaka gibi olsa bileBen de önlisans olarak gireceğim sınava. Adalet benim bölümüm de. Ama henüz okul devam ediyor. Seneye hem mezuniyet hem de sınav var
kolaylıklar dilerim canım, inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.bende matematikle başladım. haftaya türkçe sonra tarih coğrafya ekleyerek devam edicem bir arada götürmeyi planlıyorum matematik ağırlıklı çalışmayı düşünüyorum. matematikte belli bir düzeye gelince diğerlerine daha çok yönelicem. bakalım inş hep birlikte iyi bir şekilde ilerleriz
benim önlisans dış ticaret, lisans da işletme 4. sınıfım kararsızım halen sınava ön lisansmı lisans olarak mı girmeye :)Ben de önlisans olarak gireceğim sınava. Adalet benim bölümüm de. Ama henüz okul devam ediyor. Seneye hem mezuniyet hem de sınav var
teşekkür ederim canım. inşallah dediğin gibi bolca birbirimize dua edelim :)kolaylıklar dilerim canım, inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.
amin inşallah herşey gönlümüzce olsun.teşekkür ederim canım. inşallah dediğin gibi bolca birbirimize dua edelim :)
sanırım bunu deneyimli arkadaşlara sormalısın, benim hiçbir fikrim yok maalesef.benim önlisans dış ticaret, lisans da işletme 4. sınıfım kararsızım halen sınava ön lisansmı lisans olarak mı girmeye :)
anladım canım, senin bilgiler de tazedir o zaman, işin daha kolay sayılır. ipin ucunu sıkı tutarsan, hedefine daha kolay yaklaşabilirsin canım. bak ben 19 yıl sonra şansımı deneyeceğim, şaka gibi olsa bile
benim önlisans dış ticaret, lisans da işletme 4. sınıfım kararsızım halen sınava ön lisansmı lisans olarak mı girmeye :)
hımm anladım canım, önce ne okuyordun peki?Ya aslında çok da taze sayılmaz. Yani 2014 e ortaöğretim olarak girişimden az biraz tazelik var ama o kadar da değil
Yaşıtlarımla değilim ben de, ikinci üniversitem bu. İlkini 2 sene sonunda bana uygun olmadığına karar vererek bıraktım, üniversite sınavıyla adalete geldim hukuk dalında bir şeyler okumak için :) Bakalım çalışıp görücez.
Etkilemek gibi olmasın ama bence kesinlikle önlisans. Hatta kolaylık adına ortaöğretim daha iyi ama malum kişi sayısı bir hayli fazla olduğundan 90-95 civarı almadan atama gerçekleşmiyor. Ben mesela geçtiğimiz sınavdan 85 aldım. İlk alımlarda tercih bile yapmadım yani boşa gideceğini düşünerek
Lisans sınavı arasında en zoru. Önlisans ise bence tam kararında. Soru profili de orta ve atanma puanları da uygun bence 85 ile açan bölümler dahi oluyor.
hımm anladım canım, önce ne okuyordun peki?
hımmm dediğin gibi güzel bölümmüş ama içinden gelmedikten sonra da zor. hayırlısı diyelim.İngilizce ekonomi okuyordum canım. Bölüm iyi güzel hoştu, iş imkanı da çoktu ama bana hitap etmiyordu. Kapitalist rejim bana göre değil
sanırım bunu deneyimli arkadaşlara sormalısın, benim hiçbir fikrim yok maalesef.
sağol canım calışmaya başladım ama araştırmalarım önlisans ı destekliyor. :)
Etkilemek gibi olmasın ama bence kesinlikle önlisans. Hatta kolaylık adına ortaöğretim daha iyi ama malum kişi sayısı bir hayli fazla olduğundan 90-95 civarı almadan atama gerçekleşmiyor. Ben mesela geçtiğimiz sınavdan 85 aldım. İlk alımlarda tercih bile yapmadım yani boşa gideceğini düşünerek
Lisans sınavı arasında en zoru. Önlisans ise bence tam kararında. Soru profili de orta ve atanma puanları da uygun bence 85 ile açan bölümler dahi oluyor.
hımmm dediğin gibi güzel bölümmüş ama içinden gelmedikten sonra da zor. hayırlısı diyelim.
tahmin edebiliyorum, bizim patronun kızı da okuyordu, bölüm değiştirdi sonra, bazı bölümler gerçekten zorlayabiliyor, bir de ilgin yoksa. hayırlısı diyelim, çok geç olmadan dönmüşsün en azından.Hazırlık + birinci sınıftan sonra ancak karar verebildim buna. Denemedim demedim en azından ama ilgisi olmayana gerçekten zulüm bir bölüm. Ekonomi zaten zordur, bir de üstüne İngilizce olması bir hayli zor. Ama dehşet dil öğreniyorsun tabi orası da ayrı mesele :)
tahmin edebiliyorum, bizim patronun kızı da okuyordu, bölüm değiştirdi sonra, bazı bölümler gerçekten zorlayabiliyor, bir de ilgin yoksa. hayırlısı diyelim, çok geç olmadan dönmüşsün en azından.