2016 Kpss Yoldaşları Gelsin

kızlar nerelerdesiniz, çalışmalar ne alemde? ben 2.konuya geçtim, islamiyet öncesi türk tarih kültür ve medeniyetini çalışıyorum. bu hafta bitiririm inşallah.
Haftasonu giremiyorum evdeyken canım, bende İşyerinde çalışabildiğim kadar çalışıyorum, kavimler göçü, Avrupa hun devletti ve Göktürk devletini çalışıcam, yazdıktan sonra fotoğraf yollarım yine topiğe

Anladım. önlinsanla lise soruları aynı değil. (dışardan okuyordum bıraktım. yine devam edeceğim işletme bölümüne)
Af gelmiş görüşmeye gideceğim. Bıraktığım yerden devam edeceğim inş.
Tarihi bellimi kpss sınavının ?

Teşekkür ederim. Benim bildiğimde önlisans olarak gireceğim.
ama bu topik çok ölü canım. Konu açsam diyorum. Ama çok konu var açılmış kimse takip etmemiş
Ortaöğretim-önlisans aynı zamanda yapılıyor fakat soruları farklıdır, lise mezunu isen ortaöğretim kpss ye katılacaksın demektir, 2yıllık üniversite bitirenlerde önlisans kpps ye girerler.

Sana tavsiyem şu ki, işletme mezunu isen %1 kpss YYi kazanma şansın var, muhasebe mezunuysan %30kazanma şansın var. İşletme milyonlarca yyığılı, lise muhassebe sorular biraz daha kolay ve bölüm mezunu olduğun için sadece düz liseler ile rekabettesin ama 1/0 öndesin demektir. Tıbbi sekreterlik geçişi daha kolay olduğu için bende llaborantlık okumayı bıraktım, özellerde maaş aynı zaten, kpss de ise tıbbi sekreter alımı daha iyi durumdaydı. Önlisans laborantlığı bitirseydim tıbbi sekreter olarak atanama imkanım yok olurdu.

Zaten şu durumda tic. lisesi muh. bölümü olarak sınava gireceğim.
Hangi çalışma/test kitabını önerirsiniz. Murat yayınları iyimidir.

Zaten şu durumda tic. lisesi muh. bölümü olarak sınava gireceğim.
Hangi çalışma/test kitabını önerirsiniz. Murat yayınları iyimidir.
Kitap fuarında inceleyipde almıştım, ben ihtiyaç modüler setinden çok memnunum. Anlatımı , özetlemesi ve notları çok güzel, göz yormuyor da. Tavsiye ederim.

balböceği teşekkürler notlar için, ben de bu konulardayım, hedefim bu hafta bitirmek bakalım, ben de aynı durumda sayılırım senle, evde çocuklar-eş- evişleri derken zor oluyor, işte fırsat buldukça bakıyorum ben de.

Zor oluyor ama napalım, tavsiyem bol bol oku kafanda çok yer ediyor

günaydın kızlarr,
dün islamiyet öncesi Türk tarihi kültür ve medeniyet konusunu okudum, ama çok fazla bilgi var, nasıl aklımızda tutacağız bilmiyorum? inşallah zamanla hepsi hafızamda yer edinir.

günaydın kızlarr,
dün islamiyet öncesi Türk tarihi kültür ve medeniyet konusunu okudum, ama çok fazla bilgi var, nasıl aklımızda tutacağız bilmiyorum? inşallah zamanla hepsi hafızamda yer edinir.
Bende senin gibi düşünüyordum kalır kalır merak etme

Bende senin gibi düşünüyordum kalır kalır merak etme
ay inşallah canım benim, inanki karar verdiğim günden beri beni bir stres sardı, ben bir de bir işe kafayı koydum mu yapmam lazım, o derece iradeliyimdir, ama işte uzun yıllar uzak kalınca bir güvensizlik oluşuyor. inşallah hepimiz girdiğimiz bu yolda başarılı oluruz.

Stres yapman tabi ki normal ama yinede çok büyütme canım gözünde, o güvensizliği anlıyorum o yüzden çok hata yaptım yoksa şimdi aramıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…