2016 Kpss Yoldaşları Gelsin

canım çoğu okuduğum yerde, herkes vatandaşlık en sona bırakın diyorlardı, o yüzden bilemiyorum ki ,benim bir arkadaşta bana şöyle tavsiyede bulundu, 5-6 konu tarihi bitir, sonra matematikle birlikte götür, sonra coğrafya, en son da vatandaşlık dedi.
ben onun dediklerini uygulamaya çalışacağım, kendisi şu an memur.
siz ne düşünürsünüz? herkes fikirlerini paylaşsın ona göre bir yol buluruz.
Anladım canım ama herkese göre değişir işte, ben Türkçe tarih vatandaşlık yaparak 71.5aldım coğrafyadan çok yapamamıştım. Vatandaşlığın konusu az birde tarihle bitirebiliriz sindire sindire.

Anladım canım ama herkese göre değişir işte, ben Türkçe tarih vatandaşlık yaparak 71.5aldım coğrafyadan çok yapamamıştım. Vatandaşlığın konusu az birde tarihle bitirebiliriz sindire sindire.
anladım canım, tabii dediğin gibi, o zaman sen öyle yap canım. ben zor algılıyorum yaştan dolayı 39 yaşında olunca o yüzden 5-6 konu yalnız tarih çalışmaya çalışacağım da sonra toparlarım inşallah hepsini.
ben hiç girmedim biliyor musun sınava, ilk defa gireceğim, o yüzden fikrim de yok. kaç tane soruyla aldın 71 i, doğru ve yanlışlarını yazar mısın?

anladım canım, tabii dediğin gibi, o zaman sen öyle yap canım. ben zor algılıyorum yaştan dolayı 39 yaşında olunca o yüzden 5-6 konu yalnız tarih çalışmaya çalışacağım da sonra toparlarım inşallah hepsini.
ben hiç girmedim biliyor musun sınava, ilk defa gireceğim, o yüzden fikrim de yok. kaç tane soruyla aldın 71 i, doğru ve yanlışlarını yazar mısın?
Netlerimi ne yalan söyleyim hatırlamıyorum şimdi, mat bilmiyorum nasıl olsa diye bilmediklerimide yaptım epey yanlışım çoktu. Merak etme istedikten sonra halledersin.

e bile bile niye o zaman matematikten hepsini yaptın, belki daha çok puan alacaktın:KK53::KK53:
Mat yapmadım canım, mat yapamadığım için diğer bilemediklerime yüklendim, aynen canım 6cevabımı götürdüydü yanlışlar ah kafam yapmasaydım atandıydım

Lisans olarak girenler mi takip ediyor bu bölümü ??
Bende karar verdim. gireceğim. Geç alınmış bir karar ama başarmak isiyorum.
Bana kim yardımcı olabilir.
Tic. lisesi muhasebe mezunuyum. Önlisanstan gireceğim değil mi?
Bu topiğimi yoksa başka tavsiye debileceğiniz bir başlık varsa onu takip edeyim..
Yardım kızlarrr:oops:

Bu topiğimi yoksa başka tavsiye debileceğiniz bir başlık varsa onu takip edeyim..
canım takip edebilirsin burayı, lise olarak gireceksin, önlisans 2 yıllık üniversite mezunlarının girdiği oluyor.
genel gültür-genel yetenekten gireceksin sanırım.

canım takip edebilirsin burayı, lise olarak gireceksin, önlisans 2 yıllık üniversite mezunlarının girdiği oluyor.
genel gültür-genel yetenekten gireceksin sanırım.

Tamam önlisans gireceğim yani. Sanırım 2016 temmuz ayında olacak yanılıyormuyum?

kızlar nerelerdesiniz, çalışmalar ne alemde? ben 2.konuya geçtim, islamiyet öncesi türk tarih kültür ve medeniyetini çalışıyorum. bu hafta bitiririm inşallah.

hayır canım yanlış anladın, lise mezunu olarak gireceksin.
önlisans değil. 2016 yılında olacak, ayını bilmiyorum, her yıl olduğu aylarda olur herhalde.

Şunda anlaşamadık:) 2 sınav şekli var biri lisans diğeri önlinsan
3. bir sınav şeklidemi var oda lise.. ?? ben girdim bundan yıllar önce.. önlisanslarla girdim diye hatırlıuyorum

Teşekkür ederim. Benim bildiğimde önlisans olarak gireceğim.
ama bu topik çok ölü canım. Konu açsam diyorum. Ama çok konu var açılmış kimse takip etmemiş
canlandıralım işte, geçen gün biz epey yazıştık ama devamı gelmiyor, haklısın, ben de konu açmıştım, gelen olmayınca boş kaldı. ben hep buralardayım, ama süre uzun diye millet pek takmıyor sanırım.

Hayır canım kpss ye girecek herkes takipte, önlisans mezunuysan önlisanstan girersin , ortaöğretim ve önlisans soruları aynı değil. Lise mezunu isen ortaöğretim kpss ye girersin. İlk dersi yayınladık takip edebilirsiniz

X