- 12 Şubat 2015
- 22
- 18
- 36
- Konu Sahibi balbocegi35
kızlar bende kpss denemeleri var buraya yüklemeye çalıştım ama olmadı almak isteyeniniz olursa bana mail adresinizi atın göndereyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende katılmak istiyorum kızlar 2016 da kine giricem. birbirimizle bilgi paylaşımında bulunursak bencede olabilir neden olmasın...
1konuya 2hafta ayırdım.1haftada bitirip, 2haftada tekrar. Tekrar yaptığım haftada başka dersin ilk konusunu bitirmek. Yani 2 ders seçtim kendime tarih ve vatandaşlık sindirerek bitirmeyi düşünüyorum önümüzde 1.5yıl var konuyu rahat rahat çalışabilirim. Tarih ve vatandaşlığı bittirdikten sonra Türkçe ve coğrafya işliycem, sınava 6ay kalada mat özel ders alıcam yanında bitirdiğim diğer konuları tekrar yapıcam.. Çalışma sistemimi böyle ayarladım canım bençalışma planın genel anlamda 1 ders 1 konu 2 hafta olarak mı?
başarılar dilerim. bende daha yeni başlama kararı aldım ama matematiği sona bırakmayı düşünmüyorum. burdan yardımlaşarak ilerleriz. paylaşımların için tşk.1konuya 2hafta ayırdım.1haftada bitirip, 2haftada tekrar. Tekrar yaptığım haftada başka dersin ilk konusunu bitirmek. Yani 2 ders seçtim kendime tarih ve vatandaşlık sindirerek bitirmeyi düşünüyorum önümüzde 1.5yıl var konuyu rahat rahat çalışabilirim. Tarih ve vatandaşlığı bittirdikten sonra Türkçe ve coğrafya işliycem, sınava 6ay kalada mat özel ders alıcam yanında bitirdiğim diğer konuları tekrar yapıcam.. Çalışma sistemimi böyle ayarladım canım ben
Rica ederim, bende başarılar diliyorumbaşarılar dilerim. bende daha yeni başlama kararı aldım ama matematiği sona bırakmayı düşünmüyorum. burdan yardımlaşarak ilerleriz. paylaşımların için tşk.
İlk konu basit canım , çok detaysal işleme , kitapları kalın göstermek için gereksiz bilgiler var, ve islamiyet öncesi soruları genelde basittir, sorular aklını bulandırır sadece... Göktürkler, uygurlar, eserler, ordu ve toplumsal yapısı hakkındakileri bil yeterli.günaydın kızlarr,
nasılsınız, dersler ne alemde? ben tarih ilk konunun içinde kaybolmak üzereyim, 1 haftadır okuyorum-dinliyorum, ama sorular kısmına geçince hala bilemediğim soru çıkınca canım sıkılıyor, çok yoruma dayalı sorular var, umarım gerçek sınavda hep bildiğimiz konular gelir.
canım işte detaylar insanın kafasını karıştırıyor, anlamadan da konu atlamak istemiyorum, iyice kavrayıncaya kadar devam. sen 2 hafta mı çalışacaksın ilk konuya, dün öyle yazmıştın sanırım? beraber gidelim istiyorum.İlk konu basit canım , çok detaysal işleme , kitapları kalın göstermek için gereksiz bilgiler var, ve islamiyet öncesi soruları genelde basittir, sorular aklını bulandırır sadece... Göktürkler, uygurlar, eserler, ordu ve toplumsal yapısı hakkındakileri bil yeterli.
Aynen canım 2 hafta işliycem tek konuyu, haftaya kadar notlarımı okuycam sadece. Birlikte gidebiliriz tabi çok sevinirim bende.canım işte detaylar insanın kafasını karıştırıyor, anlamadan da konu atlamak istemiyorum, iyice kavrayıncaya kadar devam. sen 2 hafta mı çalışacaksın ilk konuya, dün öyle yazmıştın sanırım? beraber gidelim istiyorum.
tamam canım, öyle yapalım. ben de sindire sindire gitmek istiyorum. dediğini uygulayacağım, umarım herşey gönlümüzce olur. vakit bol gibi gözüküyor ama bir de bakmışsın ki, sınav zamanı gelivermiş, o yüzden planımızı aksatmadan düzgün bir şekilde ilerlemek gerek, tarih ne kadar sürede bitecek senin hesabına göre? bir de unutma sorunu var.Aynen canım 2 hafta işliycem tek konuyu, haftaya kadar notlarımı okuycam sadece. Birlikte gidebiliriz tabi çok sevinirim bende.
Detaylar evet çok karıştırıyor o yüzden fosforlu kalemi al ve önemli yerleri çiz sadece , soru çözdüğünde neler çıkabileceğini az çok tahmin etmişsindir. Ben bile çok fazla not alarak yazdığımı düşünüyorum ama vakit bol olduğu için işime gelir.
Hızlı çalışma temposu ile ben tarihi 1ayda bitirmiştim. Konuları biraz daha birleştirerek gidersek sindirerek 5 ayda biter tabi tarih haricinde başka derste işlemek lazım. 5ayda da güzel sindirilir bana göre , sonra tekrar ,tekrar edebiliriz.tamam canım, öyle yapalım. ben de sindire sindire gitmek istiyorum. dediğini uygulayacağım, umarım herşey gönlümüzce olur. vakit bol gibi gözüküyor ama bir de bakmışsın ki, sınav zamanı gelivermiş, o yüzden planımızı aksatmadan düzgün bir şekilde ilerlemek gerek, tarih ne kadar sürede bitecek senin hesabına göre? bir de unutma sorunu var.
hımm anladım canım, 1 ayda maşallah ne güzel halletmişsin. şimdi sindire sindire gidelim, 5 ay da benim için de güzel canım, bana uyar.Hızlı çalışma temposu ile ben tarihi 1ayda bitirmiştim. Konuları biraz daha birleştirerek gidersek sindirerek 5 ayda biter tabi tarih haricinde başka derste işlemek lazım. 5ayda da güzel sindirilir bana göre , sonra tekrar ,tekrar edebiliriz.
huu huuuhımm anladım canım, 1 ayda maşallah ne güzel halletmişsin. şimdi sindire sindire gidelim, 5 ay da benim için de güzel canım, bana uyar.
İyi etmişsin canım sağol o haritaları suyun içine atıp içelim belki kazanırız kpss yizihin haritaları varmış, işimize yarayabilir diye düşündüm.