2016 Kpss Yoldaşları Gelsin

kızlar bende kpss denemeleri var buraya yüklemeye çalıştım ama olmadı almak isteyeniniz olursa bana mail adresinizi atın göndereyim

hiç fena olmaz, ben gönderdim canım.
sen hangi konudasın veya hangi dersten başlayacaksın? hangi sınava gireceksin canım? lisans-önlisans?

bende katılmak istiyorum kızlar 2016 da kine giricem. birbirimizle bilgi paylaşımında bulunursak bencede olabilir neden olmasın...

Hoşgeldin canım, geç kalmış değilsin, tarih tek konuyu 2hafta çalışmayı öneriyorum, bu hafta yazarak konuyu bitirdim şimdi ise diğer haftasonuna kadar okuyup sindiricem. Sende bugünden itibaren başla.
Haftaya vatandaşlık ilk konuya başlıycam ayrıca bol bolda tarih ilk konuyu okuycam. İstersen benim çalışma şeklime katılabilirsin

Ders 4: islamiyet öncesi Türk tarihi konusunun kapanışı ve haftaya kadar tekrar etme.
2martta vatandaşlığa başlayıp + olarakda tarih tekrarı var kpss biz geliyoruz

çalışma planın genel anlamda 1 ders 1 konu 2 hafta olarak mı?
1konuya 2hafta ayırdım.1haftada bitirip, 2haftada tekrar. Tekrar yaptığım haftada başka dersin ilk konusunu bitirmek. Yani 2 ders seçtim kendime tarih ve vatandaşlık sindirerek bitirmeyi düşünüyorum önümüzde 1.5yıl var konuyu rahat rahat çalışabilirim. Tarih ve vatandaşlığı bittirdikten sonra Türkçe ve coğrafya işliycem, sınava 6ay kalada mat özel ders alıcam yanında bitirdiğim diğer konuları tekrar yapıcam.. Çalışma sistemimi böyle ayarladım canım ben

başarılar dilerim. bende daha yeni başlama kararı aldım ama matematiği sona bırakmayı düşünmüyorum. burdan yardımlaşarak ilerleriz. paylaşımların için tşk.

günaydın kızlarr,
nasılsınız, dersler ne alemde? ben tarih ilk konunun içinde kaybolmak üzereyim, 1 haftadır okuyorum-dinliyorum, ama sorular kısmına geçince hala bilemediğim soru çıkınca canım sıkılıyor, çok yoruma dayalı sorular var, umarım gerçek sınavda hep bildiğimiz konular gelir.

İlk konu basit canım , çok detaysal işleme , kitapları kalın göstermek için gereksiz bilgiler var, ve islamiyet öncesi soruları genelde basittir, sorular aklını bulandırır sadece... Göktürkler, uygurlar, eserler, ordu ve toplumsal yapısı hakkındakileri bil yeterli.

canım işte detaylar insanın kafasını karıştırıyor, anlamadan da konu atlamak istemiyorum, iyice kavrayıncaya kadar devam. sen 2 hafta mı çalışacaksın ilk konuya, dün öyle yazmıştın sanırım? beraber gidelim istiyorum.

Aynen canım 2 hafta işliycem tek konuyu, haftaya kadar notlarımı okuycam sadece. Birlikte gidebiliriz tabi çok sevinirim bende.
Detaylar evet çok karıştırıyor o yüzden fosforlu kalemi al ve önemli yerleri çiz sadece , soru çözdüğünde neler çıkabileceğini az çok tahmin etmişsindir. Ben bile çok fazla not alarak yazdığımı düşünüyorum ama vakit bol olduğu için işime gelir.

tamam canım, öyle yapalım. ben de sindire sindire gitmek istiyorum. dediğini uygulayacağım, umarım herşey gönlümüzce olur. vakit bol gibi gözüküyor ama bir de bakmışsın ki, sınav zamanı gelivermiş, o yüzden planımızı aksatmadan düzgün bir şekilde ilerlemek gerek, tarih ne kadar sürede bitecek senin hesabına göre? bir de unutma sorunu var.

Hızlı çalışma temposu ile ben tarihi 1ayda bitirmiştim. Konuları biraz daha birleştirerek gidersek sindirerek 5 ayda biter tabi tarih haricinde başka derste işlemek lazım. 5ayda da güzel sindirilir bana göre , sonra tekrar ,tekrar edebiliriz.

hımm anladım canım, 1 ayda maşallah ne güzel halletmişsin. şimdi sindire sindire gidelim, 5 ay da benim için de güzel canım, bana uyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…